Ahoj Před 3 měsíci mi byla zjištěna lehce snížená funkce štítné žlázy. Mám Letrox 50 a endikrinolog mi potvrdil, že pokud nebude chyba i jinde, tak mi toto nebude bránit v otěhotnění. Začali jsme se snažit cca před půl rokem, ale poté co mi řekl o té žláze, tak si dělám ovluační testy a zjistila jsem, že ovulaci mám každý měsíc jinak. Menstruace je pravidelná, ale ovulaci jsem první měsíc měla 9. den v cyklu, druhý měsíc 13. den v cyklu a třetí měsíc 10. den v cyklu. Je to nějaký problém nebo je to normální?
Ahoj
Před 3 měsíci mi byla zjištěna lehce snížená funkce štítné žlázy. Mám Letrox 50 a endikrinolog mi potvrdil, že pokud nebude chyba i jinde, tak mi toto nebude bránit v otěhotnění. Začali jsme se snažit cca před půl rokem, ale poté co mi řekl o té žláze, tak si dělám ovluační testy a zjistila jsem, že ovulaci mám každý měsíc jinak. Menstruace je pravidelná, ale ovulaci jsem první měsíc měla 9. den v cyklu, druhý měsíc 13. den v cyklu a třetí měsíc 10. den v cyklu. Je to nějaký problém nebo je to normální?