Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky, co já za sebe můžu doporučit, tak z Lidlu Toujours. My tedy pampers nepoužívali z toho důvodu, že se po nich dcera i syn opupínkovali a tyhle jsme zkusili a zůstali u nich. Teď tedy na syna ještě používáme šup šup plenky. A na noc používáme z Kauflandu wickies, ale ty super, nebo jak to tam je napsané, nemůžu se podívat, vzbudila bych syna.
To je pravda taky jsem z toho na palici jako kdyby v těch plenách byl nevím jak dlouho tak neřeknu ale kolikrát má plenu tak jednou načuranou a zbytek je venku,a večer ani nemluvím a to mi spí celou noc bez pití tak nechápu proč to proteče.Já mám zas problém že jsem z menšího města a je tady jen jedna drogérie a tam mají vyloženě jen Pampersky,chtěla bych zas vyzkoušet ty Tesco pleny.I když doufám že budeme brzy už bez plen
No já taky doufám, že brzo vezme naše slečna nočník na milost a bude po plenkování, už mě to fakt nebaví. Ale zase ji do toho nočníku nechci nutit. To je boj…
Já jsem malého taky nenutila přece mu to nezprotivím tím že budeš sedět a hotovo.U nás se nočník obešel nevydrží sedět
Starší brácha mu ukázal jak se chodí na záchod tak máme vystaráno.Jen je problém ten že si ještě neumí říct tak chodíme co pul hodina.No a bobek ten je bud do pleny nebo do punčoch.
Ahojky, tak já mám tepre 2 měsíční mimi a Pamperska už nám několikrát prosákla. Protože kojený děti mají řídkou stolici, máme jí pořád na zádech a musím vždy převlíkat. Dokonce i zavinovačka byla mokrá. Ať žijí Pampers
Už je nekoupim.
lukymaty píše:
Já jsem malého taky nenutila přece mu to nezprotivím tím že budeš sedět a hotovo.U nás se nočník obešel nevydrží sedětStarší brácha mu ukázal jak se chodí na záchod tak máme vystaráno.Jen je problém ten že si ještě neumí říct tak chodíme co pul hodina.No a bobek ten je bud do pleny nebo do punčoch.
Skoro ve 4 letech kadí do pleny? ![]()
vyzkousela jsem kde co ,, pampers minimalne spokojena ,, libi se mi ze josu tenci tot tak vse,, jak plenkove tak kalhotkove at jsem vyzkousela kde co ,, nejlepsi jsou huggies
ale ne kazde !! myslim bohuzel ty drazsi
Já jsem z Pampers taky zklamaná, zdají se mi rychle načůrané, a takové vlhké na povrchu. Koukala jsem, že se dělají v Polsku, takže se ani nedivím…
Já kupuji DM a maximální spokojenost, nic neproteče a nevlhnou… ![]()
a tyto jako kdyz uz se snazite trenovat a davat ho ci chvilku cuuurat ,, vubec se netrhaji i kdyz je stahnete i 10 krat dolu ,, kdyz chcete vymenit nemusite dite cele vyslekat daji se oblect i bez sundani poncosek dalsi obrovska vyhoda a jak saji a sedi super !!
monikalysa píše:lukymaty píše:Skoro ve 4 letech kadí do pleny?
Já jsem malého taky nenutila přece mu to nezprotivím tím že budeš sedět a hotovo.U nás se nočník obešel nevydrží sedětStarší brácha mu ukázal jak se chodí na záchod tak máme vystaráno.Jen je problém ten že si ještě neumí říct tak chodíme co pul hodina.No a bobek ten je bud do pleny nebo do punčoch.
Ahojky prvnímu pampers protékaly a seděly mu huggies a druhému?Tak je to naopak sedí mu pampers a huggies ne
Tak za mě nejhorší plínky byly pampers sleep and play.....Ty nevydržely nikdy
byron píše:
Tak za mě nejhorší plínky byly pampers sleep and play.....Ty nevydržely nikdy
No Sleep and Play stály za prdlačku, neměly ten pružný pásek v pase a vůbec jí nedržely a pročůrala se vždycky, na noc byly úplně nemyslitelný!!!!! Už jsem je nikdy nekoupila.
Zkusíme ty Huggies, má je kámoška a je s nima spokojená, tak si „půjčím“ dva kousky a vyzkoušíme jaký budou. Pokud nesednou, zkusíme ty Babylove z DM, ty tu taky hodně maminek chválilo. Ale je to na bednu, ještě špekulovat nad plínkama. Vysledovala jsem u malé, že se pročůrá vesměs jak sedí na zemi, nožky od sebe nebo jednu vpředu druhou vzadu, tak pak se jí to pročůrá. Když lítá, tak je to v pohodě, to nejspíš teče rovnou dolů a nemá to kam tryskat bokem ![]()
Ještě jsou dobré ty z rossmanna-babydream- to bude něco podobného jako z DM bych řekla.....