Pálení po styku

29
10.2.18 18:30

Pálení po styku

Ahoj holky, včera mi skončila MS..Již den před začátkem pravidelného krvácení jsem pociťovala větší suchost a mírné pálení.. po nástupu menstruace pálení pokračovalo hlavně po použití wc, ale nebylo to nic hrozného postupně to ustalovalo. Včera mi MS skončila a vše bylo OK.. večer jsme měli sex a pálení jsem opět cítila.. nejhorší to bylo hned po skončení sexu, kdy to po použití toalety pálilo opravdu hodně ( pardon za detailní popis :nevim: ) Je pravda, že jsem i během sexu nemohla moc docílit zvlhčení - což se mi nestává. No nic méně pálení trvalo jen chvíli mimo sex ho necítím ani po toaletě. Stalo se vám to někdy? Říkám si, jestli jít v pondělí k dr a nebo počkat :nevim: :nevim:
Ještě dodám, že na gyndě jsem byla 3 týdny zpět na preventivní prohlídce a vše včetně cytologie bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
10.2.18 18:39

Já bych tam zašla znovu zda nemáš nějákou mykózu nebo nějáký zánět já to teď taky měla po sexu mě to pálilo i kolikrát normálně a měla jsem mykozu tak mi napsal mast :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
10.2.18 18:49

@melismeg To pálení často naznačuje nějakou infekci. Návštěvou doktora nic nezkazíš. Jestli to teda do pondělí neodezní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.2.18 19:01

@iila
No pálí to jen po styku jak jsem psala.. tak tam raději zajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
10.2.18 19:14

Dám si tam bílý jogurt a je klid. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
10.2.18 19:19
@melismeg píše:
Ahoj holky, včera mi skončila MS..Již den před začátkem pravidelného krvácení jsem pociťovala větší suchost a mírné pálení.. po nástupu menstruace pálení pokračovalo hlavně po použití wc, ale nebylo to nic hrozného postupně to ustalovalo. Včera mi MS skončila a vše bylo OK.. večer jsme měli sex a pálení jsem opět cítila.. nejhorší to bylo hned po skončení sexu, kdy to po použití toalety pálilo opravdu hodně ( pardon za detailní popis :nevim: ) Je pravda, že jsem i během sexu nemohla moc docílit zvlhčení - což se mi nestává. No nic méně pálení trvalo jen chvíli mimo sex ho necítím ani po toaletě. Stalo se vám to někdy? Říkám si, jestli jít v pondělí k dr a nebo počkat :nevim: :nevim:
Ještě dodám, že na gyndě jsem byla 3 týdny zpět na preventivní prohlídce a vše včetně cytologie bylo v pořádku.

Napada me mykoza..zkus boraxove globule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
10.2.18 19:47
@melismeg píše:
@iila
No pálí to jen po styku jak jsem psala.. tak tam raději zajdu

Pokud vím, tak to při infekci klidně může pálit i po.

EDIT: Ještě taky záleží, kde tě pálí, klidně to může být i zánět močových cest.

Příspěvek upraven 11.02.18 v 01:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.2.18 21:51

Luu

Taky se mi to párkrát stalo…a nemáte náhodou zkušenost s bílýmii nebolestivými a nesvědivými pupínky? Pomalu se postupně rozšiřují. Co byste zkusili použít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí