Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
5.6.23 00:11
@Lorre píše:
A cítíš se v tom dobře, sebevědomě, sám sebou? Mi hrozně k sebevědomí pomohlo oblečení, v kterým se prostě cítím. Já vždy bojoval se vzhledem a atraktivitou, nemám rysy krasavce a todle je strašné důležitý krok, který je v podstatě nejlehčí změnit. Do té doby sem jako mladík nosil co sem dostal, měl to je jedno a od toho se odráželo moje sebevědomí.

Cítím se v tom co nosím dobře, sebevědomě a sám sebou. To je pro mě zásadní. Jenom jsem konstatoval, že ostatním se to moc líbit nebude a ženám pravděpodobně vůbec. Ale to mě nijak netrápí, záleží mi vlastně jenom na tom, že se to oblečení líbí mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.6.23 09:36
@Tomas85F píše:
Přece o sobě nebudu psát jako o vysokém svalnatém chlápkovi, který se na pohled ženám líbí, když mám 178 cm a vážím sotva 70 kg.

178cm fakt není málo! Pro holku 150-165 naprostý ideál :palec:, ale i pro nějakou 175-ti centimetrovou. A pěkné brýle asi taky žádnou neodradí :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20892
5.6.23 12:30
@Bereta píše:
178cm fakt není málo! Pro holku 150-165 naprostý ideál :palec:, ale i pro nějakou 175-ti centimetrovou. A pěkné brýle asi taky žádnou neodradí :lol:.

Neber mu iluze. Podle všeho si to hezky zdůvodnil a je spokojenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105341
5.6.23 12:39
@Tomas85F píše:
Cítím se v tom co nosím dobře, sebevědomě a sám sebou. To je pro mě zásadní. Jenom jsem konstatoval, že ostatním se to moc líbit nebude a ženám pravděpodobně vůbec. Ale to mě nijak netrápí, záleží mi vlastně jenom na tom, že se to oblečení líbí mě.

To by mně zajímalo co to je za styl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.6.23 15:20
@KalamityJohn píše:
Neber mu iluze. Podle všeho si to hezky zdůvodnil a je spokojenej.

Tak já se omlouvám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.6.23 20:38
@Bereta píše:
178cm fakt není málo! Pro holku 150-165 naprostý ideál :palec:, ale i pro nějakou 175-ti centimetrovou. A pěkné brýle asi taky žádnou neodradí :lol:.

Málo to není. Ale hodně taky ne. Hodně by bylo 185 cm plus. Horší je ta váha jsem se svými necelými 70 kg dost hubený. Ale jak už jsem psal, kdyby mi to doopravdy vadilo, tak bych se donutil třeba chodit do posilovny místo ležení na kanapi a pojídání lupínků. Obroučky na brýle si nechávám udělat docela pěkné. Celkově komplex ze vzhledu nemám ale nikdo se za mnou neotočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.6.23 20:45
@Venetia píše:
To by mně zajímalo co to je za styl?

Teoreticky se do dá nazvat nerd. Prostě rád nosím trička s motivy svých oblíbených frančíž: Star Trek, Pán prstenů, Hvězdné války, Zaklínač, Červený trpaslík atd.

Mimochodem když jsem ti minule odpovídal asi dvě stránky zpět, tak jsem se o svojí osobě hodně rozepsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
5.6.23 20:49
@Tomas85F píše:
Málo to není. Ale hodně taky ne. Hodně by bylo 185 cm plus. Horší je ta váha jsem se svými necelými 70 kg dost hubený. Ale jak už jsem psal, kdyby mi to doopravdy vadilo, tak bych se donutil třeba chodit do posilovny místo ležení na kanapi a pojídání lupínků. Obroučky na brýle si nechávám udělat docela pěkné. Celkově komplex ze vzhledu nemám ale nikdo se za mnou neotočí.

Za 90% chlapů se nikdo neotočí a přesto většina z nich ženskou má. O vzhledu to zdaleka není a o té tvé váze už vůbec ne. Když mi bylo 20, byl jsem ještě o dost hubenější a stejně jsem vždycky dokázal nějakou ukecat. Je to jen v hlavě, ale když sis do té hlavy holt sám namluvil tohle, tvoje mínus.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.23 20:50
@Tomas85F píše:

Anonymně.. jsi trochu jak já. Jo star trek to je moje :) brejle a hubenej jak lunt. Mám o něco víc jak ty a téměř stejnou váhu.
Sex a holky vůbec. A zadna se nikdy neotocila. Ale víš co mám fakt pěknou ženu, rodinu, děti. Jde to.. to jaký jsi neber jako přítěž, ale jako benefit. To v čem ty vidíš vady je jen tvé nastavení.
Hele i nakonec Leonard zbali Penny 8)

• Citovat
  • Upravit
105341
5.6.23 20:56
@Tomas85F píše:
Teoreticky se do dá nazvat nerd. Prostě rád nosím trička s motivy svých oblíbených frančíž: Star Trek, Pán prstenů, Hvězdné války, Zaklínač, Červený trpaslík atd.Mimochodem když jsem ti minule odpovídal asi dvě stránky zpět, tak jsem se o svojí osobě hodně rozepsal.

ja vim, cetla jsem to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.6.23 21:20

@Tomas85F Podle mě jsi asexuál, na asexuálním spektru s libidem. Spousta asexuálů masturbuje, ale partnera/ku si aktivně nehledají. Nemusí mít k sexu odpor, ale vztahy a tak celkově jim přijdou divné. Co jsi napsal, mi dost připomíná mě, a já jsem na asexuálním spektru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.23 22:05

@Ruth A.
Souhlasím kdyby bylo to libido tak už to řeší aspoň profi službama.
Ten sexuální motor rám chybí.

• Citovat
  • Upravit
29896
5.6.23 22:19
@Tomas85F píše:

Aby se ženská otočila tak bys musel být minimálně DiCaprio :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.6.23 22:36
@Lorre píše:
Aby se ženská otočila tak bys musel být minimálně DiCaprio :D

Svým způsobem je to pozitivum, otočím se po extra divně vypadajících mužích, není to žádný kompliment. Nebo když si nejsem jistá, jestli ho odněkud neznám, ale ani to nesouvisí s krásou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
7.6.23 17:09
@Kutil Tom píše:
Za 90% chlapů se nikdo neotočí a přesto většina z nich ženskou má. O vzhledu to zdaleka není a o té tvé váze už vůbec ne. Když mi bylo 20, byl jsem ještě o dost hubenější a stejně jsem vždycky dokázal nějakou ukecat. Je to jen v hlavě, ale když sis do té hlavy holt sám namluvil tohle, tvoje mínus.

Začíná to vypadat, jako bych si celou diskuzi momentálně ukradl pro sebe. Ano ženský celkově nejsou na vzhled tolik jako my ale i tak to má svůj vliv byť malý. Já jsem ani nikdy žádnou neukecával. A je to především o tom co mám v hlavě to souhlasím. Viz. moje slohovka pár stránek zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí