Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, ráda bych se poradila s těma, které mají silnou PMS. Dnes přišla má druhá menstruace po porodu (kojím a jsem 6měsíců po porodu).
Silvestrovskou půlnoc jsem prozvracela, myslela jsem že z jídla, ale dnes ráno přišla ta MS.
Vzpomněla jsem si že minulý měsíc jsem taky zvracela, a taky jsem to přisuzovala zkaženému jídlu.
Takže můj dotaz zní: Opravdu může být zvracení, celkoá slabost a zvýšená teplota přisuzována PMS? Máte to některá? Díky
Určitě může, já po porodu dcery, když se mi dostavila první menstruace, tak sice nezvracím, ale je mi zle od žaludku
Mně je nechutně blivno, úplně se mi stahuje krk
Takže jo, věřím že klidně. Já mám i stavy jako na virozu, bolí mě klouby. Mám to až teď, po 35.
Myslim, ze to byt muze. Ja roky trpela pred ms na prujmy, po porodech nevolnosti pri ovulaci, motaky, bolehlavy. Ted po tretim jsem mela pms hodne silnou, sice jen psychika, ale fakt na pest, byla bych schopna vrazdy.
Jestli te to uklidni, tak jsem 2 roky po porodu a uz si to sedlo, ms je normalni, pms tak den trochu nervozita, o ovulaci skoro nevim.
Takze s trochou stesti se to po par cyklech usadi a bude lip.
No tak to mám fakt radost, bylo mi celý den blbě a vyvrcholilo to 31.12. asi 3 minuty před půlnocí, kdy sem slavila nad mísou ![]()
A celý 1.leden únava a migrény
Příspěvek upraven 02.01.15 v 22:52
@Bibi239 díky, jsem ráda že to může přejít, po prvním porodu to bylo OK
Měla jsem to taky, nepreslo to, jsem znovu těhotná a zvracim stále ![]()
@Kofolová ja jsem po porodu dva roky a posledni 2cykly jsem prvni dva dny prozvracela, nevidela jsem, motala se mi hlava a bolela jak strep…proste siilena migrena
takze bych to (v mem pripade) s porodem nespojovala - ale ano - je to mozne.. a nefungovalo mi na to nic
@poosleda no to se mám na co těšit. Myslela jsem si že mi začíná chřipka a chtěla jsem jen a jen tmu a klid, což moc nejde s dvěma dětma
![]()
@Kofolová jj, ja mam jedno dite - ale dost zive
ten druhy „zachvat“ se mi stal na navsteve
dve hodiny jsem prosedela u zachodove misy, pak jsem rekla, ze musim domu a pozvracela jsem jim schody
nakonec me museli odvezt jejich autem, protoze jsem rposte nevidela ![]()
@poosleda tak to je mazec… a nemuze to byt u tebe treba s antikoncepce kdyz tak najednou?