Pachuť v puse - důvod?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.4.21 15:03

Pachuť v puse - důvod?

Holky,

nestalo se vám někdy ze jste měly bez důvodu takovou zvláštní pachuť v puse? Už asi týden mám divny pocit, zuby čistím skoro cely život 3× denně a nemám jediny kaz, hygienu fakt neflakam, čistím mezizubni prostory, nekourim, nepiju, kafe občas…a teď poslední týden mám pocit ze mi musí byt cítit z pusy :oops: což prý není (ptala jsem se mamky), ale pocit jak když jsem snedla kdoví co - po vyčištění zubu hodinu ok a pak zas

Dekuji moc :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
meduzka23
19.4.21 16:07

Co čepy na mandlích? Kouříš?

• Citovat
  • Upravit
9243
19.4.21 16:12

Covid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.21 16:24

Těhotná nejsi? V začátku těhotenství (ehm, v prvních 4-5 měsících) jsem měla furt pocit v puse, jak v polepšovně. :think:

• Citovat
  • Upravit
76012
19.4.21 16:33

Přesně jak píší nade mnou - buď je to covid nebo těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
19.4.21 16:38
@stinga píše:
Přesně jak píší nade mnou - buď je to covid nebo těhotenství

Nebo prostě poslední týden zkusila nějakou novou potravinu, která to divno v puse dělá… Nepiješ třeba nějaký nový bylinkový čaj? Nebo neoblíbila sis k večeři topinky s česnekem? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.21 17:15

:lol:
Nic nového nejim ani nepiju
Covid - dle antigenniho nejsem (zkusím ještě večer)
Těhotná - mám zrovna menstruaci :lol:

A jsem totálně vyrizena už několik dni - spala bych nonstop

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.21 17:20

A ty čepy atd taky nemám
Jedine co tak před 2 dny jsem měla afty, na které netrpim, ale už je zas nemám a tu pachuť jsem měla predtim a teď ještě porad taky :oops:

• Citovat
  • Upravit
996
19.4.21 23:08
@Anonymní píše:
Holky,

nestalo se vám někdy ze jste měly bez důvodu takovou zvláštní pachuť v puse? Už asi týden mám divny pocit, zuby čistím skoro cely život 3× denně a nemám jediny kaz, hygienu fakt neflakam, čistím mezizubni prostory, nekourim, nepiju, kafe občas…a teď poslední týden mám pocit ze mi musí byt cítit z pusy :oops: což prý není (ptala jsem se mamky), ale pocit jak když jsem snedla kdoví co - po vyčištění zubu hodinu ok a pak zas

Dekuji moc :oops:

Zaludek 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.21 23:21

Žaludek asi taky ne :-( s tím nemám vůbec problémy…

Tedka už mi to přijde trochu lepší, ale teda krom toho ze jsem extrémně unavená tak mě boli docela břicho a to na to netrpim (ani při ms).

Nevím jeszli si teda pro jistotu nekoupil ten tehotensky test :? Ms mám totiž dneska úplně minimálně, včera dopoledne mi začala, odpoledne/noc jsem ji měla víc a určitě i trochu kusy sliznice plus tmavě rudou…no a dneska druhy den MS jsem za cely den měla jeden tampon a teď od 16h do půlnoci par kapek maximálně, spis nic…ale počítám ze aspoň ten včerejšek byl normální ms a těhotenství mohu vyloučit :oops:

• Citovat
  • Upravit
Parninas
19.4.21 23:31

Já tohle jednu dobu měla jako předzvěst pálení žáhy. Taková divná chuť vzadu v puse. :think: Ale přímo to pálení jsem měla jen tak 2× v životě. Proto si myslím, že je to pro mě něco jako signál, ať si hlídám co jím.

• Citovat
  • Upravit
996
19.4.21 23:36
@Anonymní píše: Žaludek asi taky ne :-( s tím nemám vůbec problémy…

Tedka už mi to přijde trochu lepší, ale teda krom toho ze jsem extrémně unavená tak mě boli docela břicho a to na to netrpim (ani při ms).

Nevím jeszli si teda pro jistotu nekoupil ten tehotensky test :? Ms mám totiž dneska úplně minimálně, včera dopoledne mi začala, odpoledne/noc jsem ji měla víc a určitě i trochu kusy sliznice plus tmavě rudou…no a dneska druhy den MS jsem za cely den měla jeden tampon a teď od 16h do půlnoci par kapek maximálně, spis nic…ale počítám ze aspoň ten včerejšek byl normální ms a těhotenství mohu vyloučit :oops:

S tim zaludkem to pisu proto, ze to tak mel tata. Taky s nim nikdy nemel problemy, jediny “priznak” byla dlouhotrvajici neprijemna pachut v puse.
No nakonec to bylo docela vazny, ale tim vas nechci strasit, jen ze je zaludel taky moznost. I kdyz vas netrapi, neboli.

A pak to tehotenstvi no 😀 Test urcite zkuste i kdyz ms probehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.21 08:10

Mockrát všem dekuji, pro test si ještě během dopoledne skocim a dam vědět, ač to vzhledem k prvnímu dni kdy ze mě sly fakt i ty cucky zavrhuji, nicméně je zase divny ze teď už nic. No to by bylo něco.

Když to neprejde tak bych řešila žaludek, asi prvně u praktika a až mě nekam pošle?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová