Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
7.6.23 17:20
@Anonymní píše:
Anonymně.. jsi trochu jak já. Jo star trek to je moje :) brejle a hubenej jak lunt. Mám o něco víc jak ty a téměř stejnou váhu.
Sex a holky vůbec. A zadna se nikdy neotocila. Ale víš co mám fakt pěknou ženu, rodinu, děti. Jde to.. to jaký jsi neber jako přítěž, ale jako benefit. To v čem ty vidíš vady je jen tvé nastavení.
Hele i nakonec Leonard zbali Penny 8)

Ano jde o moje nastavení a smíření se situací. Motivaci na to nemám. Přitom pro jiné věci v životě se nadchnout umím. V tom mém nastavení by se „musela obrátit rotace zemské osy“ a Penny by sbalila Leonarda. Ale to už je větší scifi než všechny série Star Treku dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
7.6.23 17:23
@Ruth A. píše:
@Tomas85F Podle mě jsi asexuál, na asexuálním spektru s libidem. Spousta asexuálů masturbuje, ale partnera/ku si aktivně nehledají. Nemusí mít k sexu odpor, ale vztahy a tak celkově jim přijdou divné. Co jsi napsal, mi dost připomíná mě, a já jsem na asexuálním spektru.

Souhlasím to je asi nejlepší reakce co jsem dostal. Taky si o sobě myslím, že jsem asexuál. Vlastně vůbec nemám tu potřebu si partnerku hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
7.6.23 21:16
@Tomas85F píše:
Souhlasím to je asi nejlepší reakce co jsem dostal. Taky si o sobě myslím, že jsem asexuál. Vlastně vůbec nemám tu potřebu si partnerku hledat.

Nemel bys potřebu se lidi dotýkat, žen? Nechybí ti doteky? Podle me jsi spíš smířený se situací, nez asexual.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
7.6.23 21:18
@Malá bobina píše:
Nemel bys potřebu se lidi dotýkat, žen? Nechybí ti doteky? Podle me jsi spíš smířený se situací, nez asexual.

Znám jednoho padesátiletého starého mládence, co vypadal vzdy jako asexual a poslední půlrok ma neustale sexuální narážky… ženskou by chtěl. Takže cele roky byl jen smířený s tím, ze je sam. Ne asexual

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.6.23 17:05
@Lorre píše:
Aby se ženská otočila tak bys musel být minimálně DiCaprio :D

Tenhle panák ne, když už tak jako William Shatner. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.6.23 01:13
@Malá bobina píše:
@Malá bobina píše:
Znám jednoho padesátiletého starého mládence, co vypadal vzdy jako asexual a poslední půlrok ma neustale sexuální narážky… ženskou by chtěl. Takže cele roky byl jen smířený s tím, ze je sam. Ne asexual

Nějak nemám potřebu se někoho dotýkat. Podání ruky je pro mě maximum.

Jinak do padesáti mi přeci jen nějaké roky ještě chybí. Tak co v tohle věku budu nebo nebudu chtít ohledně žen ještě neodhadnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
18.6.24 20:59

Rozhovor 44letý panic

Zdravím diskutující na emimino. Tahle diskuze už je dlouho mrtvá, tak se ji pokusím oživit. A to následujícím videem pro ty co umí anglicky. Video mě zaujalo, tak se o něj s vámi podělím a třeba to vyvolá další diskuzi. Jde o to, že pán který je panic ve 44 letech, odpovídá na otázky z černé krabice.

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
20.8.24 11:53
@Tomas85F píše: Více

Je mi toho kluka z videa líto, je inteligentní, vtipný, bohužel jeho vzhled mu učil životní osud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
20.8.24 12:12
@Mandisi píše: Více

Já tedy nevím, pustil jsem si jen pár vteřin, kvůli tomu vzhledu, ano, není to žádný hezoun, ale znám i dost ošklivější, co ženskou mají. Takže to není jen vzhledem. Tím spíše jestli je inteligentní a vtipný (v pár vteřin neposoudím a celé to sledovat nebudu, pardon.

• Citovat
  • Upravit
20
26.6.25 01:57

Ahoj, k tomuto vláknu jsem se dostal z internetu. Hledal jsem jestli je někdo na tom jako já, případně si to někdo podobně hledající přečte. Je mi 39 a jsem panic, nejsem nijak náboženský založený. Jsem vysokoškolák, 173/70, mám brýle, silný introvert, na účtu nějaké miliony, bydlím většinu života u rodičů. Při dospívání jsem se občas do situace dostal kvůli alkoholu, holka mě líbala nebo se mě dotýkala, ale to bylo upřímně tak třikrát. Choval jsem se ze svého pohledu správně, nechtěl jsem zneužívat situaci. Do třicítky jsem měl pořád pocit, že si to sedne, poznám tu pravou jenom trochu dýl. Nijak jsem se nesnažil, pracoval jsem a s ženami se moc nepotkával. Do barů a na diskotéky jsem nechodil a nechodím. Upřímně mám asi jenom dvě ženské kamarádky se kterými bych byl schopný se svěřit, obě cizinky, vdané. Po třicítce jsem se už zaregistroval na tinder a badoo. Přes Tinder jsem se dostal jen jednou k opakovanému rande opravdu krásnou a inteligentní holkou. Já se do ní upřímně zamiloval. Byl jsem s ní třikrát ale nedopadlo to, prý jsme moc rozdílní a byl jsem moc hrr. Chvíli jsme si psali no mě to úplně srazilo a zamrazilo a považuju to za svý životní selhání. Teprve s covidem jsem se odhodlal k dalšímu pokusu. Ale na žádném rande jsem už nebyl a považoval bych Tinder a Badoo jako nepoužitelný nebýt toho jednoho případu. Většina holek tam vůbec neodpoví na pozdrav a přitom mě ani neškrtnou. Chatovat mě nebaví, asi je chyba u mě ale přijde mi že zábavný mám být jenom já, jindy se cítím, jak u výslechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
26.6.25 12:44

