Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den
v pátek jsme dostali injekce s kliniky, nepichame poprvé je to můj 3pokus ale nyní poprvé s perem Gonal. Nikdo nám neřekl že v peru je více dávek na každý určený den 75j bohužel my s přítelem neustále viděli vodičku tudíž si mysleli
že pichame špatně s Pichl vše co v Peru
bylo. Na klikince jelikož je víkend nikdo nezvedá byla jsem v CV na poliklinice se radit co dál
ale doktorka vůbec nevěděla. Gynekolog samozřejmě. Já nevím jestli jsem teď vše nepokazila
jsem zvědavá co mi řeknou zítra
A vzdyt to na tom peru i musis nastavovat kolik chces pichnout…vubec nechapu, jak se vam to mohlo podarit. Vsude jsou i navody jak to pichat. Budes prestimulovana.. telo bude reagovat jinak nez s mensima davkama..
@DandátkoP ano asi stres udělal své
my na volili 75 Pichli a mysleli že v těle nic nemám protože jsme viděli další dávku což jsme netušili tvl že to je na další den, jsme prostě blbci vím to a je to naše chyba
@DandátkoP mám Gonal 300IU-j. m/0,5ml a dávkování jsem měla 75j tybrdo mi to teda podelali co řádně 🫣
@DandátkoP dostala jsem dvě ty pera a v jednom asi zhruba je 300tak nějak
@Irča32 tak muzes bejt rada, ze jsi nemela pero co ma 900 ![]()
A na dnesni den jeste na pichnuti mas? Pichla bych jeste dnesni davku tak jak mas a zitra rano volala. Podle me si te pozvou na ultrazvuk a uvidi se, co to udelalo.
No, píchla jsi čtyřnásobnou dávku. máte ještě další pera? Dnes bych píchla jen těch 75 a hned zítra ráno volala do centra a zkusila s nima něco vykoumat. Jako jsou ženy, které reagují hodně blbě a těch 300 si píchají normálně, takže to není dávka, co by tě zabila, ale pokud by ti stačily malé dávky, hrozila by ti hyperstimulace. Co s tím, ti poradí oni, plus tě budou sledovat, co to udělalo.
Příspěvek upraven 23.07.23 v 12:34
@Irča32 ono realne je v tom peru vic jeste no…ale nevim o kolik v tomhle mensim. 350 v nem asi bude.
@DandátkoP mám druhé pero včera Pichli jak měli už, nikdy jsem nic špatně neprovedla ale v ten pátek na nás toho bylo opravdu moc
Léky vysvětleno s rychlíku
ale nedávám nikomu chybu jen mě! jak píšete jsou k tomu návody! auto se nám v půlce cesty do Chomutova s Prahy podelalo, dorazili domů a utíkali na veterinu pes onemocněl 😭bylo toho moc a večer pichat takhle to bohužel dopadlo. Nemůže se mi nic stát že ano já se cítím fajn
jen nafukla a chodím hodně na malou
@DandátkoP Uvidíme co mi řeknou ráno 😁mě nic není cítím se fajn 😁pero máme a puchneme večer jak máme tedy 75😄děkuji za rady opravdu jsem ráda, že jsem s někým mohla si o tom promluvit ![]()
@DandátkoP To jsme tomu teda dali a to je můj poslední pokus vlastně na pojišťovnu jelikož 15.8my bude 40 takže doufám že to není stracené a bez nadějné 🫣
Já si píchala třístovku denně, takže tě to fakt nezabije. Jinak nezbývá než čekat, co to s vaječníky udělá..
@Janli tybrdo fakt jo, já měla teda jen 75 denně ale spletli jsme to no, uvidíme žádné bolesti nic nemám je mi fajn 😄taková klidná vyrovnaná sama to nechápu ![]()
Já píchala 400 j denně. Ale i tak jsem měla náběh na hyperstimulák, přestože jsem v podstatě na první pohled nereagovala.
Ta klinika nemá nějakou nouzovou linku? Jako ta nafouklost a to časté močení není úplně ideální, ale jak říkám, těch někdo tohle píchá najednou, nicméně, pokud to nepotřebuješ, měla bych obavy, jak tělo zareaguje a zda to hoodně negativně neovlivní výsledek stimulace a podobně.