Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsem, chtela bych se vas zeptat, zda-li take pozorujete v dobe ovulace asi 3 denni tlak v podbrisku - z toho posledni den nejintenzivneji a pak nahly ustup? Vy:,–(ila jsem HA a uz nekolikaty cyklus me to znepokojuje. Je to normalni? DIky za odpoved.
ahoj, taky mi to dělalo, takové píchání v podbříšky. Nejdřív jsem to neznala, pak mi to začlo dělat asi rok před těhotenstvím a po porodu zas už ne. Co vím, má to dost holek. Aspon víš, kdy máš ovulaci:)
K.
Ahoj Lemoni, je to normální, mě po vysazení antikoncepce taky v době ovulace bolelo břicho i pět dní. ovulaci jsem vždycky měla druhý nebo třetí den bolestí. odhaduju tak podle teplot. tak jsem to měla dvakrát, třetí měsíc mě taky začalo bolet břicho, tak jsem si jen tak na zkoušku koupila ovulační test a hned první den bolestí jsem si ho udělala a byly tam dvě dálnice. Druhý den se mi zvýšila teplota a už zůstala nahoře.
Tak ti přeju rychlý otěhotnění a krásný zdravý miminko.
Ahoj,mně to dělá od porodu.Nikdy jsem v ovulaci bolesti neměla.Ale teď je mívám celkem silné.
Ahoj holky,
to jsem ráda, že v tom nejsem sama…Jen mě to trvá třeba i týden a bolí to docela dost…na jaře jsem dokonce skončila v nemocnici s podezřením na slepáka
No snad to přejde. Zkouším pít ženský čaj od Lerosu, kapky na podporu činnosti vaječníků (černý rybíz+maliník) a mám pocit, že se to zlepšilo.
Přeju Vám všem, ať Vás to moc netrápí. ![]()
Mám to od porodu, nejdřív docela snesitelný, pak se to stupnuje a pak nic
Tak já to mám taky od porodu, 3 dny bolesti a pak to zmizne, poprvé jsem šla k dr. a bylo to podezření na nachladlé vaječníky, ale když se to začlo opakovat každý měsím uprostřed cyklu, tak sem usoudila že to bude ovulace, když jsem to potom řekla dr. tak souhlasil. Mně se ta bolest stupnuje když jdu na WC (na malou), což moc nechápu,
K.
Ahoj Kosmi,
mě to taky přijde trochu horší, když jdu na záchod…nebo když mám plnej močák. Ale rozhodně mě to nebolí jen tři dny…bohužel to trvá i týden
Hlavně, že ti dr. řekl, že to nic není a že to je opravdu ovulace ![]()
ahoj Aka,
dr. hned jak jsem mu řekla že je to každý měsíc ve stejnou dobu, tak hned řekl že to bude ta ovulace a dál to vůbec nerozebíral jakoby to bylo jasné
, takže to nebude asi ojedinělé, o tom močáku jsem mu neřekla v té chvílce mě to nenapadlo-až příště
,já si to vysvětluju jedině tak že jak je ten močák plnej tak to nějak tlačí na vajochy a jak se vyprazdnuje tak je to prostě cítit víc, ale to je opravdu jen moje laická představa
,
K.
Kosmi, asi to tak opravdu bude
Já už se tím moc netrápím a snažím se na to nemyslet…zdá se mi, že to pak míň bolí
Doufám, že mi to po miminku dá pokoj. I když někde jsem četla, že to některým holkám začlo až po porodu, tak teda nevím ![]()
Aka, mně to začlo až po porodu, předtím vůbec nic
, ale třeba to budeš mít právě naopak ![]()
ahojky K.
No to by bylo super! Tak trochu v to doufám
Měj se a ať tě to netrápí!
Ahoj holky,
když jsem přestala brát HA taky mě ty bolesti dost překvapily.Poprvé jsem myslela, že umřu, postupem času se to zlepšilo. Ted´jsem těhu, tak takové problémy už nemám.. ![]()
Jeee, tak na to se těším! Doufám, že mi to taky pomůže
Tak přeju pohodové těhu!