Pampers - protíkají

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.5.11 20:57

Tak jsme dnes přijeli domů s kaťatama úplně durch, měla mokrý i ponožky, jak jí to proteklo. Manžel si ji vzal na koně za krk a najednou prý že cítí teplo :mrgreen: A tak jsme z návštěvy frčeli rychle domů, protože náhradní převlečení jsem pro ni fakt nevzala, ale asi ho začnu pro sichr vozit :think: :roll:
Zítra jdu koupit jiný plínky, zkusím ty Huggiesky a uvidíme. Už toho mám fakt dost!!! :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
9.5.11 12:43

Vyzkoušejte Tesco plíny esencial. Jsou cenově dostupné a výborné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.11 20:37

To bych ráda, ale bohužel bych pro ně musela jet min. 40 km do Jihlavy, kde je nejbližší Tesco, a to se mi nechce :-(
Už jsem koupila ty Babylove od DM, tak uvidíme, dnes měla na zkoušku jen jednu přes den, jestli se neoprudí, bylo to dobrý, plínka neprotekla, tak budeme testovat dál :-)
Ještě pak zkusím od kámošky ty Huggiesky.
Díky za rady a tipy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
10.5.11 07:01

švagrová používala plíny z Rossmana a taky si je chválila, ale já je nezkoušela, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
10.5.11 09:09
Haňulka žabulka píše:
Tak jsme dnes přijeli domů s kaťatama úplně durch, měla mokrý i ponožky, jak jí to proteklo. Manžel si ji vzal na koně za krk a najednou prý že cítí teplo :mrgreen: A tak jsme z návštěvy frčeli rychle domů, protože náhradní převlečení jsem pro ni fakt nevzala, ale asi ho začnu pro sichr vozit :think: :roll:
Zítra jdu koupit jiný plínky, zkusím ty Huggiesky a uvidíme. Už toho mám fakt dost!!! :zed: :zed:

a není to taky třeba postavou prcka?já třeba nevím ale nám neprotekly ani jednou za víc jak 8 měsíců :nevim: a pokud chete jít do huggies tak pozor stejná velikost je menší než u pampers,tak jsem to měla u prvního huggies jsme vždy měli o velikost větší než pampers

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
10.5.11 09:10
Haňulka žabulka píše:
To bych ráda, ale bohužel bych pro ně musela jet min. 40 km do Jihlavy, kde je nejbližší Tesco, a to se mi nechce :-(
Už jsem koupila ty Babylove od DM, tak uvidíme, dnes měla na zkoušku jen jednu přes den, jestli se neoprudí, bylo to dobrý, plínka neprotekla, tak budeme testovat dál :-)
Ještě pak zkusím od kámošky ty Huggiesky.
Díky za rady a tipy :-D

ty taky nejsou špatný taky jsem je měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
10.5.11 09:14

Higgies jsou skvělý,Babylove teď testujem a zatim ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek