Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Neboj naši kocouři padaly skoro pravidelně ze 4. patra
na balkon prostšě musely
oklepe se za nějaký čas a vše bude v pořádku ![]()
Jsou to teprve tři dny, byl to teda pořádný pád, takže nemůžete čekat, že bude hned veselý. Našich psa někdo brutálně zmlátil a trvalo několik týdnů, než to byl zase on. První dva týdny polehával, bál se lidí, schovával se a ten jeho výraz, no hrůza
.Pokud na veterině shledali, že je všechno ok, tak si myslím, že to chce jen čas, než se z toho šoku oklepe.
Kocky padaji porad nekde…to snad ani nejde uhlidat…my meli jednu co lehavala na stitu strechy a zdalo se mi ze tam chodi vylozene padat cilene
neboj..je malej..je v soku..zachvilu bude stejnej jak byl.
Nám vypadl kocour ze 7.patra z okna, měl proražený kyčelní kloub, za týden nebylo poznat, že mu něco je, ale ten týden jen spal, sem tam něco snědl, došel na kočkolit a to bylo vše. Po týdnu večer klasicky ještě špatný a ráno najednou zase živel. Neboj, oklepe se ![]()
Bude potlučenej, pohmožděnej, bude ho bolet celý tělíčko.. dej mu čas, to se spraví…kočky většinou nejsou an tohle ve stresu, sou na to stavěný ![]()
Chudinka malá, musí to bolet a určitě je koťátko vyplašené. Asi bude potřebovat nějaký čas než zas bude divočit
.
Snad bude ok. Mám britské kočky strašně ráda, tak mu fandím (otec před 15 rokama našel v práci jednu vyhozenou britskou, tak nám ji dovezl domů, teď už sice babička kočka, ale stále se drží)
Přítelovo synům spadlo štěně z výšky náruče! a celý den se klepalo a odmítalo chodit, hrát si. A druhý den zase živel.
A pád z velké výšky bude o moc horší. Takže podle mě se oklepe.
@Bábrdl je rozdil stene a kote…kocky jsou gumovy..na pady staveny…pes ne.
@mikitaa No vidíš a i štěně se oklepalo. i když z malého pádu.
Nám zapadla kočka do okapu. Večer nepřišla žrát a volali jsme ji, co jsme mohli. Pak se mi v tom večerním tichu zdálo, že ji odkudsi slyším. Vlezla jsem na sousedovic zahradu (je většinu roku opuštěná) a slyšela jsem ji blíž a blíž. Nakonec jsme ji objevili až na třetí zahradě - zapadla sousedům do okapu. Protože ale okap končil litinovou troubou, která vedla až na konec zahrady, nemohli jsme ji vytáhnout. Zkoušeli jsme odmontovat koleno, ale vypadalo to, že kočce amputujeme hlavu. Nakonec jsme riskli to, že jsem si lehla do sněhu na konci zahrady, dala pusu ke konci té trubky a volala. Kočka se vyštrachala za mnou, mokrá, špinavá a hladová.
![]()
Tím chci říct, že kočka vydrží hodně a že se z toho vylíže.
Kočku neuhlídáš
Máme taky kocoura(sice venku) ale pravidelně odněkud padá, pako jedno
Myslím, že se kotě oklepe - přeci jen pád pro něj byl asi šok a pobyt na veterině se mi nejspíš taky dvvakrát nelíbil… Bude v pohodě ![]()
@Cuarentena Promiň, ale musím se tomu smát… Si živě představuju ten její kočičí výraz, když z tý trubky vylezla
![]()
Můj Perský kocour taky vypadl z okna ze třetího patra. Měl tříštivou zlomeninu. Operace dopadla dobře a už na něm není nic vidět. Kočky mají 7 životů nebo kolik ![]()
Ahoj ženy, raději anonymně, protože i když se to nestalo mně a nebyla jsem u toho, je mi trapně a cítím se blbě. Maminka dostala kotě britské modré kočky, teď má tři měsíce. Bohužel se stalo to, že spadlo z výšky tří pater na beton, prostě během jedné sekundy propadlo šprušlemi v zábradlí v domě na chodbě a spadlo do sklepa. Dva dny strávilo na veterině na pozorování, zdravotně je v pořádku, trochu kulhá, ale zlomené nic není, tak snad se to upraví. Víc mně ale trápí jeho chování. Před tou nehodou byl hrozně živý, pořád lítal, hrál si, chodil nám za zadkem, mazlil se. Teď je ale spíš apatický, polehává, nehraje si… Doktor říkal, že byl hodně v šoku, tak je to nejspíš z toho, ale já nevím, jestli se mu vrátí jeho původní povaha zpět? Je to teprve tři dny, ještě se asi neoklepal, ale bojím se, aby takový už nezůstal, chybí nám ta jeho hravost! Stalo se to taky někomu? Dopředu upozorňuju rýpalky, které mi tu hodlají psát, že jsme ho měli lépe hlídat, ať si ušetří námahu, už tak je nám dost blbě.