Pád kotěte, jak postupovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
myšanda26
11.10.12 14:50

Je ještě celé bolavé, dej mu čas. Oni se kočky dokážou „vylízat“ z neuvěřitelných pádů.

• Citovat
  • Upravit
35781
11.10.12 15:19

Tak mě kočka spadla loni před Vánoci ze 6. patra, naštěstí na takovou stříšku co měl někdo na terase. Ležela tam v louži krve celou noc, ráno jsem ji tam našla. Ani se nehla. Bála jsem se, že je mrtvá.
Hned jsme ji odvezli na veterinu, nechali si jí tam celý den a nakonec jsme si jí odvezli večer, že má jen zlomený prst, ta krev byla z odřenin a jak si prokousla zubama pysky.
dva dny jen spala, trošku jedla a do týdne byla ok, jen trochu kulhala. Teď je uplně jako dřív, beze změny.
Takže dej mu čas, ono se to spraví. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.12 21:32

Díky moc všem za povzbudivé komenty! Se omlouvám, ale kočce v okapu jsem se musela smát taky :mrgreen:. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
63
12.10.12 15:03

Ahoj, to je mi moc líto že si ublížila. Já mám taky kočičku a je to míláček, takže si dovedu představit ten stres. Ale určitě se neboj, veterinář ví co říká a jak píší ostatní, kočky jsou na tohle velice odolné. Ta změna povahy je podle mě dočasná. Kočky jsou hodně citlivá stvoření, mají svoje nálady a dost se u nich mění. Jako u lídí :) Podle mě mnohem víc než u pejsků :) takže uvidíš že se z toho za pár dnů oklepe. Kdyby si spadla z balkonu ty, taky by ti přece nebylo hned do zpěvu :) A když by sis přeci jenom nebyla jistá můžeš jít na veterinu pro jistotu znovu. Třeba k jinému veterináři abys měla 100% jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewwe
2.12.13 15:56

Zdravim dnes jsem prijela domu po vikendu, mam doma dve nalezena kotatka. A jedno ma hlavicku na jednu stranu, ma jakoby zablokovany krk. Nic pri pohmatu neboli a kdyz ji otocim hlavicku tak v pohode jen furt chodi s tou hlavickou nakrivo. Nevim jak to popsa, museli behem vikendu poradne radit. Co myslite ze by to mohlo byt? Nejspise spadla spatne a narazila si krk nebo ma nejakej zanet? Zitra jdou k nove majitelce tak bych nerada aby mi rekla ze jsem ji dala nemocne :(

• Citovat
  • Upravit
3102
2.12.13 16:01
@wewwe píše:
Zdravim dnes jsem prijela domu po vikendu, mam doma dve nalezena kotatka. A jedno ma hlavicku na jednu stranu, ma jakoby zablokovany krk. Nic pri pohmatu neboli a kdyz ji otocim hlavicku tak v pohode jen furt chodi s tou hlavickou nakrivo. Nevim jak to popsa, museli behem vikendu poradne radit. Co myslite ze by to mohlo byt? Nejspise spadla spatne a narazila si krk nebo ma nejakej zanet? Zitra jdou k nove majitelce tak bych nerada aby mi rekla ze jsem ji dala nemocne :(

to vubec netusim co by to mohlo byt ale asi bych neotalela a zajela na veterinu aby ho zkouknul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewwe
2.12.13 16:06

Tak bohuzel veterina ma uz zavreno a ani nejsou finance a zitra rano si pro ne pani prijede. Ted jsem ji prohmatala a zadne znamky bolesti. Ale trapi me to uz kvuli tomu ze jdou pryc a ze vypada talhle postizene :( snad to nic nebude no pani to reknu at to kontroluje

• Citovat
  • Upravit
7376
2.12.13 17:35

Nase kocka to mela pri zanetu stredniho ucha a uz ji to zustalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewwe
3.12.13 08:27

Juju take jsem zjisila ze to ma nejspise od ouska, mela tam strupy a smrad jak bolava nova, tak jsem ji vycistila 3% peroxidem, vytrela a vytahla stroupky ale smrad je porad :( snad to bude mit v pohode

• Citovat
  • Upravit
7376
3.12.13 15:54

Chtělo by to veterináře, tohle u koček neni sranda zvlášť pokud je tam zápach. Pokud bude kočka venkovní musí být 100%, pokud bytová, tak nevadí, ale i tak se to musí vyléčit a peroxid stačit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 15:41

Já si ted úplně tím samým procházím. Náš Démon je ještě k tomu všemu na 3 měsíce nevyzrálý jako nedonošenec. Byli jsme hned na vetině a tam ho napíchal MvDr vším možným. Dnes je to třetí den po pádu a taky se mi zdá, že je to horší než před tím, ale asi už vyprchaly všechny injekce a cítí každou naraženinu. Nám tedy spadl z 3. patra před dům z balkonu.Sama se chlácholím, že bude dobře. Taky skoro pořád spí, nejí a nepije…jen na záchod si dojde a vyškrabe se do postele. Včera jsem ho měla na prsou, předl, ale praskalo v něm jako ve starý strojovně. Asi jde o rovnání. MvDr nic polámaného nenahmatal, jen prasklinu v tlamičce(horní patro). Držím tlapky, at jste fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný