Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1254
26.6.25 17:26
@Ruth A. píše: Více

No tak ale proč pak pořád čtu (nejen tady) jak seznamky zejména pro muže nefungují, nikdo jim neodpovídá a tak jsou jen víc a víc frustrovaní? A to s tvým názorem na irl seznamování už vůbec nechápu, spíš mi to přijde jako cope abys nemusel vyjít z komfortní zóny. Ale jestli ti seznamky fungují tak super. Na druhou stranu pokud na nich je někdo roky a má prakticky nulový úspěch, tak nerozumím proč v tom pokračovat. :nevim:

Edit. Promiň, že ti píšu v mužském rodě, četla jsem jen poslední stránku, tak to nemám zmapované. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
26.6.25 19:16

@Oxymoronka Já bych žádné chlapy na ulici neoslovila, to neumím, prostě mi přijde, že na seznamce to dává větší smysl. A de*ilové s přehnanými nároky jsou i na té ulici, to je prostě všude, jen na seznamce to u někoho vygraduje, protože má pocit, že si může vybírat z tisíců zaregistrovaných žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.6.25 20:49

Také jsem rád sám. Dělám to, co mě baví, našel jsem si různé koníčky a sporty. Nicméně smysl života ale pořád vidím hlavně v lásce, nebo přinejmenším v rodině a přátelství. A z mého života přátelé a příbuzní spíš odcházejí. Jinak jsem svou samotu vnímal ve dvaceti a jinak teď.

Není to tak, že bych byl na seznamkách několik let a denně. Spíš to občas zkusím a potom to zklamaně zase na pár měsíců opustím. Překvapuje mě, že to někdo považuje seznamování na seznamkách za nelogické. Myslím, že nejen introverti jako já mají problém se seznamovat jen tak s novými lidmi. Kdyby byly nějaký bary určené čistě na seznamování tak bych tam třeba šel, ale otravovat lidi, co o seznamování vůbec nemusí stát je u mě neprůchozí.

Taky si myslím, že problém není vzhled. Rozhodně nějaký mindrák z obličeje či vlastního těla nemám. I když si určitě myslím, že s více centimetry bych to měl lehčí. Určitě je problém v té komunikaci a nedostatku sebevědomí. Nějakou zpětnou vazbu od přátel a mám ale nemám moc na to svou osobnost změnit. Byl jsem posílán i na lekce rétoriky či cizí jazyky. Někdy si třeba hraju nějakou roli, v práci so občas musím dupnout nebo něco vyjednat. Ale hrát roli i v soukromí, s tím mám problém a k té případné holce by mi to ani nepřišlo fér. To je možná také problém, já ženy respektuji víc než muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
26.6.25 21:11

@DarkSynth Tak já třeba vždycky hledala někoho POD 170 cm. No, nenašla, ale hledala jsem menší muže. K mému překvapení mě často odmítli s tím, že já jsem pro ně ta malá a chtějí někdoho NAD 170, byť by byla vyšší než oni. :potlesk: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.6.25 22:14

Určitě je vás víc, ale statisticky bych to viděl, že většina žen preferuje vyšší muže než jsou ony samy, pro velkou část je to vstupní parametr a určitě je to pro ženy důležitější než pro muže. U basketbalistů měřících přes dva metry se to možná láme a drobnější ženy se nechtějí vedle muže cítit jako děti, ale nevsadil bych si na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
27.6.25 23:40

Jen poznamka:
nekde z FB na me vylezl seznam rad otce k dceri, bylo jich asi dvacet,
jedna rada me velmi zaujala,
pokusim se ji rekonstruovat, tak jak byla napsana,

Your happiness is your responsibility, not your boyfriend!

Tve stesti je tvoje zodpovednost, nikoli tveho pritele!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
28.6.25 07:32
@DarkSynth píše: Více

Mohl by si rozvést tu zpětnou vazbu od přátel? Kde vidí oni nebo ty u tebe „chybu“? Introverce sama o sebe, ani menší postava přece ničemu nevadí ( možná částečně omezují výběr).
A jak se posunulo tvé vnímání vztahu v průběhu času?
Ptám se, protože mi někoho připomínáš a tam už vím, kde v čem byla „chyba“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29896
28.6.25 11:33
@Ruth A. píše: Více

Za mě maximalne stejně vysocí, ale je lepší, když je zena o něco nižší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.6.25 11:45
@jasperka2 píše: Více

Ono tam toho toho moc víc není. Že bych měl dospět, odstěhovat se od rodičů, chodit víc do společnosti, najít si míň introvertní koníčky, posunovat se v životě dál. Že působím na první pohled uzavřeně a nesamostatně, pořád mlčím, neumím se vyjadřovat a prosazovat své nápady. Někdo mi vyčetl že mám sarkastický humor.

Mám i pozitivní vazby, že jsem nejchytřejší člověk, dobře naslouchám, dobře se oblékám a když už něco řeknu tak to stojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
28.6.25 12:40

Nesamostatně? :( rozveď to víc. Tohle už red flag je.
V čem si myslíš, že samostatný seš a naopak v čem všem působíš nesamostatně.

Ostatní věci nijak nevadí a dokonce máš i pozitiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.6.25 13:54

Asi ve smyslu že nerad něco organizuji či rozhoduju. Taky nerad jezdím někam kam to už neznám. Něco jako objednání pokoje nebo organizaci cesty a schůzek udělám, ale je to pro mě náročný. Snažím se na tom pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
28.6.25 14:06
@DarkSynth píše: Více

Takže takový nepřízpůsobivý morous? Působíš zapškle, nerudně? Že by i škeble ušla? Usmíváš se na lidi? Zajímají tě jednotlivci - co cítí, jak se jim co líbí, co si myslí, nebo probíráte pouze praktické věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.6.25 16:59
@jasperka2 píše: Více

To je asi přesné, bohužel jsem to měl asi i velkou část života jako image. Na svý známý a v práci se usmívám a snažím se aby to nebyl takový creepy úsměv, ale když jsem nervózní před cizími lidmi to nedovedu :think: Strašně rád bych se naučil mít lepší řeč těla a třeba takové mrknutí dokáže moc, ale jsem v tomhle přes všechnu snahu dřevo.

Příspěvek upraven 28.06.25 v 17:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.6.25 17:01

Zase když to obrátíme, tak i morousové a muži vedoucí praktické rozhovory mají nějaké přítelkyně. Není to prostě ultimativní, morous = sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
28.6.25 17:24

Ano, zatím na DarkSynth nevidím nic nestandardní. Není běžný, spíše bude asi naprosto vyjimečný, ale pořád v kategorii " šlo by to".
Možná je náročný, a chce blonďatou štíhlou dvacítku, s trojkama a titulem MUDr. (Znám jednoho člověka, spolužáka ze ZŠ, co nikdy žádnou holku neměl, ale ve 40 si vzpomněl, že se chce ženit,…a měl nastavenou laťku takto. Je to hrozně trapné..ale přesně takovou Mudr. ulovil. :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí