Pampers - protíkají

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
28.1.10 10:32

ahoj vsem my sme meli taky pampersky ale mala na ne dostala alergii hned se startu a pak jsme kupovali fialove tesco ale ty uz ted nemuzu nikde sehnat byly dva druhy jedny byly s igelitem tmavofalove a ty druhe svelte ale ty uz se asi nevyrabeji pac sem je nikde nevidela ted mame huggiesky a taky protikaji takze asi vyzkousime jeste nejake jine nevim jestli nejsem divna ale vzdycky koukam na pocet kusu v baleni a porovnavam s cenou treby happy tam jich je jen 50 a stoji okolo 300kc ma nekdo stejny defekt jako ja?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
28.1.10 16:29

Ahoj mě se taky zdálo že Pampersky jsu slabé a protékají..nejvíce spokojená jsem s plenky od Teska (mají zelený obal) jsou pevné,neprotýkají a skvěle sedí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
28.1.10 16:34

MOje zkusenost:
pouzivame Pampers active baby c.5, nikdy nebyl problem pouze v pripade, ze mala zacala potrebovat vetsi velikost, to ji pak taky protekala hlavne kdyz se pocurala v noci.
Ja tedy doporucuju davat vetsi velikost, aby se ty gumicky krasne zformovaly kolem nozicek.
Ty oranzove Pampers mi tedy vubec nevyhovovaly, zkouseli jsme je, kdyz byla mala asi9mesicni a protekaly a silene pachly po hermanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
28.1.10 16:46

Ahooj,
tak my používáme pamprsky a jsem s nima tedy hrozně spokojená. To jak jsou slabé se mi hrozně líbí, že se muže dobře pohybovat a skoro je necítí, že se mi prokadil, nebo pročural se taky stalo, ale i u jiných plen, myslim, že prostě občas se to stane… Dvakrát se mi tedy u pamprsek stalo, že jsem ráno šla přebalovat a jakoby nahoře praskli a všude byl z té plenky ten gel (nebo co to je), tak to jsem měla nervy, ale zase malý měl tu plenu od 19:30 do 10:00hodin, takže byla opravdu strašně načuraná, takže se jí ani nedivim, že radši praskla :mrgreen:
Každopádně já s Pemprs spokojená a neměnila bych : )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
28.1.10 20:08

Piškotek:já taky porovnávám počet kusů+cena :-)
jinak Pampersky nám taky protékaly,tak jsme u Hugies Premium a spokojenost,jo aty fialový tesco plínky mají teď zelený obal,a dost maminám vyhovují,ale to už tady někdo myslím psal :-)

• Citovat
  • Upravit
Lenka2602
29.1.10 22:11
Simiki píše:
nejvíce spokojená jsem s plenky od Teska (mají zelený obal) jsou pevné,neprotýkají a skvěle sedí :palec:

Ahoj, sdílím názor Simiki. Vyzkoušela jsem Pampers, Háppy, Helen Harper, Huggiesky i Alberťácký Euroshopper a nejspokojenější jsem se zelenými Tescoplínami. Když se zadaří, tak proteče každá plínka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12915
6.2.10 13:23

Ahojky
tak já mám zkušenost takovou, že náš malej je samá ruka a noha a pupík neměl dřív žádnej, takže ať to byla jaká koli plena tak nám protekla, hlavně čůrání a nebylo to vůbec tím že by byla plná, proste malej má asi takovej tlak že mu to vyteklo, buď nohavicí,nebo na záda a někdy když sem mu blbě „nainstalovala pindíka“ tak i na pupík, teď nám přibral a je kulatější a už musím zaťukat do dřeva neproteče, pokud ovšem nevypije za noc 3deci čaje to už nezvládá žádná plína kapacitou.
takže tak u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
10.2.10 12:06

Ahojky, tak já taky sleduju počet kusů vs cena. Je to normální. Plínek jsme taky vyzkoušeli nespočet, ale nejlepší mi přijdou pampers ( ovšem ne sleep and play, ty byly na houby). Pampersky používáme od narození a teď má Kubík rok a nemůžu si na ně stěžovat. U těch ostatních měl buď vyrážku a nebo protekla. A taky byly některé hodně tvrdé, což pampers rozhodně není. Ale jak už jste psaly, asi každému vyhovuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haňulka žabulk
6.5.11 20:57

Protékající Pampersky

Ahojky,
vím, že je toto stará diskuze, ale my teď právě řešíme stejný problém, který je tu diskutován, a to, že nám protékají plenky - konkrétně Pampers active baby vel. č. 5. Ještě donedávna cca měsíc zpátky byly v pohodě a teď co máme nový balení s takovýma zelenýma puntíkama všude na plínce, tak je malá pročůraná čím dál častěji, dokonce i přes den, když má plínku danou nově. Takže mi to přijde divný. Je jedno, jak jí tu plínku utáhnu nebo našteluju, je vesměs vždycky pročůraná na jedný straně, což nechápu :nevim: Jako že se občas stalo, že byla pročůraná v noci, to je mi jasný, když měla plínku až u kolen jak byla plná, ale přes den? Stalo se to taky některé z vás u těchto nových plenek? Nebo máme zkusit jinou velikost? I když tato mi přijde že tam má ještě rezervu, jako v pase a ani gumičky nemá oškrcené… :think:
Za zkušenosti moc díky. JO a kdyby někdo radil nočník, tak na tom se pracuje, ale bohužel je to zatím nejvíc největší nepřítel :-( :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Haňulka žabulk
6.5.11 20:59

PS

PS: Dneska jsem ji převlékala z mokrého 5× za den!!! Hrůza… :roll: :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1692
6.5.11 21:07

Ahoj tak ten samí problém také řeším,zrovna dnes říkám chlapovi že už Pampersky kupovat nebudu.Nevím co se děje ale je častěji pročuraný je to děs-běs :zed: Jednou jsem zkusila koupit pleny takové ty obyč.balíku pruhledném a byli 100%lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.11 21:10

Omlouvám se, nešlo mi se přihlásit, nějak zlobí PC :pocitac: Ještě jsem chtěla dodat, že váhově jsme pořád nastejno, jestli přibrala 1/4 kg, takže si nemyslím, že by to bylo váhou. Jak jsem psala výš, tak tam má dle mě ještě rezervu a plenky Pampers používáme od miminka, jiný jsme ani neměli, takže pokud budete mít nějaký aktuální tipy na dobrý plínky z vlastní zkušenosti, budu jen ráda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
6.5.11 21:18

http://www.nappy.cz/?… to jsou ty obyč.ale byli dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
6.5.11 21:21
lukymaty píše:
http://www.nappy.cz/?… to jsou ty obyč.ale byli dobrý,a ještě si hodně chválí BABYLOVE s Dm drogerie ale ty jsem ještě neměla nemohu posoudit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.11 21:22

Díky za tipy, taky jsem tu četla o těch Babylove z DM, asi je zkusíme, protože fakt přebalovat x-krát za den je na mašli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí