Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@D. C. píše: Více
Evropany mají rádi samozřejmě
vidí jejich peněženky totiž ![]()
@Wilík píše: Více
V tom jsou nápadně podobné evropským ženám, že?
Akorát evropská žena má mnohem vyšší nároky na to jak ta peněženka musí být tlustá.
@malachi píše: Více
Ano, ale tady jsou velmi nízké nároky v Česku… spíše sem reagovala na naivitu dotyčného, jak zázrakem s cizinkama mu to jde…
ale s českama ne…to je jak když přijede stará prasnice do Egypta…taky je obdivovaná a milovaná
@KKubula píše: Více
V podstate vzajemny respekt a snahu o porozumeni,
nikoli blbku, ktera si mysli, ze je stredobodem vesmiru,
pak ziskava nic
@Milka22 píše: Více
A s tím dildem můžeš dorazit na první rande, on ti zas ukáže, jak to dělá s nafukovací pannou. Může z toho být super předváděcí akce.
![]()
Vím, že to do tohoto tématu úplně nepatří, ale zaujalo mě tohle video. Opravdu se běžně používají tyhle fráze? ![]()
@Tomas85F píše: Více
Znama chtela nedavno vymenit zachodovou misu, ale podle me s nikym spat nechtela, proste chtela jen vymenit misu
kodovany fraze, no tak urcite ![]()
A já si vždycky říkala proč mé normální chování někteří pánové vyhodnocují jako balení.
Doporučovala bych přestat koukat na tenhle typ videí. Je to tvořené muži, kteří nerozumí ženám, pro muže co jsou zoufalí (nic ve zlém). Kvalitou informací je to v důsledku na úrovni videí od Andrew Tate akorát v hezčím kabátku. ![]()
A teda docela mě děsí kolika lidem v komentářích není jasné, že je to AI generované, včetně té paní a snaží se s „paní Jankou“ komunikovat.
Mimochodem samozřejmě chápu, že pro někoho může být komunikace s opačným pohlavím extrémně obtížná, protože nezvládá moc dobře číst v mimice, řeči těla a tak. Myslím, že tu někdo psal, že je autista a tam je mi jasné, že je pak tohle jak žít na hard mode.
Ale z tohohle typu videí mám tak brutální ick, že to fakt nejsem schopná neodsuzovat.
@malachi píše: Více
A hele někdo mě předběhl
. Jo chtěl jsem to sem taky dát. No, jak na vás borec působí? ![]()
@Oxymoronka píše: VíceŽe by? Asi jsou takový, kteří si vyhodnotí jako balení i pozdrav. Mě na tom asi přišli hlavně vtipné ty odpovědi: „Mám volný byt na celý víkend.“ „To je hezké užij si ten klid.“ atd. Videa od Anrew Tateho jsem nikdy neviděl a myslím, že o nic nepřicházím. U mě to je jedno, protože já odignoruji i úplně přímou komunikaci. Občas vidět reakce na AI tvorbu je všeobecně bolest. Na Facebooku najdete spoustu evidentně AI vygenerovaných fotek „žen“ a pod tím komentáře jako: „Krásko napiš mi“ atd.
spíš ses nikdy neamiloval. Což se stane a je to, myslím dbře, ale kdyby ses zamiloval, jako fakt fest, tak ti nepomůže ani zaříkání ![]()