Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1163
11.1.18 23:22

@Detsa
Hm, pravda, protoze kdyz si to dovolis, jdes riziko, ze pujdes pesky :P. Hele, jako kamaradi jsou super, jako partneri ale tedy, no jo… to radsi nebudu dal rozebirat. Vlezou vetsinou na vsechno, o co zakopnou…a to neni drb, to je pravda. Ale jinak je s nima opravdu strasna sranda. Oni opravdu umi slavit a bavit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 23:23

@brumdinka
Tobě taky dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 23:29

@Detsa to jooo. To oni umiiii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Prča s nima je opravdu. To jim nikdo nezapře. A kdyz jede muzika… 8o 8o :palec: uzasné.
Vis, co me tak napadlo? My kdyz takhle pojedem dal, tak zdrbnem celou evropskou unii. Nedame se do politiky? Ja bych treba mohla delat prezidentku, to abych nezacala moc nízko, víš? Nahoru se škrábe hůř :mrgreen:, dolu to jde samo :nevim:, a pro tebe se taky neco najde ne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 23:37

@Detsa
Nebud skromnej. Nasi politici vi taky vetsinou prdlajs a jsou tam. My dva uz se tam mezi nima ztratime. A navic, kdo vi, jake mame schovane prednosti :mrgreen:.
To zvladnem. Ale kdyz se tak bojis, noo, tak pujdem hned do bruselu, tam alespon nebudou rozumet tem blbostem, co obcas vypustíme a je to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 23:38

@Detsa
Vařit? Ooo tak o tom budu vazne uvazovat :mrgreen:. To mi totiz moc nejde a ja papam fakt rada :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 23:42

@Detsa
Ty vogo, ne ze mi uvaris koně :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 23:44
@Detsa
Ale znáš to, oni se řídí mottem Kdo nic nedělá, nic nezkazí :dance:.

No vidis, a jsme doma! Budeme se opičit :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 23:51

@Detsa
Jeee, proto ja jsem furt tak hodna :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 23:52
@Detsa píše:
@berďana Koně bys odemě asi nedostala :jazyk:.
Tak značné zkušenosti už jsou vidět z politiky. Eště bych přihodil kdo si hraje, nezlobí :P

Tak alespon na jezdeni, kdyz uz je nesmim snist no nee? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
12.1.18 00:05
:think: :mrgreen:

Příspěvek upraven 12.01.18 v 00:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
12.1.18 00:22

@Detsa
Hele, myslis vazne, ze mas koně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
12.1.18 00:46

@Detsa
Me ti to pripomnelo jeden zazitek. Bylo mi ti asi 14-15 let a jak uz to tak chodi, i ja si prala jezdit na koni. Chodila jsem do jedne jizdarny, ale nez ti tam dovolili jezdit, musel si nejdriv pekne dlouho kydat a starat se o ty koniky. Ty jo, drela ja jsem tenkrat jako kun, jen abych nekdy na tu hloupou kobylu mohla vylezt :roll:.
Kdyz uz jsem se jednou konecně dočkala a za odmenu mohla na tu potvoru vylezt, tak si ze me ostatni pekne utahli a nepritahli sedlo na pevno. Proste ty přezky nechali volně, aby sedlo nedrzelo ( to jsem samozrejme nevedela) :cert:. Ja se krasne pripravila, povidali mi, na co musim davat pozor atd…jeee ta radost a to nadseni, to si neumis ani predstavit. Můj koniček! A já samozrejme za chvilicku pêkně na nem :palec:. No tak jsem si to tedy uz poucená na co dat pozor pekně pelášila ke koníčkovi, ten tam tak hrdě stál a koukal na mě jak kdyby mi sděloval ze je pripraven, ja nohu do sedla, chci se vysoupnout nahoru, nejak to nejde, ta noha se mi v tom divnym zeleze u konikovo pupku divne vrtela…kazdej se tlemil, ja si rikam, holka, hlavu vzhuru! To zmaknes! Zkousim to tedy znovu, samozrejme i se smichem za zady, proste ignoruju! Bojuju! Dam vsechnu sílu, co ve me jeste po tej dřině zbyla tedy do nohou, snazim se znovu vyhodit nahoru, a ono ouhaaa, povedlo se! Jen at se mi smejou, me to uz neva, ja hačam nahore ne :nevim:. Stejne jsem mela co delat se na tej bosorce udrzet :roll:.
KŮn TI udela jeden, pak druhy krok…sedlo se zacne tocit, ja i se sedlem klouzu dolu, cumim u toho uz na konickovo pupek :cert:, drzim se, respektive visím dolu ale snazim se drzet nejak sedla i kone a řvu uz jenom o pomoc no :nevim:…Ti, co to na me usili se rehtaji jak blazni, ja mam strach o zivot, samozrejme jenom muj, kun byl koneckoncu o hodne vetsi jak ja tak co si o nej delat jeste starosti :nevim:. No abych to ukoncila, na kone uz jsem nikdy nevlezla a do jizdarny bys me uz nedostal ani heverem.
Jinak ale, jsem hodny clovek, docela rychle jsem pochopila, ze kun za to nemuze, takze koniky ani nejím :mrgreen:.
Jeste bych mela dodat ze tu jizdu jsem si fakt zaslouzila, protoze jsem jednou spadla i kontajneru s hnojem, takze urcite pochopis me zklamani :cert: :cert: :cert:

Příspěvek upraven 12.01.18 v 01:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
12.1.18 01:02

@Detsa
Hele, jsem si vedoma, ze slohově to stoji za prdlačku, ale je to podle skutečné udalosti, ten chudacek byla má maličkost, tak prosim ber při reakci ohled na mou osobu :?.Jsem hrozně citlivy člověk zlomen jednou kobylou :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
12.1.18 19:20
@Detsa píše: S předpokladem, že budu oslovovat každou cizí ženu, což přesně nedělám :P.

kdyz se budes potloukat na tech spravnych mistech, tak te oslovi zenske samy,
vyzkouseno osobne,
jen pak nesmis dalsi komunikaci zpackat,
nektera pak vydrzi a to bude ta prava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
12.1.18 19:24
@berďana píše:
Jeste bych mela dodat ze tu jizdu jsem si fakt zaslouzila, protoze jsem jednou spadla i kontajneru s hnojem, takze urcite pochopis me zklamani :cert: :cert: :cert:

lidi jsou swine, tohle nikdo neokeca
:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí