Ovulační test - čemu věřit ?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
45
5.8.23 20:03

Ovulační test - čemu věřit ?

Ahoj,

Koupila jsem si málo ovulačních testu, tak sem vletěla do lékárny a koupila, co tam měli a chtěla jsem si je porovnat. Takže sem oba dělala z jedné moči s výsledek je tento 🙄 🙄 jak je možný, že tam je takový velký rozdíl? Zkoušela sem to dnes ještě jednou a zas úplně odlišný výsledek, čemu teda věřit? Protože kdybych cely dny cyklu, měřila fialovými, tak si myslim, že je něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesnickaholka
5.8.23 20:19

Muzes verit obema, ani jeden totiz neni pozitivni..

• Citovat
  • Upravit
15314
5.8.23 20:33

@Kkosky taky se mi to stává :nevim: teď jsem měla jeden pozitivní, druhý silný, ale pozitivní nebyl :nevim: a to jsem ještě byla včera 7 DPO :lol: :lol: :lol:
Ten spodní je TT (ten jsem zkusila pro. jistoru, ale na něm velký kulový :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15314
5.8.23 20:34

@Kkosky a co ještě jiné příznaky? Třeba bolest vaječníku, bílkový či vodový hlen, pocit mokra dole??? Pak je dobré ještě měřit Bazalni teplotu ;) ta taky hodně poví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.8.23 20:45

@bacova.mi dekuju za normální odpověď 🙏 jooo já každý měsíc cítím kdy mám ovulaci. Poznám podle hlenu, bolesti břicha. Takže cca v pořádku, jen jsme se teď chtěli začít snažit, tak zkouším i testy, zda mám opravdu pravdu, že ovulaci poznám 😀

Proto mě jen zarazil ten test 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35547
5.8.23 20:55

Oba jsou negativní, takže se očividně shodli. Jestli se chcete začít snažit tak sexujte obden. Až když by se nějakou dobu nedařilo tak bych teprve začala nějak víc sledovat ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
5.8.23 21:34

@Kkosky Mě se to stalo taky :D Dokonce jsem na jednom měla testovací čárku silnější než kontrolní, takže jasně pozitivní a na jiném byl duch :D Oba dělané z jedné moči :D Takže podle toho jednoho bych vlastně ovulaci neměla nikdy :nevim: Pak jsem začala používat ovulační testy od Dr.Max a ty vycházely dobře :)
Některé mají prostě tak málo barviva, že neukazují nic celý cyklus, ale ovulace přitom normálně je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
5.8.23 22:00

Já teda na Livsane nedám dopustit :D zajímavé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.8.23 22:06

@korn123 však to je v pořádku, mě teda ukazuji pořád prd a ty od GS se každým dnem zvýrazňují 😀 každému asi sedí něco jiného nebo nevím čím to je 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
5.8.23 22:08

@Kkosky Tak za mě GS nejhorší, jaký jsem kdy vyzkoušela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15314
6.8.23 02:43

@Kkosky tak to je zajímavý :D mě livsane hezký sílí, ale málokdy mám i stejně silnou čárku, i když mi bt ovulaci (i další příznaky ) potvrdí :D zato gs mají. nwjmene barviva a ženy si stěžují, že i když mají potvrzenou ovulaci, tak test jim to neukázal :nevim: ale třeba měli stížnosti a zlepšili se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
6.8.23 11:44

@Kkosky asi lepší testovat fakt jen jednou značkou, to samé pak případně při potvrzení těhotenství… ale stejně, takhle jsou oba negativní, tak ovulku mít teprve budeš :) já budu mít dle dr ovulku zítra a včera sem měla cca stejný test jako ty ten fialový, tak sem zvedavá :D

@bacova.mi ty jsi měl ale krásne testíky a 7DPO je ještě brzy určitě, tak může teprve vykouknout :)
Jak dlouho se holky snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital