Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes jsem někde na netu objevila článek a v něm zmínku o pořadu Naked attraction. Britská asi reality show, kde si jedinec vybírá z 6 nahých lidi, postupně je nahé odhalují od spodu, takže v první chvíli je vidět vše od pasu dolů, pak trup, pak hlava, pak je slyšet hlas. Účastníci prý nejsou placení.
Já jsme úplně v šoku, koukala jsem samozřejmě na jeden díl na YouTube, a prostě jen zírala, že toto se opravdu někde vysílá, někdo na to kouká opakovaně.
Jako já to nechápu, opravdu přemýšlím, zda je možné, že se lidi dobrovolně vystavují jak kus masa zadarmo a ještě si vyslechnout hodnocení, jsou tam detailní záběry, pro mě je to strašně divné, koukat na ty lidi. A vůbec si nemyslím, že se takto dá vybírat partner (třebaže jen na sex). Pro mě je atraktivita často v hlase, mimice, gestech… V tomto mi přijde, že to úplně ztrácí kouzlo nějakých námluv, postupného seznamování, odhalování.
Co si o tom myslíte? Dá se takto vybírat člověk (dle nahého těla)? Úplně mě překvapuje, že je to britské dílo a přitom jede asi 6.serie, takže to asi má sledovanost. Mě to bylo spíš nepříjemné, jako bych úplně narušovala intimitu toho člověka.
@řeřicha
Super pořád, mega sranda. Snad bude brzy v CZ, v dnešní hrůza době odpočinek
No je to proste sranda no. Nic hlubokomyslneho bych v tom nevidela. Par dilu uz jsem taky zkoukla, kdyz jsem to zrovna nahodou chytla v televizi.
@řeřicha píše:
Dnes jsem někde na netu objevila článek a v něm zmínku o pořadu Naked attraction. Britská asi reality show, kde si jedinec vybírá z 6 nahých lidi, postupně je nahé odhalují od spodu, takže v první chvíli je vidět vše od pasu dolů, pak trup, pak hlava, pak je slyšet hlas. Účastníci prý nejsou placení.
Já jsme úplně v šoku, koukala jsem samozřejmě na jeden díl na YouTube, a prostě jen zírala, že toto se opravdu někde vysílá, někdo na to kouká opakovaně.
Jako já to nechápu, opravdu přemýšlím, zda je možné, že se lidi dobrovolně vystavují jak kus masa zadarmo a ještě si vyslechnout hodnocení, jsou tam detailní záběry, pro mě je to strašně divné, koukat na ty lidi. A vůbec si nemyslím, že se takto dá vybírat partner (třebaže jen na sex). Pro mě je atraktivita často v hlase, mimice, gestech… V tomto mi přijde, že to úplně ztrácí kouzlo nějakých námluv, postupného seznamování, odhalování.
Co si o tom myslíte? Dá se takto vybírat člověk (dle nahého těla)? Úplně mě překvapuje, že je to britské dílo a přitom jede asi 6.serie, takže to asi má sledovanost. Mě to bylo spíš nepříjemné, jako bych úplně narušovala intimitu toho člověka.
Ale ty ses nam velmi pohorsila!
A ted te dorazim, chces?
Nejsou to jenom muzi a zeny, ale jsou i dily s transexualy! Sledovanost to urcite ma, ja kdyz na to natrefim, tak koukam (ziju v Anglii, obcas to na me vyskoci). Prijde mi to zajimave, sama bych tam ale nesla. Obcas premyslim, jak se ucastnikum jde potom druhy den do prace, treba ten typek „s divnou predkozkou“, kdyby to mel byt muj sef, tak asi dam vypoved
Kazdopadne koncept na seznameni mi to prijde divne, zacinat veceri dezertem ![]()
@Silverine247 nevím, asi to nechápu, nevidím tam nic zábavného, vtipného, jak psali ostatní, že je to relax. Mě teda spadla brada, nebylo tam ani žádné pěkně tělo, možná proto na to lidi koukají a zvyšují si sebevědomí. Jako většina mi přišla hezčí oblečená než nahá, koukat na cizí přirození mi nějaká nic nedalo, to radši budu zevlovat na emiminu. ![]()
@kveta112 píše:
Já to miluju. Fakt odpočinek.
Jakože si uděláš třeba večeři a koukáš při tom na ty těla? Mě ty detaily nějak nesedly, koukat na vyholené pipiny, jako proč, ztráta času, hezká holka tam beztak nebyla (ani muž).
@řeřicha píše:
@Silverine247 nevím, asi to nechápu, nevidím tam nic zábavného, vtipného, jak psali ostatní, že je to relax. Mě teda spadla brada, nebylo tam ani žádné pěkně tělo, možná proto na to lidi koukají a zvyšují si sebevědomí. Jako většina mi přišla hezčí oblečená než nahá, koukat na cizí přirození mi nějaká nic nedalo, to radši budu zevlovat na emiminu.
Zábavné a vtipné asi vyloženě ne, ale myslím, že je zajímavé vidět, co lidi vnímají jako atraktivní a mít možnost trochu porovnání se sebou, aniž by člověk musel ocumovat lidi někde v sauně. Je to právě o tom, že tam jsou normální lidi, co leckdy vypadají líp oblečení. Člověk porovna celulitidu, povadle prsa, penis partnera a hned se kolikrát cítí líp ![]()
@řeřicha píše:
Jakože si uděláš třeba večeři a koukáš při tom na ty těla? Mě ty detaily nějak nesedly, koukat na vyholené pipiny, jako proč, ztráta času, hezká holka tam beztak nebyla (ani muž).
Večeři ne, po desáté už nejim ![]()
Ahoj, jsem jediná, komu vadí ta reklama tady? Mám sem tam na chvíli otevřené emimino na PC. Okolo chodí děti a ukazuje se tam tato reklama. Zdá se mi to trošku přes čáru…
Příspěvek upraven 21.11.25 v 14:38
@Aries6 píše: Více
PŘESNĚ, DĚKUJU!
Je to strašný!
Říkala jsem si, že to snad přestane, nebo že se to začne objevovat jen později večer… Nebo že alespoň vymění fotku, pro všechno na světě! Ale ne. Takže sorry, Emimino, musím tě prohlížet s AdBlockem, protože na tohle nechci, aby koukaly děti, které mám za zády a na klíně neustále.
Přikládám obrázek pro ty, kteří neměli „to štěstí“.
Za mě nechutný pořad a vůbec se divím, že to může jít před 22 hod do Tv..
![]()
Nedivam se, ale musela jsem se smat, jak jedna z protagonistek si vybrala muze, pak rande a byla zklamana, kdyz napadnik rekl ze se tesi na dovolenou, po dotazu pani s kym jede, tak s pritelkyni s vyhodami. Pani to zmrazilo a uz se nechela kontaktovat a mladenec nechapal co se ji nelibi dokonce mel zajem o sex i dany vecer. Tak to je, chlap si nezacne vazny vztah s zenskou co se vystavuje v telce a on sam ho take nehleda. Jen pipka si muze myslet ze zde najde chlapa na vazny vztah
na takove seznamce