Panna v 18

Anonymní
2.2.20 17:44

Pana v 18

Ahojky, je mi 18 a jsem stále pana, lidi kolem na to reagují trochu divně, mě osobně to vůbec nevadí. Mám stejně starého přítele a ten se do toho taky nějak nehrne, jsme spolu půl roku, a myslím že na moje poprvé zatím nejsem připravena a strašně se toho bojím, i přes to že příteli věřím. Jaký na to máte názor vy? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15419
2.2.20 17:46
@Anonymní píše:
Ahojky, je mi 18 a jsem stále pana, lidi kolem na to reagují trochu divně, mě osobně to vůbec nevadí. Mám stejně starého přítele a ten se do toho taky nějak nehrne, jsme spolu půl roku, a myslím že na moje poprvé zatím nejsem připravena a strašně se toho bojím, i přes to že příteli věřím. Jaký na to máte názor vy? :nevim:

Panna…
Nic moc divného mi na tom nepřijde, jen nechápu reakce okolí. To to hlásíš na potkání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
2.2.20 17:47

Než budeš s někým spát projdi si párkrát pravidla českého pravopisu a přečti si nějaké knížky… Píše se panna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.2.20 17:48

Tak průměrný věk první soulože u čechů je statisticky pořád někdy v druhé půlce 17. roku - to že ti o se o tom s tebo baví to možná mají jinak, ještě neříká nic o tom, že je spousta lidí, o to má jinak.

Podsatanté je nenechat se okolím donutit do něčeho co nechceš, co pak jen komplikuje situaci.

Zároveň ale není potřeba z prvního sexu dělat nějakého strašáka či posvátnou krávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.20 17:48

@ivašot. To samozřejmě ne, ale třeba kamarádky, když se o tom bavíme tak jim to přijde proste divný

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.20 17:51

@welovefashion ano, děkuji za upozornění, ale myslím že všichni víme, co jsem tím myslela..jinak se omlouvám, nechci tu vyvolávat nějaké neshody

• Citovat
  • Upravit
21091
2.2.20 17:55

O panenství jsem přišla v 18ti. Nikdo to neřešil kromě mě a přítele a my na to netlačili. Některé spolužačky to měly za sebou dřív, jiné později. Za mě lepší si na to počkat a být připravená, než řešit neplánované těhotenství nebo z toho mít trauma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.20 18:07

Já jsem v 18 taky ještě byla. Do té doby se mi nechtělo. No a jednou se to přehouplo a řekla jsem si, že se vyspim s prvnim, kterého potkám :lol:. Tak se i stalo, nakonec z toho byl vážný vztah.

• Citovat
  • Upravit
252
2.2.20 18:09

To je každého věc… hlavně nespěchejte kvůli “ostatním”. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
2.2.20 18:11
@Anonymní píše:
@welovefashion ano, děkuji za upozornění, ale myslím že všichni víme, co jsem tím myslela..jinak se omlouvám, nechci tu vyvolávat nějaké neshody

Jasně, hele řeknu jediné, ikdyž chápu, že v 18, je to těžké… je to intimní věc, svoje sexuální zážitky nebo nezážitky neřeš se širokým okolím, ale dej jen na svůj pocit, nenech se tlačit do něčeho na co nejsi připravena…

Jo a ještě jedna věc, ono možná ti, co na tebe divně koukají ti závidí, že jsi nešla s prvním chudakem v čerstvých patnacti někam za kontejner, nebo na veřejné záchodky, nebo kde to teď mladí dělají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
2.2.20 18:23
@Anonymní píše:
Ahojky, je mi 18 a jsem stále pana, lidi kolem na to reagují trochu divně, mě osobně to vůbec nevadí. Mám stejně starého přítele a ten se do toho taky nějak nehrne, jsme spolu půl roku, a myslím že na moje poprvé zatím nejsem připravena a strašně se toho bojím, i přes to že příteli věřím. Jaký na to máte názor vy? :nevim:

Jak lidi kolem? Tohle se přece nevypráví na potkání ne? Jinak každého věc přece ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.2.20 18:24

Já jsem o to přišla v 19. Čekala jsem na vážný vztah, nechtěla jsem do toho jít dřív jen abych si vyzkoušela jaké to je a jsem za to moc ráda. Jsme spolu do dnes a od kamarádek zase poslouchám to jak je divné, že jsem si v životě vyzkoušela jen jednoho sexuálního partnera, ale neřeším to. Já jsem za to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.20 18:28

Buď v klidu. Já o to přišla až v 22 s bývalým manželem (sex jsme měli před svatbou). Nikdy na to nezapomenu a dodnes si myslím, že jsem udělala dobře, že jsem počkala. Teď je mi 30 a mám druhého sexuálního partnera a nemám pocit, že bych o něco přišla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.20 18:44

Prisla jsem o to v 17ti, z nerozumu, s blbeckem :roll: Kdybych si to nechala o dva roky pozdeji pro prvni vazny vztah, udelala bych lepe.. Ale co uz. Byt v 18ti panna je uplne bezne, nemas vubec kam pospichat. Na okoli se vykasli, taky ne vsechno, co ktera rekne, musi byt nutne pravda..

• Citovat
  • Upravit
9374
2.2.20 18:54

Tak bóóóže, mám pocit, že mladí sex strašně přeceňují (Celkově mladí, nejen tahle generace.). Moc dobře vím, jaké „pohledy“ na tebe kamarádky a okolí vrhají. Sex není žádná extra pecka a nikdy jsem nepochopila, proč se omladina cítí víc cool, když souloží třeba od 15 a 18 letí panicové/panny jsou méněcenní. Za pár let se budete s kamarádkama porovnávat podle jiných hodnot. Nemá cenu tlačit na pilu, tlačit se do něčeho, na co se necítíš. Však ono ti nic neuteče. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová