Pálivá bolest u srdce

Anonymní
3.1.15 12:27

Pálivá bolest u srdce

Dobré dopoledne. Možná trochu zvláštní dotaz ale je mi hloupé lítat s každou maličkostí k lékaři tak se zeptám na zkušenosti tady. Za poslední dny jsem měla asi třikrát takovou zvláštní pálivou bolest v oblasti kolem srdce, trvalo to chvilinku a zase to přešlo, a asi dvakrát jsem měla takový stav že mě tam píchlo a nemohla jsem se zhluboka nadechnout protože to bolelo ale musela jsem jenom zlehoučka dýchat a za chvilku to opět přešlo. Nechce se mi zrovna obýhat hromadu doktorů pokud tady má někdo zkušenost že to nic není.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
3.1.15 12:35

Jednoznačně zablokovaná žebra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
3.1.15 12:39

Píchání, takové, že se nemůžeš zhluboka nedechnout a za chvilku to odezní, jsou,,skříplé nervy,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
3.1.15 13:15

Tam ti nějaký bloklý obratel skřípnul nerv, buď na masáž na odblokování, nebo k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
3.1.15 13:20

Zablokovana zebra.

• Citovat
  • Upravit
873
3.1.15 14:34

Přesně tak, buď jedno, nebo druhé a jestli chceš, pošlu ti amatérsky nafocený cvik, kterým by to mohlo jít odblokovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
6.1.15 13:47

A muzou zada taky zpusobovat bolest na hrudi mezi prsama, spise delsi trvajici par hodin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
6.1.15 17:33

Ano už jsem se s tím setkal a možná to doprovází i pocit, jako by Vám byl hrudník malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 12:43

Obnovuji, mám podobný problém. Už dříve jsem měla takovou občasnou divnou bolest u srdce, na kardio se na nic nepřišlo, takže bez závěru, po čase to odeznělo.
Dnes se to objevilo znovu - je to jakoby bolest u srdce až téměř do podpaží přes prso, ale „u srdce“ nejintenzivnější. Bolest je v klidu, nárazově přichází a zas odchází, není to pravidelný interval.
EKG mi dělali před 14 dny a ECHO srdce před týdnem (kvůli tachykardii), nic tam nebylo vidět. Při hodně hlubokém nádechu mi křupe v levé lopatce. Může to být od zad? Chápu že i když bylo echo před týdnem ok, nemusí to nic znamenat..

Děkuji za rady, hezké Velikonoce všem :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí