Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, včera mi skončila MS..Již den před začátkem pravidelného krvácení jsem pociťovala větší suchost a mírné pálení.. po nástupu menstruace pálení pokračovalo hlavně po použití wc, ale nebylo to nic hrozného postupně to ustalovalo. Včera mi MS skončila a vše bylo OK.. večer jsme měli sex a pálení jsem opět cítila.. nejhorší to bylo hned po skončení sexu, kdy to po použití toalety pálilo opravdu hodně ( pardon za detailní popis
) Je pravda, že jsem i během sexu nemohla moc docílit zvlhčení - což se mi nestává. No nic méně pálení trvalo jen chvíli mimo sex ho necítím ani po toaletě. Stalo se vám to někdy? Říkám si, jestli jít v pondělí k dr a nebo počkat
![]()
Ještě dodám, že na gyndě jsem byla 3 týdny zpět na preventivní prohlídce a vše včetně cytologie bylo v pořádku.
Já bych tam zašla znovu zda nemáš nějákou mykózu nebo nějáký zánět já to teď taky měla po sexu mě to pálilo i kolikrát normálně a měla jsem mykozu tak mi napsal mast ![]()
@melismeg To pálení často naznačuje nějakou infekci. Návštěvou doktora nic nezkazíš. Jestli to teda do pondělí neodezní.
@iila
No pálí to jen po styku jak jsem psala.. tak tam raději zajdu
@melismeg píše:
Ahoj holky, včera mi skončila MS..Již den před začátkem pravidelného krvácení jsem pociťovala větší suchost a mírné pálení.. po nástupu menstruace pálení pokračovalo hlavně po použití wc, ale nebylo to nic hrozného postupně to ustalovalo. Včera mi MS skončila a vše bylo OK.. večer jsme měli sex a pálení jsem opět cítila.. nejhorší to bylo hned po skončení sexu, kdy to po použití toalety pálilo opravdu hodně ( pardon za detailní popis) Je pravda, že jsem i během sexu nemohla moc docílit zvlhčení - což se mi nestává. No nic méně pálení trvalo jen chvíli mimo sex ho necítím ani po toaletě. Stalo se vám to někdy? Říkám si, jestli jít v pondělí k dr a nebo počkat
![]()
Ještě dodám, že na gyndě jsem byla 3 týdny zpět na preventivní prohlídce a vše včetně cytologie bylo v pořádku.
Napada me mykoza..zkus boraxove globule…
@melismeg píše:
@iila
No pálí to jen po styku jak jsem psala.. tak tam raději zajdu
Pokud vím, tak to při infekci klidně může pálit i po.
EDIT: Ještě taky záleží, kde tě pálí, klidně to může být i zánět močových cest.
Příspěvek upraven 11.02.18 v 01:03
Taky se mi to párkrát stalo…a nemáte náhodou zkušenost s bílýmii nebolestivými a nesvědivými pupínky? Pomalu se postupně rozšiřují. Co byste zkusili použít?