Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ani123200 píše: Více
Teď koukám, že jsem neodpověděl, tak to jdu napravit. Za prvé myslím, že by chtělo občas mít možnost mluvit s ženami mimo práci. Protože práce je místo, kde být „musím.“ Což se snad pomalu začíná dít, díky mým literárním ambicím a setkávání se ostatními autory. A teď ohledně komunikace obecně - spíš teda v práci, protože jinde se setkávám s ženskýma minimálně. Přijde mi a možná nad tím jen moc přemýšlím, že pořád je někde vzadu v hlavě představa, že přece musím mít nějaké ambice nějakou balit nebo ji tahat do postele a potom to tu komunikaci zabíjí. A to i když tyhle témata prostě vynechávám. A těžko si umím představit jasnější důkaz, že mě to k tomu fakt netáhne, než byla ta příhoda z firemního večírku před cca 2 a půl rokem. Ohledně těch kolegů v práci co mají potřebu dělat tyhle poznámky obzvlášť, když jsou starší souhlasím. Za takové se musím vyloženě stydět. A nechápu co od toho čekají. Přece musí vědět, že tam absolutně není žádná možnost, že by jim to nakonec vyšlo. A je to o to větší ostuda, když doma mají manželku a dokonce děti. To nad tím nepřemýšlejí?