Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
https://zoommagazin.iprima.cz/…ednim-z-nich?…
slavný dobyvatel (a bezesporu i milovník) Čingischán, který se dokázal rozmnožit do takové míry, že dodnes jeho genetický odkaz v sobě nosí půl procenta světové populace; což mimochodem znamená, že obrovské spoustě jiných mužů v podstatě zabránil, aby právě oni poslali své geny dál.
No ono bohužel i ty tlusté a jinak „šeredné“ se cítí jako nedostupné mistryně světa a chovají se tak, že z nich musí mít chlap pocit, že můžou mít každého na koho si ukážou…Za to však může, jak psal správně „notachemicalro“ dnešní internetová doba, kdy si dá i 170 kilová ženská inzerát na seznamku a vzhledem k tomu, že se vždy najde plno „úchyláků“, kteří ji a dalším tisíci napíšou, tak si dotyčná myslí, že je o ní zájem jako o kotlíkové dotace..
Hold prostě pokud nejste extrovertní, sebevědomí, arogantní, drzejší, patřičně ukecaní a snad i úchylní krasavci, tak smolíček. Ještě je dobré tvářit se k tomu všemu nedostupně a ženskou ignorovat a je na 100% Vaše. Taková je realita a čím dříve se s tím dotyčný vyrovná, tím lépe pro něj..
Stále jsem se nedozvěděl, co jsem dělal a dělám špatně a bohužel už se to asi nedozvím. ![]()
Je mi to líto, že to tak máte, ale tady to raději neřeště v rámci zachování Vašeho duševního zdraví. Ženské to nepochopí, protože oni nejsou naprogramovány na to, že se o někoho snaží, oni jen maximálně vyšlou signál a pak když se dotyčný „chytí“, tak ho odkopnou (jak se mi osobně už několikrát stalo). Vím, že je těžké se naučit žít sám, hlavně v dnešní době socíálních sítí, kdy to vypadá, že všichni mají hrozně šťastné vztahy, jsou šíleně happy a člověk si pak připadá jako hrozně zbytečný tvor, když to tak nemá..Nejlepší je socíální sitě ignorovat anebo si uvědomit, že to vše je jen na oko..Měl jsem kolem sebe dost lidí, co vypadaly podle společných fotek na FB strašně ěťastní a pak jsme se dozvěděl, jak je ženská podvádí, doma se příšerně hádají a nakonec rozvod..Oni lidi podvědomě dávají na FB hezké věci, aby vypadali v očích okolí strašně dobře a sami si dokazovali, jak mají skvělý život, ale je to jen bublina…Když FB neexistoval, tak si Ti lidi na sebe nikdy nevzpomněli, najednou když je FB, tak to vypadá, že jsou všichni hrozní „kamarádi“…
Celé tohle téma mi připadá tak trochu jako sci-fi, protože jsem přesvědčena, že panicové nad 20 let v podstatě neexitují. A tady si diskutuje dokonce o panictví ve věku kolem 40 let!!! Chlapi mají velice silně vyvinutý sexuální pud a panictví jim nesvědčí.
@89has píše: …Když FB neexistoval, tak si Ti lidi na sebe nikdy nevzpomněli, najednou když je FB, tak to vypadá, že jsou všichni hrozní „kamarádi“…
pred FB byla jina, lokalni for a, kde se frajirkovwe a frajerky predvadeli,
jak se otocili, tak se zhadali jako psi,
lide se vubec nezmenili, jen vyuzivaji jine technologie, jak o sobe dat vedet,
nakonec mas pravdu, vyhodne pro ne,
ze hned tak nekdo, z dalky nevidi, jaka je realita
@Karmínie píše:
Celé tohle téma mi připadá tak trochu jako sci-fi, protože jsem přesvědčena, že panicové nad 20 let v podstatě neexitují. A tady si diskutuje dokonce o panictví ve věku kolem 40 let!!! Chlapi mají velice silně vyvinutý sexuální pud a panictví jim nesvědčí.
Tohle je nesmysl co pises zduvodneni zadne.
Ja uz nejsem prekvapen nicim, jak v jednom smeru, tak v druhem.
A navic hranice 20 let? Plno kluku nema zadny poradny sexualni zivot pred 20, holka to ma proste jednodussi v tomhle. ![]()
@Karmínie píše:
Celé tohle téma mi připadá tak trochu jako sci-fi, protože jsem přesvědčena, že panicové nad 20 let v podstatě neexitují.
No jestli tohle řveš do světa, tak se ti s tím určitě někdo svěří ![]()
Většinou to lidi udělají, až když k tomu získají nějaký emoční odstup a nadhled… což je tak deset let…
A hlavně před člověkem, u kterého vědí nebo tuší, že to vezme v pohodě. Ne že zařve „Si děláš pr..l, ty ko..te!“ ![]()
Já mám jen v nejbližším okolí kolik… pět takových?
Čtyři, pátého jsem znala na škole… Všechno normální, milí, celkem atraktivní kluci
Navenek by to do nich nikdo neřekl
Zpětně viděno, jeden fanatickej šprt, jeden psychopat, jeden SM, a jeden totální moula, na kterým to poznali i cizí lidi ![]()
Totéž platilo pro holky, většinou spolužačky z vysoké… byly holky, co se v devatenácti červenaly při zmínce o něčím jméně nebo tak zažrané do studia, že nevnímaly metr před sebe… vlasy do drdůlku, hromadu knížek a konec…
Mně zas něco brání věřít, že tohle byl unikátní vzorek koncentrovanej v jediným moravským městě
I že podobný typy už v dnešní době nejsou.
Byly 20 i 10 let zpátky, takže ryze soukromě hádám, že jsou a budou i dál ![]()
@Pesimistaa píše:
pred FB byla jina, lokalni for a, kde se frajirkovwe a frajerky predvadeli,
jak se otocili, tak se zhadali jako psi,
lide se vubec nezmenili, jen vyuzivaji jine technologie, jak o sobe dat vedet,
nakonec mas pravdu, vyhodne pro ne,
ze hned tak nekdo, z dalky nevidi, jaka je realita
A ještě před tím mailing listy, to samý.
@LAlezane píše:Já mám jen v nejbližším okolí kolik… pět takových?Čtyři, pátého jsem znala na škole… Všechno normální, milí, celkem atraktivní kluci
Navenek by to do nich nikdo neřekl
Zpětně viděno, jeden fanatickej šprt, jeden psychopat, jeden SM, a jeden totální moula, na kterým to poznali i cizí lidi
![]()
Chceš tvrdit, že znáš 5 paniců po čtyřicítce?
Tomu se mi moc nechce věřit.
@slunecnice82 píše:
Ahoj holky,znáte muže, kterému je přes 40 a ještě je stále panic? Já takového poznala.. je milý, zábavný, pohledný, pracovitý a slušný.. nechápu, kde je problém.. jak se tohle může stát? Myslím to tak, že jak se mu mohla takhle zkušenost stále vyhýbat? prostě čeká na tu „pravou“? Odradilo by Vás to?
Díky za názory
@VENIVINIVICI píše:
takový už je život, každý si vybral svou životní cestu sám a dobrovolně
Vybrali si to tak všichni? sami? dobrovolně? opravdu? ![]()
@Raduz33 píše:
Vybrali si to tak všichni? sami? dobrovolně? opravdu?
odpoved zni:
Hanacky zapor
@Takco píše:
Je to trend, například v Japonsku.
To je pravda, japonským celoživotním panicům se říká hikikomory.