Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.9.22 23:30
@Karmínie píše:
Tahle diskuze by měla být smazána jako zbytečná, jelikož panicové na 40 prakticky neexistují. Je to jen fantazie.

Hroznej blábol. Proč by neměli existovat? Je tolik důvodů proč může být chlap ve 40 panicem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.9.22 07:35
@Gen.custer píše:
No já mám v práci dva…jeden 39 přehnané nároky+ podivín. A druhý extrémně stydlivý a nekomunikativní s ženami, dokonce jsme mu zaplatili štětku a on seděl na opačném konci pohovky a nebylo možno z něj dostat jediné slovo. A dotyčná věděla, že je panic a hrála to luxusně, že je známá od kámoše a že se jí líbí atd. a stejně nic ani slovo :zed:

Přirozený výběr. Pokud se nezmůže na nic, holt bude bez ženy (muže).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8280
29.9.22 09:10
@Russet píše:
Přirozený výběr. Pokud se nezmůže na nic, holt bude bez ženy (muže).

kdyz se nezmuze pan,
tak si ho musi „zmoct“ nejaka zenska,
dnes je doba, kdy zeny aktivne lovi,
chlapovi staci jen na to zareagovat
a vse ostatni sverit reziserce-zene,
a pak pan bud ejak ve vaticce,
/////
mile damy, dnes je to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.9.22 10:14
@Pesimistaa píše:
kdyz se nezmuze pan,
tak si ho musi „zmoct“ nejaka zenska,
dnes je doba, kdy zeny aktivne lovi,
chlapovi staci jen na to zareagovat
a vse ostatni sverit reziserce-zene,
a pak pan bud ejak ve vaticce,
/////
mile damy, dnes je to tak

Vždyť jsem mu to psala. Některá ocení, že je to nemluva. Jen nesmí koukat jak boží umučení, že natrefil na člověka nebo dokonce na ženu, co se mu líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.10.22 13:31
@Beardman Blueeye píše:
Hroznej blábol. Proč by neměli existovat? Je tolik důvodů proč může být chlap ve 40 panicem.

Souhlas. Existence této „komunity“ je nepopiratelná. A je i dost takových co jím zůstanou po celý život. I v minulosti to tak bylo. Mě sice k dosažení této „mety“ chybí ještě tři roky ale že by to té doby nastala v této oblasti mého života zásadní změna si nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8280
1.10.22 23:59
@Tomas85F píše:
Souhlas. Existence této „komunity“ je nepopiratelná. A je i dost takových co jím zůstanou po celý život. I v minulosti to tak bylo. Mě sice k dosažení této „mety“ chybí ještě tři roky ale že by to té doby nastala v této oblasti mého života zásadní změna si nemyslím.

no nevim, zda to panictvi zlomis, protoze dnes zit s tim dnesnim zenskym materialem neni vubec jednoduche, to je mnohdy na svatozar za ocistec vsechny ty ulety tolerovat, a to i kdyz uz ma za sebou chlap nejakou tu prozitou zkusenost s nekolika zenskymi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.10.22 10:18
@Pesimistaa píše:
no nevim, zda to panictvi zlomis, protoze dnes zit s tim dnesnim zenskym materialem neni vubec jednoduche, to je mnohdy na svatozar za ocistec vsechny ty ulety tolerovat, a to i kdyz uz ma za sebou chlap nejakou tu prozitou zkusenost s nekolika zenskymi

Co zásadního si myslíte že se vám v životě změní když dosáhnete magického cíle tedy pár směšných pohybů?
Nezmění se vůbec ale vůbec nic, ale na to si každý musí přijít sám.
Možná jenom přijdete na to že nejdražší SEX je ten ve vztahu či manželství:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8280
4.10.22 10:53
@Tom-One píše:
Co zásadního si myslíte že se vám v životě změní když dosáhnete magického cíle tedy pár směšných pohybů?

pokud plati,
ze clovek je tvor spolecensky,
tak tvoje filosofie neplati,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
4.10.22 18:14
@Pesimistaa píše:

Nemám zatím v plánu to zlomit. Věřím, že je to očistec a když slyším přátele mluvit o těch vztahových problémech, tak jsem někdy rád, že se toho neúčastním. Na druhou stranu být nucen se vyhýbat konverzacím na toto téma nebo lhát, abych veřejně nepřiznával skutečný stav věcí je únavné. Ty konverzační schopnosti získávané balením a vztahy chybí při jiných společenských situacích, jak jsem psal v přechozích příspěvcích. Neumím posoudit zda je horší mít neúspěšné vztahy nebo s nimi vůbec nezačínat jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.10.22 18:27
@Tomas85F píše:
Nemám zatím v plánu to zlomit. Věřím, že je to očistec a když slyším přátele mluvit o těch vztahových problémech, tak jsem někdy rád, že se toho neúčastním. Na druhou stranu být nucen se vyhýbat konverzacím na toto téma nebo lhát, abych veřejně nepřiznával skutečný stav věcí je únavné. Ty konverzační schopnosti získávané balením a vztahy chybí při jiných společenských situacích, jak jsem psal v přechozích příspěvcích. Neumím posoudit zda je horší mít neúspěšné vztahy nebo s nimi vůbec nezačínat jako já.

Myslím, že tady platí, že lepší je litovat to, co jsem udělal než neudělal. Protože vztah může být i pěkný. Jasně, že ho mají dva lidi a k třecím dochází. Ale být víceméně jako kůl v plotě, aby mě náhodou někdo nezranil, musí být docela smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
4.10.22 18:31
@Tomas85F píše:
Nemám zatím v plánu to zlomit. Věřím, že je to očistec a když slyším přátele mluvit o těch vztahových problémech, tak jsem někdy rád, že se toho neúčastním. Na druhou stranu být nucen se vyhýbat konverzacím na toto téma nebo lhát, abych veřejně nepřiznával skutečný stav věcí je únavné. Ty konverzační schopnosti získávané balením a vztahy chybí při jiných společenských situacích, jak jsem psal v přechozích příspěvcích. Neumím posoudit zda je horší mít neúspěšné vztahy nebo s nimi vůbec nezačínat jako já.

Když slyším přátele mluvit o problémech s auty, jsem rád, že žádné nemám… oh wait :mrgreen:

Je pitomost posuzovat tohle podle přátel a jejich blbého výběru, když si lze vybrat jinak blbě :jazyk: :mrgreen: :dance:

• Citovat
  • Upravit
8280
5.10.22 00:06
@Tomas85F píše:

ja jsem nasbiral tech „kosu“, ze je vsechny zhmotnit a prodat, tak jsme bohaty, newsmis to tak zrat, k tomu, aby z toho neco bylo, k tomu jsou potreba vzdy oba dva dobre naladeni, ono je to nekdy jako hledat jehlu v kupce sena, jenze na rozdil od te jehly, ve vztazich se zadari vzdy, pokud se sam nezablokujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
5.10.22 09:24
@Tom-One píše:
@Pesimistaa píše:
pokud plati,
ze clovek je tvor spolecensky,
tak tvoje filosofie neplati,

To nějak není odpověď na otázku…
No pokud potřebuje pro návštěvu Privátu společnost tak OK:)
Nicméně, pořád to nemění prostý fakt že že nejdražší SEX je ve vztahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8280
5.10.22 12:02
@Tom-One píše:
To nějak není odpověď na otázku…
No pokud potřebuje pro návštěvu Privátu společnost tak OK:)
Nicméně, pořád to nemění prostý fakt že že nejdražší SEX je ve vztahu…

tak jinak,
onech 1-5% casu venovaneho onem smesnym trhavym DNA siricim pohybum je doplneno 99% spolecnosti cloveka se spriznenou dusi, spolecnym zivotem,
na druhou stranu, podminkou rozvodu je nejdrive se vdat/ozenit,
coz je druha strana mince, ze kazde souziti se prezije drive ci pozdeji,
nic neni na vecne casy, jenze myslet na tohle, jak s estastne rozvedu uz od okamziku kdy moje oko spocine na nejake krasne dame, tak budu mit take vecny problem kam s nim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
6.10.22 09:09
@Pesimistaa píše:
tak jinak,
onech 1-5% casu venovaneho onem smesnym trhavym DNA siricim pohybum je doplneno 99% spolecnosti cloveka se spriznenou dusi, spolecnym zivotem,
na druhou stranu, podminkou rozvodu je nejdrive se vdat/ozenit,
coz je druha strana mince, ze kazde souziti se prezije drive ci pozdeji,
nic neni na vecne casy, jenze myslet na tohle, jak s estastne rozvedu uz od okamziku kdy moje oko spocine na nejake krasne dame, tak budu mit take vecny problem kam s nim

Jako že 99% času mít někoho za zadkem? Tím chceš trestat koho?:)
Tak nějak nevím. Ale ve vyspělých státech hlavně ve městech je 40% populace sama a trend roste. Takže,,společný život,, se nějak rozpadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí