Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty testy mas negativni. Jinak, nemuzu si pomoct, zkousela si davat ovulacni hlen do vody jestli se rozpusti? Tedtujes od 15dc, to muze byt pozde. Dalsi cyklus zkousej od 11dc.
Přesně. Já dle svého 28 denního dlouhého cyklu měla někdy ovulaci i 9dc. Musíš testovat dřív a ne úplně z ranní moči. Jen se občas někomu stane, že ty testy pozitivní prostě nemá a přitom normálně ovuluje..
Přesně. Já dle svého 28 denního dlouhého cyklu měla někdy ovulaci i 9dc. Musíš testovat dřív a ne úplně z ranní moči. Jen se občas někomu stane, že ty testy pozitivní prostě nemá a přitom normálně ovuluje..
První jsem dělala 9 dc, možná už 8, ale ty jsem nefotila, byly bílé… až teď to postupně zesiluje, ale přijde mi, že je na ovulaci už pozde ![]()
Hezky den… prosím o radu zkušené snažilky.
již několik dni si dělám ovu testy a stále negativní viz foto. ovulacni příznaky ale mám - otevřeny čípek a táhnoucí se hlen, který není rozpustný ve vodě. Testy ale stále negativní, pomalu ale sílí. Jak dlouho před ovulací bývá ten plodný hlen? Teď jsem 19DC, cyklus mám 28-33 dni. Dekuju moc za rady