Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Koupila jsem si málo ovulačních testu, tak sem vletěla do lékárny a koupila, co tam měli a chtěla jsem si je porovnat. Takže sem oba dělala z jedné moči s výsledek je tento 🙄 🙄 jak je možný, že tam je takový velký rozdíl? Zkoušela sem to dnes ještě jednou a zas úplně odlišný výsledek, čemu teda věřit? Protože kdybych cely dny cyklu, měřila fialovými, tak si myslim, že je něco špatně.
@Kkosky taky se mi to stává
teď jsem měla jeden pozitivní, druhý silný, ale pozitivní nebyl
a to jsem ještě byla včera 7 DPO
![]()
Ten spodní je TT (ten jsem zkusila pro. jistoru, ale na něm velký kulový
)
@Kkosky a co ještě jiné příznaky? Třeba bolest vaječníku, bílkový či vodový hlen, pocit mokra dole??? Pak je dobré ještě měřit Bazalni teplotu
ta taky hodně poví ![]()
@bacova.mi dekuju za normální odpověď 🙏 jooo já každý měsíc cítím kdy mám ovulaci. Poznám podle hlenu, bolesti břicha. Takže cca v pořádku, jen jsme se teď chtěli začít snažit, tak zkouším i testy, zda mám opravdu pravdu, že ovulaci poznám 😀
Proto mě jen zarazil ten test 😀
Oba jsou negativní, takže se očividně shodli. Jestli se chcete začít snažit tak sexujte obden. Až když by se nějakou dobu nedařilo tak bych teprve začala nějak víc sledovat ovulaci.
@Kkosky Mě se to stalo taky
Dokonce jsem na jednom měla testovací čárku silnější než kontrolní, takže jasně pozitivní a na jiném byl duch
Oba dělané z jedné moči
Takže podle toho jednoho bych vlastně ovulaci neměla nikdy
Pak jsem začala používat ovulační testy od Dr.Max a ty vycházely dobře ![]()
Některé mají prostě tak málo barviva, že neukazují nic celý cyklus, ale ovulace přitom normálně je ![]()
@korn123 však to je v pořádku, mě teda ukazuji pořád prd a ty od GS se každým dnem zvýrazňují 😀 každému asi sedí něco jiného nebo nevím čím to je 😀 😀
@Kkosky tak to je zajímavý
mě livsane hezký sílí, ale málokdy mám i stejně silnou čárku, i když mi bt ovulaci (i další příznaky ) potvrdí
zato gs mají. nwjmene barviva a ženy si stěžují, že i když mají potvrzenou ovulaci, tak test jim to neukázal
ale třeba měli stížnosti a zlepšili se ![]()
@Kkosky asi lepší testovat fakt jen jednou značkou, to samé pak případně při potvrzení těhotenství… ale stejně, takhle jsou oba negativní, tak ovulku mít teprve budeš
já budu mít dle dr ovulku zítra a včera sem měla cca stejný test jako ty ten fialový, tak sem zvedavá ![]()
@bacova.mi ty jsi měl ale krásne testíky a 7DPO je ještě brzy určitě, tak může teprve vykouknout ![]()
Jak dlouho se holky snažíte?