Ovulační test , začátečník

94
23.7.23 18:16

Ovulační test , začátečník

Ahojky,
Mám dotaz vysadila jsem HA stím že první měsíčky přišly tak jak měly :)
S partnerem spolu spíme obden protože se snažíme o mimi.
Chtěla jsem se zeptat jak je to vlastně stěmi plodným dny? V aplikaci mi to ukazuje že od 21.7 je šance na otěhotnění a 26 je ovulace.
3 dny jsem měla dost bolesti v podbříšku a
Zkusila jsem tedy ovulační test 21.7 viz fotka. A dnes 23.7 a čárka je stále stejná.
Mohu otěhotnět tedy už teď i když ovulace je až podle aplikace 26?
Je samozřejmě možné ze ovulace byla ty 3 dny.
Předem se omlouvám, ale jsem opravdu začátečník :)
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
23.7.23 18:28
@Market34444 píše:
Ahojky,
Mám dotaz vysadila jsem HA stím že první měsíčky přišly tak jak měly :)
S partnerem spolu spíme obden protože se snažíme o mimi.
Chtěla jsem se zeptat jak je to vlastně stěmi plodným dny? V aplikaci mi to ukazuje že od 21.7 je šance na otěhotnění a 26 je ovulace.
3 dny jsem měla dost bolesti v podbříšku a
Zkusila jsem tedy ovulační test 21.7 viz fotka. A dnes 23.7 a čárka je stále stejná.
Mohu otěhotnět tedy už teď i když ovulace je až podle aplikace 26?
Je samozřejmě možné ze ovulace byla ty 3 dny.
Předem se omlouvám, ale jsem opravdu začátečník :)
Děkuji

Na aplikaci se vykašli, aplikace neví, kdy u tebe skutečně dojde k ovulaci. Je to pouze orientační, jelikož ovu bývá cca v půlce cyklu, ale není to pravidlem. Jak dlouhé máš cykly? Já měla cyklus cca 27-28 dní a ovu nastala 11-12DC. Kup si papírkové OT, za mě jsou nejlepší Livsane, seženeš v Benu lékárně. Já s cyklem 28 dní začala testovat cca 10 DC, jakmile byla čárka značně silnější, tak jsem testovala 2× denně (od 10-22h, ne z ranní moči). Jakmile je OT pozitivní (tzv OBĚ čárky jsou stejně silné), tak ovu dojde do 24-28h. Může se stát, že OT ani LH na vrcholu nezachytí a tak čárky stejně silné nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.7.23 18:46

@korn123 aha, já mám taky cyklus 28 dni.
Ale říkám 3 dny jsem měla bolesti na pravé straně jak kdybych měla mít menstruaci a dneska už nic. A ty testy jsem dělala spíše odpoledne. Snažili jsme se o styk cely týden obden tak snad to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.7.23 18:49

@korn123 nejdříve se na OT objevila jedna čárka a za 1 minutu hned další taky taková silná
Příkladam foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
23.7.23 18:52

@Market34444 já tady ty nemám ráda. Lépe se mi vidí čárka u papírkových, jak už jsem zmiňovala. Oba OT se mi zdají negativní, ale ten druhý k pozitivnímu nemá daleko. Fajn je appka Premom, nahraješ test a appka vyhodnotí sílu čárky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.23 19:54

Ten test z 21.7. pozitivní podle mě není. A jinak jestli jsi vysadila prášky teď, tak ani nemůžeš vědět, jak dlouhé máš cykly. Ano, měla jsi s HA 28 dní, ale teď se ti to může posunout a být jinak… :think: Každopádně druhý test už vypadá nadějně a pokud jsi měla i bolesti, tak pravděpodobně ovulace proběhla, nebo právě probíhá. A říkáš, že styk je obden, tak to se klidně i na sledování ovulace vyprdni, to se trefíte, ikdybyste nechtěli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.7.23 20:05

@Barevné klubíčko no doufám že se trefíme 😀 😀..
Spíme spolu obden jen tedka 2 dny po sobě 😂 😂, ale prý spermie vydrží v pochvě i 5 dní “počkají” si na to vajíčko 😀pritel má tedka noční tak doufám že to výjde a spermie si najde cestu …
Ovulaci asi mám teď no bolí mě opět břicho a takový průhledný hlen ze mě jde. Tak snad to výjde 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.23 20:08

Jj já mám ten hlen asi 2 dny před ovu… A spermie by si prý počkat měly… Ale u nás si teda poslední měsíc nepočkaly :lol: potvory jedny… Tak třeba tento měsíc počkají jak ty u tebe, tak ty u mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.7.23 20:19

@Barevné klubíčko budu doufat 🍀 🍀 🍀 snad se obě dočkáme a příští měsíc budeme v tom 💕 😀 😀 ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.23 20:21
@Market34444 píše:
@Barevné klubíčko budu doufat 🍀 🍀 🍀 snad se obě dočkáme a příští měsíc budeme v tom 💕 😀 😀 ♥️

A tak to já na to nespěchám… Klidně si počkám i pár měsíců :mrgreen: Tak po novém roce by mi to nejvíc vyhovovalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.23 20:25

Nebo takhle, nevadilo by mi, kdyby to už vyšlo, ale vzhledem k tomu, že teď máme spoustu plánů ohledně dovolených, práce a bydlení, by se mi to spíš šiklo až za půl roku. Ale tobě to přeji co nejdřív :kytka: kolik máš roků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.7.23 20:39

@Barevné klubíčko 24 :)
Nějak jsem si pořád říkala mám čas, ale nějak to na mě přišlo a asi to bude i tím že přítel je úplně super tak je to asi ten pravý💕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.7.23 23:16

@Barevné klubíčko tak jsi měla pravdu :) ovulace proběhla včera ♥️ dělala jsem si test a čárka je o hoodně slabší než ta ze vcerejska..
Je nechápu ze dneska mě jakoze dost bolelo břicho. Tak snad to vyšlo když jsme spolu nad ránem spaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.23 23:39
@Market34444 píše:
@Barevné klubíčko tak jsi měla pravdu :) ovulace proběhla včera ♥️ dělala jsem si test a čárka je o hoodně slabší než ta ze vcerejska..
Je nechápu ze dneska mě jakoze dost bolelo břicho. Tak snad to vyšlo když jsme spolu nad ránem spaly.

Tak břicho tě asi bolelo kvůli ovulaci.. může před, během i po. Někoho bolí jen pár hodin, někoho i týden v kuse a někdo o tom ani neví. A když jste spolu spali, tak je cca 20 % šance, že se to povedlo. Tak budu držet palce, určitě dej vědět :hug: ale nějak se na to neupínej, buď se to povede a když ne, myšlenkama tomu stejně nepomůžeš… Až se to bude mít povést, tak se to povede 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí