Oznámení těhotenství v zaměstnání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oznámení těhu
Ahoj holky, chtěla bych se Vás na něco zeptat. ![]()
Jak jste v práci oznámili těhu popř. V jakém týdnu? Já jsem 8tt a a na konci listopadu dostanu snad knížku 🙈 a nwm zda mám ještě s oznámením počkat.
A zároveň by mě zajímalo jestli mě může zaměstnavatel vyhodit když mám smlouvu na neurčito. Bojím se, že až jim to oznámím budou se snažit mě vykopnout 🙈 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@N.d.i.e píše:
Ahoj holky, chtěla bych se Vás na něco zeptat.
Jak jste v práci oznámili těhu popř. V jakém týdnu? Já jsem 8tt a a na konci listopadu dostanu snad knížku 🙈 a nwm zda mám ještě s oznámením počkat.
A zároveň by mě zajímalo jestli mě může zaměstnavatel vyhodit když mám smlouvu na neurčito. Bojím se, že až jim to oznámím budou se snažit mě vykopnout 🙈
Hned jak jsem se to dozvěděla, 9tt
. Ale my máme z vedoucí báječný vztah. Věděla, že jdu na vyšetření, takže mi nakázala volat
. Jinak vyhodit te nemohou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rodině sme to říkali někdy kolem 8-10tt, jak komu. V práci že vyhodit nemůžou, pokud nejsi ve zkušebce. Ostatnim bych počkala aspoň po screeningu, není kam spěchat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šéfovi po prvním screeningu. Ostatním až to na mě bylo vidět, takže cca 22tt…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina 🙈 rodině jsme to řekli hned na začátku měla jsem z toho maximální radost 😇 ale je pravda že není kam spěchat 😇 vlastně aspoň budu vědět už co dál po konzultaci s doktorkou takže do práce už aspoň přijdu s tím že popř. Budu vědět jestli jdu na PN a nebo budu chtít vydržet co nejdéle 🙉
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@N.d.i.e hele v práci není kam spěchat, pokud neděláš něco rizikového. A říct to známím, s tím bych moc nespěchala, když se pak něco pokazí, tak to není příjemné to zas odvolávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hned v 9tt, kdy jsem to zjistila. V praci jsem tahala tezke veci, tudiz kdyby se neco pokazilo (i kdyby to s praci nesouviselo), tak ja bych si to vycitala, ze jsem zbytecne tahala tezke a nemusela jsem. Preradili me, a ja mela pohodicku az do 7 mesice, pak uz jsem to nedavala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@N.d.i.e Oznanila jsem to ve 12tt, aby se za mě včas našla a stihla zaučit náhradnice. Vyhodit tě nemuzou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rodině jsem to řekla kolem 10tt a to jen proto, že už to tušili (přestala jsem kouřit),
V práci jsem to řekla po 1.screeningu (musela jsem na PN, diagnostikována placenta previa - krvácela jsem).
Ostatním jsem to neříkala, poznali to na mně s rostoucím břichem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já těhotenství oznámila po první kontrole, protože jsem dělala na pozici, kde se nosí těžké balíky. Kdybych ale dělala někde, kde se fyzicky nenadřu, počkala bych až po prvním screeningu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vedoucí jsem to řekla v 10tt - aby se začala hledat náhrada, brzo nastoupila a mohla se zaučit, to zaučení není proces na jeden týden ani na měsíc. Taky aby vedoucí věděla, co se děje, kdyby se se mnou něco dělo. Ostatním v práci to oznámím po 1. screeningu, stejně to už bude na mně vidět. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělala v kanclu, takže po druhém screeningu v zhruba 21 týdnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bojím se komplikací
Ahoj holky
Potřebuju trochu uklidnit.
Mám hrozný strach z porodu
těším se na naše zlatíčko, ale zároveň se bojím všeho co může nastat. Jak ohledně miminka tak ohledně mě. Jsem prvorodička a nečekala jsem, že mě ta psychika tak sejme. Porod se mi blíží a já mám čím dál tím větší strach, že se mi něco stane a nechám tu prcka s přítelem samotný a já ho neuvidím vyrůstat no prostě nic. Jsem jediná taková histerka nebo jste to měla některá taky tak?? Jsem opravdu zoufalá a už nwm co ze sebou dělat.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit