Jak zjistit příčinu padání vlasů?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
13.5.06 21:05

Padání vlasů

Potřebovala bych poradit, jak zjistit příčinu padání vlasů. Již skoro rok mi příšerně padají vlasy. Bohužel jsem zatím nezjistila příčinu. Byla jsme u dvou kožních lékařů, kiteří nic nezjistili. Nechala jsem si vyšetřit i štítnou žlázu, ale taky bylo vše v pořádku. Vyzkošela jsem strašně vitamínů a jím zdravě. Nevím, kde hledat příčínu. Nevíte, kde se dá zjistit hladina hormonů? Nebo co byste mi radili ještě za vyšetření? Jsem už zoufalá. Nevím, kde může být problém. Po porodu jsem již 4 roky. Předem všem děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1207
13.5.06 22:42

No já Ti moc neporadím, možná trochu uklidním :roll: .
Mě padají vlasy už 20 let. Mám dost velká holá místa. Vyzkoušela jsem možné i nemožné, lítala od čerta k ďáblu a nikdo nic nezjistil. Akorát když jsem byla těhotná, tak vlasy dorostly, ale do roka zase vypadaly. Takhle se to povedlo u dvou těhotenství. No a u třetího už to tak nezafungovalo.

Co Ti doporučím, hodit se do klidu, ještě by se hodilo nějaké imunologické vyšetření, tam by se ta příčina také dala zjistit. Ale v mnohých případech to prostě nezjistí. Ale to není důvod se kvůli tomu nějak stresovat.
Jsou daleko horší věci na světě než padání vlasů.

Já vím seš ženská, bereš to jinak. Ale fakt se nad to zkus povznést. A pokud to zatím není vidět? Tak není co řeši.

Hodně štěstí přeje HAmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
14.5.06 12:54

ahoj, no mi vlasy padají taky při česání atd mi padá docela dost vlasů. vlas ymám, ale pořád dost husté. tak snad to enmá žádný význam. moje budoucí tchýně te padají vlasy a má semtam jakoby světlé místa použí kdejaké mastičky a vodičky. omrkni na internetu ejstli ěnco není na padání vlasu, ale mylsím si taky že to chce hlavně klid, že to bude psychického rázu. zajedˇněkde do lázní na týden se ulidnit vypnout . stres dělá strašně moc. stejně jako já si děsně koušu nehty od malinka taky nervama. no tedˇjsme těhotná tak s esnažím být v klidu a když se doma schyluje k hádce tak odkráčím a vydýchávám prostě se vyhýbám stresu :-)

• Citovat
  • Upravit
624
21.7.06 23:08

Ahojky,
zrovna jsem četla na rodině diskusi o padání vlasů a vzpomněla jsem si na tebe. Jedna holka tam píše, že jí hodně pomohly homeopatika. Brala tyto přípravky:
THALLIUM ACETICUM 5 CH 5gr 1 x denně
EBERTHINUM 15 CH 1 x týdně
Při depresivních stavech i PHOSPHORICUM ACIDUM 15 CH 1-2 denně.

Snad ti to pomůže. Měj se hezky a dej vědět, jestli to pomohlo. PA Peggi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
22.7.06 14:07

Ahoj,
jestli bereš hormonální antikoncepci, mohlo by to mít spojitost, např.moje kamarádka musela přestat brát Cerazette, hodně jí padaly vlasy ( je to i v příbalovém letáku uvedeno jako možný vedlejší účinek). Z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
31.7.06 22:18

Jenom posouvam pro Lendulku. Peggi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
1.8.06 02:37

Děkuji Peggy za radu. Zkusím to. Byla jsem teď týden na dovče, tak jsem se k počítači dostala až teď. Ještě se poradím tady s holkama z diskuse Homeopatické léčení. Už jsem tam dřív psala, ale nikdo mi tohle nedoporučil. Optám se na to. Ještě jednou díky, pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová