Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak jsme dnes přijeli domů s kaťatama úplně durch, měla mokrý i ponožky, jak jí to proteklo. Manžel si ji vzal na koně za krk a najednou prý že cítí teplo
A tak jsme z návštěvy frčeli rychle domů, protože náhradní převlečení jsem pro ni fakt nevzala, ale asi ho začnu pro sichr vozit
![]()
Zítra jdu koupit jiný plínky, zkusím ty Huggiesky a uvidíme. Už toho mám fakt dost!!!
![]()
Vyzkoušejte Tesco plíny esencial. Jsou cenově dostupné a výborné.
To bych ráda, ale bohužel bych pro ně musela jet min. 40 km do Jihlavy, kde je nejbližší Tesco, a to se mi nechce ![]()
Už jsem koupila ty Babylove od DM, tak uvidíme, dnes měla na zkoušku jen jednu přes den, jestli se neoprudí, bylo to dobrý, plínka neprotekla, tak budeme testovat dál ![]()
Ještě pak zkusím od kámošky ty Huggiesky.
Díky za rady a tipy ![]()
švagrová používala plíny z Rossmana a taky si je chválila, ale já je nezkoušela, tak nevím
Haňulka žabulka píše:
Tak jsme dnes přijeli domů s kaťatama úplně durch, měla mokrý i ponožky, jak jí to proteklo. Manžel si ji vzal na koně za krk a najednou prý že cítí teploA tak jsme z návštěvy frčeli rychle domů, protože náhradní převlečení jsem pro ni fakt nevzala, ale asi ho začnu pro sichr vozit
![]()
Zítra jdu koupit jiný plínky, zkusím ty Huggiesky a uvidíme. Už toho mám fakt dost!!!![]()
a není to taky třeba postavou prcka?já třeba nevím ale nám neprotekly ani jednou za víc jak 8 měsíců
a pokud chete jít do huggies tak pozor stejná velikost je menší než u pampers,tak jsem to měla u prvního huggies jsme vždy měli o velikost větší než pampers
Haňulka žabulka píše:
To bych ráda, ale bohužel bych pro ně musela jet min. 40 km do Jihlavy, kde je nejbližší Tesco, a to se mi nechce
Už jsem koupila ty Babylove od DM, tak uvidíme, dnes měla na zkoušku jen jednu přes den, jestli se neoprudí, bylo to dobrý, plínka neprotekla, tak budeme testovat dál
Ještě pak zkusím od kámošky ty Huggiesky.
Díky za rady a tipy
ty taky nejsou špatný taky jsem je měla