Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahoj vsem my sme meli taky pampersky ale mala na ne dostala alergii hned se startu a pak jsme kupovali fialove tesco ale ty uz ted nemuzu nikde sehnat byly dva druhy jedny byly s igelitem tmavofalove a ty druhe svelte ale ty uz se asi nevyrabeji pac sem je nikde nevidela ted mame huggiesky a taky protikaji takze asi vyzkousime jeste nejake jine nevim jestli nejsem divna ale vzdycky koukam na pocet kusu v baleni a porovnavam s cenou treby happy tam jich je jen 50 a stoji okolo 300kc ma nekdo stejny defekt jako ja?? ![]()
Ahoj mě se taky zdálo že Pampersky jsu slabé a protékají..nejvíce spokojená jsem s plenky od Teska (mají zelený obal) jsou pevné,neprotýkají a skvěle sedí ![]()
MOje zkusenost:
pouzivame Pampers active baby c.5, nikdy nebyl problem pouze v pripade, ze mala zacala potrebovat vetsi velikost, to ji pak taky protekala hlavne kdyz se pocurala v noci.
Ja tedy doporucuju davat vetsi velikost, aby se ty gumicky krasne zformovaly kolem nozicek.
Ty oranzove Pampers mi tedy vubec nevyhovovaly, zkouseli jsme je, kdyz byla mala asi9mesicni a protekaly a silene pachly po hermanku.
Ahooj,
tak my používáme pamprsky a jsem s nima tedy hrozně spokojená. To jak jsou slabé se mi hrozně líbí, že se muže dobře pohybovat a skoro je necítí, že se mi prokadil, nebo pročural se taky stalo, ale i u jiných plen, myslim, že prostě občas se to stane… Dvakrát se mi tedy u pamprsek stalo, že jsem ráno šla přebalovat a jakoby nahoře praskli a všude byl z té plenky ten gel (nebo co to je), tak to jsem měla nervy, ale zase malý měl tu plenu od 19:30 do 10:00hodin, takže byla opravdu strašně načuraná, takže se jí ani nedivim, že radši praskla ![]()
Každopádně já s Pemprs spokojená a neměnila bych : )
Piškotek:já taky porovnávám počet kusů+cena ![]()
jinak Pampersky nám taky protékaly,tak jsme u Hugies Premium a spokojenost,jo aty fialový tesco plínky mají teď zelený obal,a dost maminám vyhovují,ale to už tady někdo myslím psal ![]()
Simiki píše:
nejvíce spokojená jsem s plenky od Teska (mají zelený obal) jsou pevné,neprotýkají a skvěle sedí
Ahoj, sdílím názor Simiki. Vyzkoušela jsem Pampers, Háppy, Helen Harper, Huggiesky i Alberťácký Euroshopper a nejspokojenější jsem se zelenými Tescoplínami. Když se zadaří, tak proteče každá plínka ![]()
Ahojky
tak já mám zkušenost takovou, že náš malej je samá ruka a noha a pupík neměl dřív žádnej, takže ať to byla jaká koli plena tak nám protekla, hlavně čůrání a nebylo to vůbec tím že by byla plná, proste malej má asi takovej tlak že mu to vyteklo, buď nohavicí,nebo na záda a někdy když sem mu blbě „nainstalovala pindíka“ tak i na pupík, teď nám přibral a je kulatější a už musím zaťukat do dřeva neproteče, pokud ovšem nevypije za noc 3deci čaje to už nezvládá žádná plína kapacitou.
takže tak u nás
Ahojky, tak já taky sleduju počet kusů vs cena. Je to normální. Plínek jsme taky vyzkoušeli nespočet, ale nejlepší mi přijdou pampers ( ovšem ne sleep and play, ty byly na houby). Pampersky používáme od narození a teď má Kubík rok a nemůžu si na ně stěžovat. U těch ostatních měl buď vyrážku a nebo protekla. A taky byly některé hodně tvrdé, což pampers rozhodně není. Ale jak už jste psaly, asi každému vyhovuje něco jiného.
Ahojky,
vím, že je toto stará diskuze, ale my teď právě řešíme stejný problém, který je tu diskutován, a to, že nám protékají plenky - konkrétně Pampers active baby vel. č. 5. Ještě donedávna cca měsíc zpátky byly v pohodě a teď co máme nový balení s takovýma zelenýma puntíkama všude na plínce, tak je malá pročůraná čím dál častěji, dokonce i přes den, když má plínku danou nově. Takže mi to přijde divný. Je jedno, jak jí tu plínku utáhnu nebo našteluju, je vesměs vždycky pročůraná na jedný straně, což nechápu
Jako že se občas stalo, že byla pročůraná v noci, to je mi jasný, když měla plínku až u kolen jak byla plná, ale přes den? Stalo se to taky některé z vás u těchto nových plenek? Nebo máme zkusit jinou velikost? I když tato mi přijde že tam má ještě rezervu, jako v pase a ani gumičky nemá oškrcené… ![]()
Za zkušenosti moc díky. JO a kdyby někdo radil nočník, tak na tom se pracuje, ale bohužel je to zatím nejvíc největší nepřítel
![]()
PS: Dneska jsem ji převlékala z mokrého 5× za den!!! Hrůza…
![]()
Ahoj tak ten samí problém také řeším,zrovna dnes říkám chlapovi že už Pampersky kupovat nebudu.Nevím co se děje ale je častěji pročuraný je to děs-běs
Jednou jsem zkusila koupit pleny takové ty obyč.balíku pruhledném a byli 100%lepší
Omlouvám se, nešlo mi se přihlásit, nějak zlobí PC
Ještě jsem chtěla dodat, že váhově jsme pořád nastejno, jestli přibrala 1/4 kg, takže si nemyslím, že by to bylo váhou. Jak jsem psala výš, tak tam má dle mě ještě rezervu a plenky Pampers používáme od miminka, jiný jsme ani neměli, takže pokud budete mít nějaký aktuální tipy na dobrý plínky z vlastní zkušenosti, budu jen ráda ![]()
lukymaty píše:
http://www.nappy.cz/?… to jsou ty obyč.ale byli dobrý,a ještě si hodně chválí BABYLOVE s Dm drogerie ale ty jsem ještě neměla nemohu posoudit
Díky za tipy, taky jsem tu četla o těch Babylove z DM, asi je zkusíme, protože fakt přebalovat x-krát za den je na mašli ![]()