Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já měla pozitivni ovutest tak, že ta testovací čárka byla silnější než kontorolní…
@mimino1 Ahoj já jsem s těmi ovu testy uplně stejně řekla bych tak zítra pozítří pozitivní ovu test, dva dny na to ovu ![]()
@monchichi ahoj taky jsem testovala a ten tvůj se mi zdá stejnej jako můj včerejší, ale taky nevím no.. doufám, že už by se dal pokládat za pozitivní..
nezadařilo se mimco náhodou za ten měsíc, co takhle konverzace stojí??
@monchichi podle mě již je pozitivní
za pozitivní se považuje testovací stejně silná jako kontrolní a nebo může být testovací i silnější
ale pozor, první den pozitivního testu oznamuje, že ovulace teprvě přijde, né že už probíhá
a koukám, že to bylo 10.3 tak možná už jsi těhotná?
Ahoj když fotíte ty testy takhle zasebou znamená že ty testy se vám stále vybarvují a mění barvu?
Jj, testovací čárka se vybarvuje podle hladinu hormonu LH v moči. V den ovu jsem měla testovací čárku silnější než kontrolní. Před ovu byla testovací o hodně slabší než kontrolní ![]()
@sarink já to myslela spíš jinak…
já mám uplně jinou barvu testu 5 min a za 2 hodiny
Aha
, až dojdu domů, tak ti tu dám fotku, co jsem fotila hned a jak to vypadá další den. Na těch testech, co jsem měla já, byly to Wondfo, tak je vyloženě napsané, že se to má odečítat přesně po uplynutí 5 minut, že se to pak může zabarvit na falešně pozitivní.
Na první fotce foceno 15 DPO. Na druhé je ten 14 DPO po 5-ti minutách.