Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8282
15.10.17 23:06
@Kfětoslava píše: Pokud jemu 50, tak se jako pedofil cítit nemusí :lol: Ale měli by si chlapi přiznat, že nebudou vedle mladice vypadat jak mladíci.

oresne tak, vypadal jsem ne jako tatinek s dcerou, ale jako dedecek na prochazce s vnuckou,
:pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
15.10.17 23:08
@Kfětoslava píše: To se mi na chlapech líbí, ten dvojí metr

ale zas az tak ne, take jsme si to v mladi okusil, na nejakem vyletu jsem narazil na ucitelku s detickami a ta byla o najakych 18 roku nahoru ode mne,
takze nemas az tak uplne pravdu
:pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14854
16.10.17 00:52
@Pesimistaa píše:
ale zas az tak ne, take jsme si to v mladi okusil, na nejakem vyletu jsem narazil na ucitelku s detickami a ta byla o najakych 18 roku nahoru ode mne,
takze nemas az tak uplne pravdu :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
:lol: A kolik ti teda je, žes toho tolik stihl?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105367
16.10.17 10:44
@Kfětoslava píše: :lol: A kolik ti teda je, žes toho tolik stihl?

já si dited myslela, že tak 40+, ale zřejmě bude o dost starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105367
16.10.17 16:12
@LLump píše:
Tak jako když se opravdu chce, těch 50-53kg by se třeba ještě dosáhnout dalo :jazyk:

jj..zezadu lyceum, zepředu muzeum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
16.10.17 16:27

@LLump…vetsi zajem, nez o pulky dvacitek…? No nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105367
16.10.17 16:31
@LLump píše:
No, to je toho. Zrovna nedávno jsem potkal super ženskou v kondici, 53, a úplně klidně bych si dal říct. Že má pár vrásek? Tsss… Na nezájem chlapů si rozhodně stěžovat nemohla. Řek bych, že o ní je větší zájem než o půlku pětadvacítek :mrgreen:

Já si taky s padesáti kily stěžovat nemohla, počítám, že ted už by to bylo horší…chlapi jsou hrozně povrchní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105367
16.10.17 16:32
@Cosmopol píše: @LLump…vetsi zajem, nez o pulky dvacitek…? No nevim :nevim:

dvacitky budou mít ty pulky zachovalější, to jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
16.10.17 18:46
@Venetia píše:
ono to jde i později :D

To určitě ano, ale já to myslela přímo v souvislosti s prvními vztahy, prvním sexem, já tohle prožívala právě v těch 16ti, zakladatel to prožívá ve 30ti nebo kolik je mu přesně roků…

• Citovat
  • Upravit
587
16.10.17 19:02

Nejsem zakladatel tohoto vlákna, jen jsem se vetřel :mrgreen: Původně to bylo o tom, že zakladatelka nechápe, jak může být chlap ve 40ti panic. Já jsem naštěstí pouhý devětadvacátník :mrgreen:

Jinak když už jsme u těch postav, tak to já raději oplácanější. Ty vysportovaný fitnesky jsou fajn, ale pro mě nejsou až tak atraktivní. A že je ženská ve věku? Tvl kolik já viděl šťabajzen třeba kolem padesátky? Kdybych nebyl nemehlo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105367
16.10.17 19:09
@Klopotkova píše:
To určitě ano, ale já to myslela přímo v souvislosti s prvními vztahy, prvním sexem, já tohle prožívala právě v těch 16ti, zakladatel to prožívá ve 30ti nebo kolik je mu přesně roků…

já v těch šestnácti a pak opáčko ve zralém věku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16917
16.10.17 19:11

@slunecnice82

Ahoj,

no osobně bych asi měla podezření ze hry na city (no prostě, že kecá), nebo že je někde nějaká chyba (patologické vztahy s matkou, strach z intimit, aj.), nebo prostě asexualita.
I když je to k neuvěření, tak já bych tomu i v dnešní době věřila :-) A zda by mě to odradilo? No to asi ne, spíše bych cítila velkou zodpovědnost. Podezření bych měla, až kdyby jeho poprvé bylo na poprvé až moc dobré :lol:

:kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
16.10.17 19:47
@chs.jasmin píše:
@slunecnice82

Ahoj,

no osobně bych asi měla podezření ze hry na city (no prostě, že kecá), nebo že je někde nějaká chyba (patologické vztahy s matkou, strach z intimit, aj.), nebo prostě asexualita.
I když je to k neuvěření, tak já bych tomu i v dnešní době věřila :-) A zda by mě to odradilo? No to asi ne, spíše bych cítila velkou zodpovědnost. Podezření bych měla, až kdyby jeho poprvé bylo na poprvé až moc dobré :lol:

:kytka: :mavam:

Nebo prostě neměl příležitost. Což u outsiderů může být. Jak se říká, žadná ženská by se o něj ani kolo neopřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
16.10.17 20:22
@PetrBk píše:
Nejsem zakladatel tohoto vlákna, jen jsem se vetřel :mrgreen: Původně to bylo o tom, že zakladatelka nechápe, jak může být chlap ve 40ti panic. Já jsem naštěstí pouhý devětadvacátník :mrgreen:Jinak když už jsme u těch postav, tak to já raději oplácanější. Ty vysportovaný fitnesky jsou fajn, ale pro mě nejsou až tak atraktivní. A že je ženská ve věku? Tvl kolik já viděl šťabajzen třeba kolem padesátky? Kdybych nebyl nemehlo… :mrgreen:

No vidíš a kolik třeba padesátek by bylo rádo, že mohou zaučit zajíce…, sám si šlapeš po štěstí, ráda bych si přečetla o Tvém prvním šu. ku.

• Citovat
  • Upravit
587
16.10.17 20:42

No jo, ale to byly většinou manželky někoho. To je trochu pitomý něco zkoušet ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí