Foto: Ovulační test přes MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.3.26 19:13

Ovulační test přes ms

Ahoj, potřebuji radu zkušených. Je to druhý měsíc co mi bylo doporučeno měřit si cely cyklus ovu. Jsem dnes 10DPO a ms ma prijit mezi 11.-13.3
Ovu proběhla 27.2 dle testu a pak slábla až zmizela. No jenže včera začala být čárka na ovu zas silenjsi a dnes, pár dní před ms vypada ovu test takto.

Mam to chápat jako druhou ovu? Nebo co to znamena? Ve čtvrtek jdu na gyndu tak se tam asi dozvím víc ale zajímá me i názor vas, zkušených :)

Děkuji všem a hezky večer

Příspěvek upraven 02.04.26 v 14:53

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
318
9.3.26 20:16

Muže to být těhotenství, zkusila bych zítra těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.26 20:23

@deepbluesea tak to me nenapadlo, test musim koupit. Neni na to brzo? Kdyz jsem 10DPO?

Dekuji za odpověd :)

• Citovat
  • Upravit
318
9.3.26 20:28
@Anonymní píše: Více

Tak závisí, kdy došlo k uhnízdění, pokud 6-7. DPO, tak už tam klidně něco může být 😊 Myslím si, že pokud zítra (11DPO) z ranní moči zkusíš test s citlivostí 10, tak už druhá čárka vykouknout může 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.26 20:31

@deepbluesea dobre, tak ja to zkusim. No trosku jste me zarazila a ted pročítám diskuze a vidím ze to realne je :lol: a styk samozřejmě byl pred ovu i snad v den ovu. Ale snažíme se to “hlídat”
Za 3 dny jdu na gyndu, tak to tam vše proberu. Dekuji za radu :andel:

• Citovat
  • Upravit
318
9.3.26 20:39

Anebo takto. Měříte/měříš bazální teplotu? Pokud ano a jste/jsi jistě 10DPO, tak to je nejpravděpodobnější možnost. Pokud ne, tak klidně se mohlo stát, že i přes peak LH ovulace ještě neproběhla, a teda se teprve chystá 😄 Ovulační testy jenom predikují ovulaci, nepotvrzují ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.26 20:45

@deepbluesea tu neměřím, no pokud by ovu ale byla ted tak ms neprijde za 3-4 dny ale za skoro 14 dnu. Ne?

• Citovat
  • Upravit
113
9.3.26 20:51

Tohle je podle mě normální, před MS se někdy zvyšuje zase LH a tohle neni vyloženě pozitivní Ovulační test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.26 21:17

@Renchuck dobre, diky za odpověd. Ja prave mela už ovu test skoro bílý. Proto me to zaskočilo, zároveň jsem ted studovala a zjistila ze je možné sice i těhotenství ale také i to, ze pred ms se zase LH hladina zvedne.

Dekuji moc všem za odpovědi :hug:

• Citovat
  • Upravit
113
9.3.26 21:21

Ano ano, i těhotenství to byt může, ale i další varianty, tak abys nebyla smutná 🫶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.26 21:24

@Renchuck ne nebyla bych, nesnažíme se nijak aktivně. I tak ale děkuji.
Teprve druhý měsíc měřím ovu a tak jsem celkově neznala v tom :)

• Citovat
  • Upravit
318
9.3.26 23:48
@Anonymní píše: Více

Každý má jinak dlouhou luteálni fazi, ale ano, 3-4 by to rozhodně být nemělo, spíše 10-16. Uvidíš další dny 😊 Každopádně přeji, ať výsledek dopadne tak, jak se vám to zrovna hodí 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.26 09:08

*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat