Ovulace tak brzo

Anonymní
11.1.13 08:21

ovulace tak brzo

Ahoj, omlouvam se za anonym, ale je tu i svagrova ktera zatim netusi ze se snazime. Holky je mozne abych mela ovulaci hned po ms? Mam cyklus 25-26 dni a ms trva vetsinou 5dnu a sesty jsem mela nadherny bilek. To znamena ze jsem mela ovulku tak brzy? A je to vubec mozne? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
11.1.13 08:23

Bílkový hlen se obvykle začíná tvořit už pár dní před ovulací, mně někdy i víc než týden…takže jeho přítomnost rozhodně ovulaci ten den neznamená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 08:25

Ahaa tak to jsem netusila… Dekuji ;-)

• Citovat
  • Upravit
31410
11.1.13 08:28

Je to tak, čistě podle bílku bych to nestanovovala…

nicméně já mívám cykly 28-30 dnů a když jsme se snažili o malého, měřila jsem dost dlouho BT a jednou jsem zaznamenala regulerní ovulaci 8.DC, takže prakticky taky těsně po MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
11.1.13 08:30
@elanaa píše:
Je to tak, čistě podle bílku bych to nestanovovala…nicméně já mívám cykly 28-30 dnů a když jsme se snažili o malého, měřila jsem dost dlouho BT a jednou jsem zaznamenala regulerní ovulaci 8.DC, takže prakticky taky těsně po MS.

Taky jsem jí jednou měla 9. DC (obvykle kolem toho 14.), ale u mě to teda moc těsně po MS není, tu mám jeden až dva dny :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31410
11.1.13 08:32

@alenka84 aha, to mě se to táhne. Mám to slabé, ale i s konečným špiněním to těch 7 dnů obvykle dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
11.1.13 08:33
@elanaa píše:
@alenka84 aha, to mě se to táhne. Mám to slabé, ale i s konečným špiněním to těch 7 dnů obvykle dá.

no já si nestěžuju :mrgreen: I ten jeden den je to spíš jen na pár slipovek než na něco víc…jen ta bolest u toho je hrozná :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 08:35

No vcera me po milovani dost bolelo v podbrisku coz se mi nestava tak mozna ovulace byla vcera :nevim: asi taky zacnu merit BT ale znam se a pravidelne mereni bude pro me scifi :-D

• Citovat
  • Upravit
19131
11.1.13 08:40
@Anonymní píše:
No vcera me po milovani dost bolelo v podbrisku coz se mi nestava tak mozna ovulace byla vcera :nevim: asi taky zacnu merit BT ale znam se a pravidelne mereni bude pro me scifi :-D

podle toho bych se taky moc neřídila, tam tě bude tak po různu popichovat celý měsíc ;) Pokud chceš mít přehled, nejlepší je fakt měřit tu BT…dát si teploměr vedle postele a po probuzení změřit, za pár dnů už to člověk dělá automaticky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 08:43
@alenka84 píše:
podle toho bych se taky moc neřídila, tam tě bude tak po různu popichovat celý měsíc ;) Pokud chceš mít přehled, nejlepší je fakt měřit tu BT…dát si teploměr vedle postele a po probuzení změřit, za pár dnů už to člověk dělá automaticky ;)

Muzu se tedy jeste zeptat kdy s merenim mam zacit??

• Citovat
  • Upravit
19131
11.1.13 08:44
@Anonymní píše:
Muzu se tedy jeste zeptat kdy s merenim mam zacit??

no ideálně hned :) Teda zítra ráno…stejně musíš pár cyklů změřit, aby to mělo nějakou vypovídací hodnotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 08:52
@alenka84 píše:
no ideálně hned :) Teda zítra ráno…stejně musíš pár cyklů změřit, aby to mělo nějakou vypovídací hodnotu…

A co si myslis o tom kapesnim mikroskopu? Neni to treba jednoduhsi varianta? Teda pokud to funguje tak jak ma :-) kazdopadne moc dekuji za vsechny odpovedi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19131
11.1.13 09:07
@Anonymní píše:
A co si myslis o tom kapesnim mikroskopu? Neni to treba jednoduhsi varianta? Teda pokud to funguje tak jak ma :-) kazdopadne moc dekuji za vsechny odpovedi :kytka:

já ho nikdy neměla, ale co jsem slyšela, tak není moc spolehlivý…takže já bych ho určitě nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
11.1.13 10:04

Souhlas s Alenkou, taky bych měřila.

Jinak ovulace může být kdykoliv - ale pro otěhotnění musí být ideálně od ovulace do menstruace čas aspoń 12 dní, kdyby to bylo dřív, vajíčko by se nestačilo uchytit.

A možná že máš nějaké ovulační příznaky a zatím sis jich ani nevšimla (jako já kdysi..), zkus si třeba zapisovat někam každodenní pocity - vlhkost, nálady, bolení břicha, návaly.. To je taky někdy dobré vědět. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.13 10:26
@Davdan píše:
Souhlas s Alenkou, taky bych měřila.

Jinak ovulace může být kdykoliv - ale pro otěhotnění musí být ideálně od ovulace do menstruace čas aspoń 12 dní, kdyby to bylo dřív, vajíčko by se nestačilo uchytit.

A možná že máš nějaké ovulační příznaky a zatím sis jich ani nevšimla (jako já kdysi..), zkus si třeba zapisovat někam každodenní pocity - vlhkost, nálady, bolení břicha, návaly.. To je taky někdy dobré vědět. :kytka:

Moc dekuji za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí