Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdo je panic, ať se noboji a napíše mi. Společně to zvládneme ![]()
@drewlet píše:
než vytvářet špatné vztahy, je lepší být sám. Nikdo nepřizná veřejně, že ho partnerka doma psychicky týrá apod. Nehroť to vypadáš k světu, nějaká si tě sbalí sama.
A když ne, svět se nezhroutí, ono to v těch vztazích často stojí za prd.
moje zkusenost je, ze mnoho vztahu ztroskota na neotevrenosti a nekomunikaci s netoleranci,
mnoho veci se da vykaldat ruzzne, a lide kteri maji sklony vykladat si neuplna sdeleni ci nejasne naznaky a ciny negativne riozbiji pak uplne vse
@Hanka123456 píše:
Vůbec netuším, jestli je tohle ještě aktuální, ale na mě působíš velice mile a vtipně. Jestli nejsi sedmihlavá saň, tak budeš bratelý![]()
No kdo je alespoň normální, tak by neměl mít strach, že si nikoho nenajde. Proto příroda zařídila u našeho druhu podobný počet mužů a žen. Pokud je ale muž podprůměrný (například malý či velmi nehezký), tak pochopitelně je pro něj nadlidský úkol si někoho najít, tím se bohužel trošku ta populace přetřídí, proto není na tom nic špatného, když žena o takového muže nemá zájem, jelikož ženy mají přísnější nároky, aby měly co nejlepší potomky (neznamená že je přímo chce, ale výběr vychází právě z tohoto pudu). Pokud ale nějaký muž nesplňuje alespoň průměr a nemá čím to kompenzovat, tak je bohužel sexuální nezkušenost (pokud si nezaplatí profesionálku) a život bez vztahu přirozený a je nutné se s tím smířit. Ačkoliv je to kruté, ale příroda tím přefiltruje slabé kusy. Ale dle toho, co psal pán, na kterého jste odpovídala, tak ten se bát nemusí, jelikož jako průměr nebude mít žádné problémy
@TomNi7 píše:
No kdo je alespoň normální, tak by neměl mít strach, že si nikoho nenajde. Proto příroda zařídila u našeho druhu podobný počet mužů a žen. Pokud je ale muž podprůměrný (například malý či velmi nehezký), tak pochopitelně je pro něj nadlidský úkol si někoho najít, tím se bohužel trošku ta populace přetřídí, proto není na tom nic špatného, když žena o takového muže nemá zájem, jelikož ženy mají přísnější nároky, aby měly co nejlepší potomky (neznamená že je přímo chce, ale výběr vychází právě z tohoto pudu). Pokud ale nějaký muž nesplňuje alespoň průměr a nemá čím to kompenzovat, tak je bohužel sexuální nezkušenost (pokud si nezaplatí profesionálku) a život bez vztahu přirozený a je nutné se s tím smířit. Ačkoliv je to kruté, ale příroda tím přefiltruje slabé kusy. Ale dle toho, co psal pán, na kterého jste odpovídala, tak ten se bát nemusí, jelikož jako průměr nebude mít žádné problémy
Každý se toho nebojí. Jsou lidé, kteří si ani nechtějí někoho najít. Jinak s Vámi souhlasím. Statistika je pro muže poměrně neúprosná. Bylo to dáno už minulostí. Článek bych mohl zkusit dohledat. Asi 50 % mužů nezplodilo potomky. V době kdy nebyly účinné druhy antikoncepce, to prakticky znamenalo nemít sex nikdy. A samozřejmě úzká skupina nejžádanějších mužů doháněla tento nepoměr, tím že měli více dětí s vícero ženami. Dnes už to není tak velká část. Ale stále existuje a bude existovat část mužů, kteří budou mít za život minimum sexu případně žádný. A stále existuje elitní část mužů (byť dnes podle jiných měřítek), kteří mají často více sexu než průměrní a velmi podprůměrní muži za celý život. Je to tak píšete přírodní zákon. U mě je to jinak. Jsem panic v 37 letech a nemám vztahy z důvodu postupné rezignace a nezájmu.
@Tomas85F statistika rika,
ze prumerny muz ma sex dvakrat tydne,
sakra, uz jsem tri mesice nesukal,
to by me zajimalo, kdo to suka za me
@Pesimistaa píše:
@Tomas85F statistika rika,
ze prumerny muz ma sex dvakrat tydne,
sakra, uz jsem tri mesice nesukal,
to by me zajimalo, kdo to suka za me
Vy tři měsíce. To já víc než 37 let. V srpnu tohoto roku to bude 38 let. Když to budu počítat od 19 let, tak podle statistiky 2 krát týdně by někdo musel do teď souložit 974 krát za mě. To by se ten člověk dost nadřel. ![]()
@Tomas85F píše:
Vy tři měsíce. To já víc než 37 let. V srpnu tohoto roku to bude 38 let. Když to budu počítat od 19 let, tak podle statistiky 2 krát týdně by někdo musel do teď souložit 974 krát za mě. To by se ten člověk dost nadřel.
nepochopil,
to je vtip na statistiku,,
ale neco realneho to do sebe ma,
nekdo to opravdu odedrit musel,
podle stgatistiky jsme meli spotrebu pulku peceneho kurete na nedelni obed,
sakra, ja mel jen buchty,
tak do prcic, ktery soused za me sezral cele kure,
misto sve pulky
@Tomas85F píše:
Vy tři měsíce. To já víc než 37 let. V srpnu tohoto roku to bude 38 let. Když to budu počítat od 19 let, tak podle statistiky 2 krát týdně by někdo musel do teď souložit 974 krát za mě. To by se ten člověk dost nadřel.
Nenadřel. Od toho je dáma vlhká, aby to nedřelo
![]()
@Kutil Tom píše:
Nenadřel. Od toho je dáma vlhká, aby to nedřelo![]()
![]()
Na policejní stanici:
„Říkáte, že vás znásilnili?“
„Hovno naslinili, na sucho mě dřeli!“
@TomNi7 píše:
Tak neplatí to tak vždycky. Znám spoustu nemakačenků, gamblerů, alkoholiků a uživatelů drog v jedné osobě, co navíc mají tendenci k domácímu násilí vůči partnerce a kupodivu děti mají. Jak si to vysvětlit?
@Božislava píše:
Tak neplatí to tak vždycky. Znám spoustu nemakačenků, gamblerů, alkoholiků a uživatelů drog v jedné osobě, co navíc mají tendenci k domácímu násilí vůči partnerce a kupodivu děti mají. Jak si to vysvětlit?
To je ale věc, kterou si daný člověk způsobuje sám, na kvalitu jeho genů to nemá vliv. Ačkoliv je takový člověk se zlozvykem jedna z nejlepších veci ve vztahu, tak pokud patří alespoň mezi průměrné muže, tak má mnohem větší „právo“ rozšiřovat své geny, nežli podprůměrný muž, dle přírodních zákonů. Proč taky mnoho žen s takovými muži otěhotní a mají pak následně děti jako samoživitelky? Je to věc se kterou je třeba se holt smířit, na osobních pocitech a pocitu jinakosti v tomhle nezáleží
@Božislava píše:
Přitažlivost?
@Pesimistaa píše:
nepochopil,
to je vtip na statistiku,,
ale neco realneho to do sebe ma,
nekdo to opravdu odedrit musel,podle stgatistiky jsme meli spotrebu pulku peceneho kurete na nedelni obed,
sakra, ja mel jen buchty,
tak do prcic, ktery soused za me sezral cele kure,
misto sve pulky
OK pro zajímavost článek:
https://zoom.iprima.cz/…cne-zbytecna
Vy nevíte, co to je statistika?
No to já vím, ano. To je nějaký cizí slovo, že jo.
No taky, ale to je jistá věda, víte, která určuje takové, řekněme, číselné vyjádření hromadných výsledků.
Jo takhle, jo, jo. Nějaký hromady se číslujou, jo, nebo co?
Ne, ne, ne, to jsou určité výpočty, víte.
Jo takhle, aha.
To jsou výpočty. Vypočítá se třeba, kolik piva se u nás do roka vypije, a že v průměru připadne na jednoho obyvatele, dejme tomu, denně litr a dvě deci piva. Takhle se to počítá.
Jo, jo, litr a dvě deci, jo?
No, dejme tomu.
Jo, jo, no ale to sotva, to oni všude čepujou spíš o dvě deci míň než víc, víte.
No jo, ale tohleto je průměr na osobu, víte?
No jo.
Vy zřejmě nechápete, jak je to myšleno, že jo? No podívejte se, já vám dám příklad. Vy půjdete třeba K Flekovům, no a vypijete tam… kolik uděláte tak piv za hodinu?
No tak přijde na to, jak je tam rychlá obsluha, že jo.
No jistě, no. Ale dejme tomu, že vypijete, řekněme, tři piva a váš soused vypije pět piv, takže v průměru jste vypili každý čtyři piva, víte, chápete to?
No jo, ale to je vyloučeno.
Jak to?
No když ten jich vypije pět, tak to já jich vypiju taky pět.
No dobře, ale já to říkám jako příklad, pane Šmajda, víte? Když vy vypijete třeba dvě piva a váš přítel Louda nevypije žádné, tak v průměru jste vypil každej jedno, že jo.
No jo, ale to neznáte Loudu, to když já vypiju dvě, ten vypije aspoň tři, Louda.
@Kutil Tom píše:
Nenadřel. Od toho je dáma vlhká, aby to nedřelo![]()
![]()
Podle sledování různých videí na internetu Vám to můžu potvrdit. Ale není to podpořeno žádnou vlastní zkušeností.
@Božislava píše:
Hezký obličej.