Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.3.19 19:37

Že by micro penis?

• Citovat
  • Upravit
8280
14.3.19 23:05
@PetrBk píše: 150 odmítnutí… U 10tý bych se na to vybod :mrgreen: Jako taky mi táhne na 31 a pořád nic, ale já na to kašlu.

vis ty co, zkus se zeptat nejakeho kamarada, takoveho toho pomrdneho, ktery zdanlive ojede vse, na co se podiva,
aby ti rekl pravdu, kolik odmitnuti ma jeden uspesny zasun,
mozna by ses divil, ze tech citovanych 150 odmitnuti je jen kapka v mori,
zaregistroval jsem drive nektere frajery, ze nebyli az tak uspesni, ale neztraceli cas, pokud jejich snazeni nikam nevedlo a rychle menili object zajmu,
finalne se ti samozrejme nechlubi, ze uz dostal petkret kosem, ale predvahdi se s uspesnym ulovkem,
zadny myslive cse nechlubi spatnou muskou, ale omila dokola tu jedinou, uspesnou ranu, ktera se mu nahodou podarila,
to pak mlady adjunct, kteremu se trese prst na spousti ma complex menecennosti, kdyz ma vystrelit,
ty jsi neco podobneho, jako mlady adjunct mezi starymi ostrilenymi myslivci,
houby s octem, dostat kosem je normalni,
to si pamatuj,
jednoho dne potkas tu pravou, ale pokud ji neoslovis, nikdy nebudes vedet, ze jsi ji prave minul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.3.19 23:37

Jo dneska je zvláštní, že je někdo panic po 15 roku životě, pak je zvláštní, že někdo ve vztahu nepodvádí svého partnera, pak je zvláštní, že někdo v 20 něměl aspoň 100 partnerů…Nevím, divná doba.. Ženské prý chtějí hodné chlapy :-) Moc dobře všichni víme, že čím větší svině a čím více dá se začátku najevo, že o ženskou vůbec nestojí, tím více to ženskou rajcuje a daného chlapa chce. No nevím jestli to bylo i v minulsoti, ale každopádně je velmi smutné si uvědomit, že pokud někdo ve vztahu (manželství) nepodvádí svého partnera, tak je minimálně hodně divný :-( Nechci vypadat jako zoufaleček, který neumí sbalit ženskou, ale prosztě pokud v sobě člověk nemá určitou primitovnost, ukecanost, tak má smůlu…No narodit se jako ženská, tak je vše tak jednoduché…Jen si jít někde sednout a čekat, kdo všechno přijde a vybírat si…Ženské mají neuvěřitelné štěstí, že nemusí celý život vyvíjet jakoukoliv aktivitu a vždy si je někdo najde, což o chlapovi se říct nedá,..

Příspěvek upraven 16.03.19 v 23:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.19 23:38

@notachemicalromance
Prosim te, odkud jsi? Staci mi kraj. Nemuzu si pomoct, ale nejakym zpusobem jsi me zaujal tak, ze bych ti snad i pomohla vyresit tvuj problem. :lol:

• Citovat
  • Upravit
20877
17.3.19 02:28

@89has

Ale notak. Gentleman nebleje na veřejnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.19 18:56
@Anonymní píše:
@notachemicalromance
Prosim te, odkud jsi? Staci mi kraj. Nemuzu si pomoct, ale nejakym zpusobem jsi me zaujal tak, ze bych ti snad i pomohla vyresit tvuj problem. :lol:

MS kraj. Ale i pokud by si náhodou byla ze stejného kraje (1:14?), rozhodně nemůžu slíbit, že bych do toho šel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
17.3.19 21:57
@89has píše:
No narodit se jako ženská, tak je vše tak jednoduché…Jen si jít někde sednout a čekat, kdo všechno přijde a vybírat si…Ženské mají neuvěřitelné štěstí, že nemusí celý život vyvíjet jakoukoliv aktivitu a vždy si je někdo najde, což o chlapovi se říct nedá,..

Ale houbec, narodit se jako ženská, tak si hodím mašli, a to jsem psychicky hodně odolný.

Je zachraňuje, že neví, jak je fajn být chlap. :think:

Hele, představ si být ženská:

Za mlada se kolem tebe ometá kde kdo, drtivá většina z nich jsou (z tvého pohledu) totální tragédi, protože když nějaký stojí za to, tak je nejspíš zadaný nebo si vybírá.

V pozdějším věku je výběr ještě menší, zadaní jsou už snad všichni použitelní.

A potom už se neometá skoro vůbec nikdo.

Do zhruba tak čtyřiceti ještě dávat pozor na antikoncepci, protože když se něco zvrtne, tak s břichem chodíš ty, pár šupů na alimentech tě nevytrhne…

A to ani nemluvím o menstruaci, těhotenství a porodu.

Kdepak, díky Bože, že jsem chlap, díky! :palec:

A proto si ženy zaslouží naši plnou úctu a podporu, když už měly tu smůlu nenarodit se jako chlapi. :mavam:

P. S. snad jsem nikoho nepobouřil, berte to jako nedělní odlehčení nebo blbou srandu. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.19 11:55

Nevím jak u ostatních zasloužilých paniců, ale u mne je situace bohužel stejná. Nedaří se. I přestože jsem zvýšil frekvenci návštěv různých míst (ať už diskotéky, bary, nebo posilovnu či turistický klub). Bohužel (pro mne) ani změna vizáže společně s pravidelným posilováním a čtením různých knih k úspěchu nevede. V Americe vzniklo hnutí Incelů (involuntarily celibate-nedobrovolný celibát) se zajímavou filosofií, nicméně se s ní nemůžu ztotožnit. Je až příliš misogynní. S některými body manifestu by se i dalo souhlasit, například:

1. Sex je něco co ženy mají a muži chtějí.
2. Sociální sítě a seznamky „zprůchodnily“ vztahový trh. Začaly se větší rychlostí šířit informace o potenciálních partnerech a tím zpětně došlo u žen k odhalení jejich vlastní hodnoty na vztahovém trhu. V předinternetových dobách (TINDER) nevěděla nezadaná žena, že na druhém konci města na ni čeká aktuálně nezadaný krasavec.
3. V dobách před nástupem internetu bylo daleko více žen, které si nebyly vědomy svého postavení na vztahovém trhu a ruku v ruce s nedostatkem informací o potenciálních partnerech byly spíše ochotné dát šanci muži, o kterého by si v dnešní době takříkajíc "ani kolo neopřely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.19 12:24

Ještě bych přidal pár mých postřehů z poslední doby:

1. Nevím jestli to tak bylo i kdysi, ale v místech kde se pohybuji je velký nepoměr mužů a žen. Většinou 3, 4 ku jedné, nebo v místech jako disco a bary i více než 10 mužů připadajících na jednu ženu.
2. Na internetových seznamkách je 1 chlap z 10 ucházející, zbytek jsou sexuální loudilové.
Naproti tomu 9 žen z 10 chlapa nehledá, jenom si zvyšujou sebevědomí díky těmto loudilům - v normálním životě se na ně chlap třeba ani nepodívá, ale na seznamkách jsou hvězdy.
3. České dráhy neposkytují slevy pro zasloužilé panice.

Setkal jsem se i z názorem, že každý panic starší 25 let by měl být jednu sobotu za rok na náměstí veřejně zostuzen, pomocí vymáchání v dehtu a peří tak, aby se předešlo recidivě. Souhlasíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
9.6.19 12:10

@notachemicalromance Pre mňa je úplne nepríťažlive takéto zovšeobecňovanie : všetky ženy, všetci muži, väčšina žien, 9 z 10 a pod. Keď chlap v komunikácii vytasí niečo takéto tak sa sám odpáli. Pretože to znamená len nejaký povrchný záujem, robenie si štatistík a pritom skutočná žena zostáva nepovšimnutá, jej názory, dôvody, predstavy… Ťažko to vysvetliť, ale je to nejaký podvedomý náznak toho, že muž sa utápa v sebaľútosti a žena buď popiera alebo potvrdzuje jeho teórie a to je asi tak všetko. Pre mňa je to stopka ako hrom. Práve preto som hľadela na môjho muža s neskrývaným obdivom a aj teraz si hocikedy poviem:wow, on je tak úžasný, pretože on tieto všeobecné vety nepoužíva vôbec, venuje plnú pozornosť osobe alebo situácii bez toho aby to zmietol zo stola s tým, že aj tak všetky ženy…sú také a také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.19 16:10

@notachemicalromance Mám chlapa, který byl taky panic dost dlouho. Naštěstí si přede mnou něco málo užil, a je z něj teď úplně normální fajn chlap, jelikož se mu za tu dobu dost věcí srovnalo v palici. A proč to píšu: jemu pomohlo najít si kámoše na malém městě, cca 200 km od jeho rodného města. Tam je takový nový vítr do zatuchlých plachet velice kýžený. No a tam ho jedna taková, která už měla v tom svém městě přebráno, klofla, Dokonce spolu i nějakou dobu chodili.

• Citovat
  • Upravit
146
9.6.19 18:52

Musím přitakat notachemicalromance. Bude mi v červenci 30 let a neměl jsem žádný vztah. Panic sice formálně nejsem, ale jen pro to, že jsem byl 28 letech na privátu, což bylo skvělý a lituju toho, že jsem to nezkusil dřív. Jinak také oslovuji ženy téměř všude a nic. Já jsem tedy teď místo toho začal dálkově studovat další vysokou školu (jednu už jsem vystudoval prezenčně) a přihlásil se na zkoušky insolvenčního správce, abych se našel smysl života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
9.6.19 21:23

Co tak kolem sebe pozoruji, tak někdy je ten důvod i v tom, že někteří chlapi hledají mimo svojí „ligu“ a jsou vybíraví. Kdyby zkusili i obyčejnou holku, třeba by byly úspěšnější. Nebo naopak jeden kamarád je fešák, sehnat krásnou ženu na sex nemá problém, ale najít nějakou pro život mu nejde. Tam se mu asi míjí ty požadavky vzhled barbíny versus sportovní žena na výšlapy do nepohody, to se prostě najde málo kdy v jednom balíčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.6.19 22:03

Fotbal nehraji a nevím tedy jak je to s těma ligami. Nikdy jsem však neoslovil extrémně krásnou ženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
9.6.19 22:07
@Mrusnok píše:
Fotbal nehraji a nevím tedy jak je to s těma ligami. Nikdy jsem však neoslovil extrémně krásnou ženu.

Zkus oslovit o pět let starší a o 10kilo těžší ženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí