Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetrBk tak snad máš dost peněz až zjistíš že chceš pravidelně ![]()
@PetrBk píše:
Nejdřív se musim smířit s tim, že prostě nejsem schopnej žádnou ukecat. Protože opravdu nejsem. Neumim to. Ani matka příroda mi to neulehčila. Pak se můžu směle pustit do soulože za penízeJako opravdu si v tom nelibuju.
Samozřejmě. Nejsi schopen žádnou ukecat ani znásilnit. To s libidem nesouvisí. Venetia je blbka, jenom provokuje, nevšímej si ji.
@Markéta80 píše:
@PetrBk tak snad máš dost peněz až zjistíš že chceš pravidelně
Pokud se jedná o sociální případ bude si muset sex odepřít a žít v celoživotním nedobrovolném celibátě. To je osud holčičko.
@Božislava tak to at tam nechodí no, protože až vyzkouší tak si neřekne už jsem si to zkusil počkám až si najdu partnerku
Ne každý chce za sex platit
Je sám tak sociální případ být nemusí, může změnit práci a mít dost peněz pak i třeba nějaká ženská bude, ale o penězích nic nepsal tak snad alespon ty prachy má ![]()
@Božislava píše:
Kdyby s ním mlátilo libido, tak už by dávno nějakou v parku znásilnil a měl s ní pořádnej sex. Asi máš v hlavě místo mozku piliny.
neprehanej… mezi znasilnenim a normalnim zajmem o sex je dost podstatny rozdil
@PetrBk píše:
Nejdřív se musim smířit s tim, že prostě nejsem schopnej žádnou ukecat. Protože opravdu nejsem. Neumim to. Ani matka příroda mi to neulehčila. Pak se můžu směle pustit do soulože za penízeJako opravdu si v tom nelibuju.
ukecavani neni treba… vse jde naprosto beze slov..jen musi preskocit ta povestna jiskra…u zensky asi vic, jak u chlapa
@Božislava píše:
Samozřejmě. Nejsi schopen žádnou ukecat ani znásilnit. To s libidem nesouvisí. Venetia je blbka, jenom provokuje, nevšímej si ji.
troche prehanis ne?
@Anonymní píše: Jak chlap pozná, že už je chlap?![]()
jak, velmi jednoduse,
uz se nemusi snazit zenske zoufale balit,
jde to tak nejak samo, postupne az tak, ze zenske se samy „hlasi“, pomalu jak ditka ve skole, obcas to nektera obreci, ze nebyla „vyvolenou“ nebo „vyvolanou“, tedy ne k tabuli, ale k poceti,
jak jednoduche,
nebo, ze by to bylo treba i jinak,
ze s vekem ubyva pouzitelnych chlapu a prichazi rada i na ty, drive opomijene nebo proste nepouzitelne,
to uz si rozhodnete samy, jak to doopravdy je
![]()
@Markéta80 píše: @PetrBk tak snad máš dost peněz až zjistíš že chceš pravidelně
pozor, tady pozor na takove rady o pravidelnem navstevovani tech pochybnych podniku, znal jsem jednoho pravnika, ten byl na tomto druhu poteseni v obstastnovacich podnicich kolem prahy, ktere umel zpameti vsechny vyjmenovat, malem i se jemny a mirami tamnich obstastnovatelek, jednu dobu tak zavisly, ze ho vylecilo az to, kdyz zjistil, ze zajel po hlave do dluhu vic nez pul mega, pak se pomalu vzpamatovaval,
pokud jde o jeho osobnost, byl to plachy, opatrny clovicek, nenapadny, skromny, vubec ta jeho vizaz ani povaha nesedely k tomu swinskwmu povolani pravnika,
takze ne vzdy jsou takoveto rady ty nejlepsi, az zacne myslet udem, dopadne to spatne ![]()
![]()
@Venetia píše: ukecavani neni treba… vse jde naprosto beze slov..jen musi preskocit ta povestna jiskra…u zensky asi vic, jak u chlapa
jenze kdyz ta povestna spravna jiskra preskoci na nevhodnem miste, muzes pak mit treba i divotniho zaracha do Kauflandu ![]()
ono totiz, jak prskoci ta jiskra, tak to jd evsechno tak rychle, malem az rychlosti laviny,
pozor na to ![]()
@Pesimistaa píše:
jenze kdyz ta povestna spravna jiskra preskoci na nevhodnem miste, muzes pak mit treba i divotniho zaracha do Kauflandu
ono totiz, jak prskoci ta jiskra, tak to jd evsechno tak rychle, malem az rychlosti laviny,
pozor na to
jj… kaflaundu je
jeden zakazany se prezije ![]()
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se:
„Proboha, kolik ti je let?“
„No přece tolik, na kolik vypadám!“
„Mě neser, tak dlouho člověk nemuže žít!“
tak pozor na nahodne znamosti z opojeni
![]()
@Pesimistaa to nebyla ani tak rada jako spíš jen reakce co se může stát až zjistí jaké to je tak pokud si pak nenajde partnerku aby tam nenechal většinu platu
Je to složité
Dokud to nezná tak není tak složité vydržet ale pak ![]()
@Klopotkova píše:
Kdyby už opravdu být panicem nechtěl, tak by s tím sakra něco koukal udělat, ať už ten zmiňovaný privát nebo by prostě nějakou „ukecal“Nechci rýpat, ale přijde mi, že Petr s tím nic udělat nechce, že o tom jen kecá.
Přesně tak, ten kluk si v to staropanictví přímo libuje.
@Pavelkowa píše:
Přesně tak, ten kluk si v to staropanictví přímo libuje.
no skoro by ho mohl nakonec vydražit ![]()