Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Myslim, ze muzes byt v klidu, z tohohle se mu nic nestane, takhle ti spadne jeste tolikrat.. a budou i horsi pady ![]()
Hlídala jsem přes noc, tak 2-3 x jsem ho zkontrolovala. Těch pádů ješte bude.
@DandátkoP Jako dovadi tady jako prdlej a ma z toho hroznou srandu
Štve mi ze jsem ten pád neviděla no…
Takze opravdu nevím jestli spadl přes sed a nebo jeslti letěl přímo ze stoje z těch 73 cm a letěl primo na hlavu…Rána to byla velká, ale.zase ty parkety sou slyset…Zornicky reaguji na.svetle.zlse zmensi obě stejne.
A. opravdu jako je akcni a dělá kraviny. ![]()
Syn takhle padal běžně i ve vyšším věku. Kolikrát šel dopředu a přesto spadl dozadu na hlavu. On se jako bonus ještě „vypínal“ - začal brečet, nenadechl se a nakonec z něj byla pár vteřin hadrová panenka.
Tak děkuji za uklidneni ![]()
Ja mám samozdrejme. nejvetsi strach z otřesu mozku nebo krvaceni do mozku ze jo.
Nebo proste aby se mu tam.neco netento víte jak to myslím…
Ze???
Mně takhle spadl syn z postele večer, asi půl metru. Taky letěl zřejmě po hlave. Nic se nestalo. To bude dobrý. Jestli reaguje a nezvraci, nic se neděje.
@Téte1992 píše:
@Katherine811 Jako že si mu kontrolovala Zornicky?
Né ja kontrolovala jestli dýchá a tak.. jsem praštěná no. Ale tak která starostlivá máma není.
@Švédka87 Pokud spadl rovnou ze stoje tak spadl ze 73cm.Rana to byla velká. Ale. plakal chvilku a pak.si hral a řádil jak blázen. ![]()
Hrozná sranda ![]()
Tak si říkám že kdyby ho to nějak bolela hlava(což se fakt divím že nebolela
pac to byla.rana) tak by byl plactivej a určitě by nedělal to co dělal…Řádil na zádech, na břiše.
Tak snad to bude dobry žádný otřes mozku a uz vůbec ne žádný krvácení do mozku..
toho se děsím.
Ani nvm po jaké době by se to projevilo ![]()
Ale tak moc děkuji za uklidneni…Sou to divoši.
Člověk se.fakt.nenudi…
@DandátkoP Fakt dekuju
Ja samozdrejme hned četla na netu že jo ![]()
Takže tam. psali že někdy krvaceni do mozku se projeví až po X týdnech aťd atd..
![]()
Ale jako na pohotovosti sem s nim fakt nebyla. Kdyby sli poslat videa poslala.bych co dělal
Jak řádil..Ani modřinu nemá nic.
Takze asi v pohodě vid? Snad teda. Nejvic mi fakt štve, že sem to neviděla. A tudíž nevím jestli padal přes. sed a.nebo jestli letěl rovnou jako prkno přímo z těch 73 cm na hlavu.
A ted co se. vzbudil dovádí zase. ![]()
@DandátkoP Ale.podle.me.fakt spadl přes sedm. jelikoz se pevně neudrží ani stát a stojí s vystrcenym zadkem když se drží gauče
Umí to pár dní. takze podle.me.urcite dosedl a neudrzel se.tqk pak. lehnul..
Kazdopadne je zivej, hravej a veselej takže dobry. ![]()
Co předpokládáš, že by s ním na té pohotovosti dělali?
Ani prasklá lebka se nijak neřeší. Pokud to dítě je v pořádku, není v bezvědomí, nezvrací, zřejmě je v pořádku.
Ahojky
Holky malej (10 mesicu) cca před hodinou spadl na hlavu. Pád jsem. bohuzel neviděla. Byl na podložce a ja jen odbehla do kuchyně si natočit vodu. Muset být hodně rychly ale nejspis se postavil (naučil se pritahnout o gauc)a spadl.Dolu mu to nejde. Bohužel nvm jestli spadl přes zadek že dosedl a pak spadl a nebo jestli letěl rovnou ze stoje na hlavu.Meri cca 73 cm.Byla hrozná rána hned sem letěla a uz byl na bříšku. Červený flek měl. vzadu na hlavě…Plakal asi tak 20 sekund a od té doby si hraje, dovadi ted zrovna peruje na kolenou a ma u toho ohromnou srandu.
Zornicky reaguji. Před chvílí snědl kaši…Je prostě úplně normalni. Veselý, hravy. Tak to asi nemám řešit a ject na pohotovost že? Už ani ten červený flek nemá vzadu na hlave.Chci se zeptat jak dlouho ste děti pozorovali? Aby se vyloucil otřes mozku nebo krvaceni do mozku???
Děkuji…:-)