@DarkSynth osobně si myslím, že pro muže tvého typu (silný introvert, vzhledově průměr, minimální vztahové zkušenosti) jsou internetové seznamky naprosto k ničemu. Vlastně tomu nerozumím, proč se na ně tolik lidí upíná, když tam stejně mají několik let neúspěch. Docela to ukazuje na to, že tudy cesta nevede. Být tebou jdu na to přes irl setkání i přesto, že je to vystoupení z komfortní zóny (ale bez toho to prostě nejde). A je fuk jestli to budou organizované meetupy pro svobodné, koníček nebo tak.
Plus samozřejmě návštěva nějaké terapie nebo osobního kouče (nebo doplň, nevím co je všechno k dispozici). Očividně děláš něco blbě a určitě by bylo fajn to rozklíčovat. Ať už je to nízké sebevědomí, něco ve vyjadřování, to ty asi víš kde dlí ten háček. Každopádně to vyžaduje aktivitu z tvé strany. Pokud zaparkuješ v přístupu „nic nejde“, tak nic nepůjde. Nemyslím to nijak zle, rozumím tvé frustraci. :) Každopádně faktem zůstává, že tvůj život je jen a jen ve tvých rukou a je jen na tobě jestli to nějak proměníš nebo zahořkneš a rezignuješ.

A teda čistě z mého osobního pohledu - často si muži myslí, že jejich neúspěch tkví v malé výšce, nevýrazných rysech v obličeji apod. Přitom o to vůbec nejde. V mém okolí mám několik týpků, co prostě nejsou schopní navázat nějaký milostný poměr a přitom jsou kolikrát i poměrně atraktivní. Ale pak otevřou pusu a je to tam. Proto navrhuju konzultaci s nějakou nezaujatou 3. stranou, co ti dá věcný feedback ohledně mindsetu, vyjadřování a obecně toho co vyzařuješ. Valná většina „osamocených“ mužů má podle mě problém v těchto oblastech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
26.6.25 17:20

Mně přijde logické hledat na seznamce, hledám tam, kde hledají i jiní, IRL většina lidí někoho má, nebo nikoho nehledá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
26.6.25 17:21

Ale neúspěšní tam lidi jsou, hlavně ti, co ci nastaví nějaká kritéria, přes která nejede vlak a mají pocit, že když je na seznamce třeba 5000 žen, alespoň pár z nich bude splňovat všechna tahle kriéria. A to je cesta do pekel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
26.6.25 17:22

@DarkSynth:
Jste můj vrstevník. Vzhledově i povahou jsme na tom podobně. Miliony na účtu teda nemám ale nevadily by mi :jazyk: Jednou za život kupodivu nedávno zapříčinil alkohol za mě dost divnou situaci, ze které jsem vycouval. Bez podrobností. Mimochodem já jsem abstinent.

Jinak vůbec nehledám. V podstatě od dětství jsem rád sám. Nikdy jsem nechápal „nutnost“ mít partnerku ani to jak se kamarádi cítili blbě, když zrovna neměli holku. Teď už povětšinou mají stálé partnerky, potomky atd. Jinými slovy vztah pro mě není a je lepší si to přiznat, než se za tím hnát a někomu ublížit. A mít samotný sex neprojde přes mé morální zásady a úctu k ženám. Z toho vyplývá, že prostě není způsob, jak bych mohl to panictví ztratit i kdybych chtěl.

Ve svém životě spatřuji i nějaké výhody, které by někdo jiný asi považoval za nicotné. Třeba nemuset se starat o to jak se měla manželka v práci, při výběru vybavení do interiéru bytu se nemuset s nikým dohadovat atd. Až zestárnu nebude kdo by se o mě staral. Ale co všechno má svoje pro a proti. Já nechci žít podle nějakých „šablon.“ Možná je to trochu sobecké. Každopádně nežiju na úkor společnosti ale aktivně přispívám svou prací, proto si ani nemůže nikdo stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
26.6.25 17:25

Třeba já se snažila najít na seznamce právě proto, že jsem si říkala, že je tam hodně lidí a někdo se najde. Jenže právě jsem narazila na to, že oni chtěli dokonalou modelku s perfektní prací, ale co je zároveň bude obdivovat pro jejich vzhled a intelekt a bude s nimi mít sex hned na prvním rande, ale bude to její první sex v životě, ale bude zkušená. 8) To se prostě nedá splnit. Tak tam jsou pak 10+ let a čekají, kdy taková přijde.
A pak jsou ti, co se reálně chtějí seznámit a nemají nesplnitelné nároky a většinou se dříve nebo později seznámí, tam je to už podle štěstí spíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí