Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1842
3.4.26 14:14
@D. C. píše: Více

Evropany mají rádi samozřejmě :D vidí jejich peněženky totiž :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
3.4.26 15:34
@Wilík píše: Více

V tom jsou nápadně podobné evropským ženám, že? :D Akorát evropská žena má mnohem vyšší nároky na to jak ta peněženka musí být tlustá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
3.4.26 19:39
@malachi píše: Více

Ano, ale tady jsou velmi nízké nároky v Česku… spíše sem reagovala na naivitu dotyčného, jak zázrakem s cizinkama mu to jde… :D ale s českama ne…to je jak když přijede stará prasnice do Egypta…taky je obdivovaná a milovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
3.4.26 21:24
@Wilík píše: Více

Vždyť je to úplně jedno. Hlavně že to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
9.4.26 00:09
@KKubula píše: Více

V podstate vzajemny respekt a snahu o porozumeni,
nikoli blbku, ktera si mysli, ze je stredobodem vesmiru,
pak ziskava nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5930
9.4.26 00:59
@Milka22 píše: Více

A s tím dildem můžeš dorazit na první rande, on ti zas ukáže, jak to dělá s nafukovací pannou. Může z toho být super předváděcí akce. :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.4.26 20:45
@Kipa22 píše: Více

Ta @Milka22 bude fake profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.4.26 23:46

Kódované sexuální fráze

Vím, že to do tohoto tématu úplně nepatří, ale zaujalo mě tohle video. Opravdu se běžně používají tyhle fráze? :think:

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.26 06:45
@Tomas85F píše: Více

Znama chtela nedavno vymenit zachodovou misu, ale podle me s nikym spat nechtela, proste chtela jen vymenit misu :D kodovany fraze, no tak urcite :roll:

• Citovat
  • Upravit
1257
12.4.26 07:06

A já si vždycky říkala proč mé normální chování někteří pánové vyhodnocují jako balení. :cert: Doporučovala bych přestat koukat na tenhle typ videí. Je to tvořené muži, kteří nerozumí ženám, pro muže co jsou zoufalí (nic ve zlém). Kvalitou informací je to v důsledku na úrovni videí od Andrew Tate akorát v hezčím kabátku. :nevim:
A teda docela mě děsí kolika lidem v komentářích není jasné, že je to AI generované, včetně té paní a snaží se s „paní Jankou“ komunikovat.

Mimochodem samozřejmě chápu, že pro někoho může být komunikace s opačným pohlavím extrémně obtížná, protože nezvládá moc dobře číst v mimice, řeči těla a tak. Myslím, že tu někdo psal, že je autista a tam je mi jasné, že je pak tohle jak žít na hard mode. :hug: Ale z tohohle typu videí mám tak brutální ick, že to fakt nejsem schopná neodsuzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.4.26 22:55

Tak která chce Michala? https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.4.26 23:18
@malachi píše: Více

A hele někdo mě předběhl :mrgreen:. Jo chtěl jsem to sem taky dát. No, jak na vás borec působí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.4.26 23:31
@Anonymní píše: Více

To aby se instalatéři začali bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.4.26 00:11
@Oxymoronka píše: Více
Že by? Asi jsou takový, kteří si vyhodnotí jako balení i pozdrav. Mě na tom asi přišli hlavně vtipné ty odpovědi: „Mám volný byt na celý víkend.“ „To je hezké užij si ten klid.“ atd. Videa od Anrew Tateho jsem nikdy neviděl a myslím, že o nic nepřicházím. U mě to je jedno, protože já odignoruji i úplně přímou komunikaci. Občas vidět reakce na AI tvorbu je všeobecně bolest. Na Facebooku najdete spoustu evidentně AI vygenerovaných fotek „žen“ a pod tím komentáře jako: „Krásko napiš mi“ atd. :roll: Jistě jsou lidé, pro které je komunikace s druhým pohlavím extrémně obtížná a tak ji třeba omezují na nejmenší možnou míru. Pardon za upřímnost ale mě se zase kroutí prsty u nohou, když vidím slovo ick. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
13.4.26 01:27

spíš ses nikdy neamiloval. Což se stane a je to, myslím dbře, ale kdyby ses zamiloval, jako fakt fest, tak ti nepomůže ani zaříkání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí