Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte tak sem si odvolila cestou z prace a zejtra zas do roboty zdravim pri veceru
![]()
@Detsa píše:
Jakých?To neznám, že by mě takhle oslovovaly
to je problem, ze nikdy dopredu nevis, kde se co semele,
ja proste nevynecham zadnou prilezitost nekam stcit nos a ocumovat nebo do neceho kecat,
obcas se stane, ze se neco zenskeho objevi,
ale tohle presne uz tu devcata psaly, proste nesed na zadku, zkousej kamoli srcit nos,
funguje to, ne na poprve ci podruhe, ale kdyz nic, nemar cas a popojdi nekam jinam
Bacha na to, takovej panic může být i životu nebezpečný ![]()
První reportáž https://novaplus.nova.cz/…ny-6-5-2018/
@PetrBk píše:
Bacha na to, takovej panic může být i životu nebezpečnýPrvní reportáž https://novaplus.nova.cz/…ny-6-5-2018/
střepiny? Taky jsem koukala
@PetrBk píše:
Bacha na to, takovej panic může být i životu nebezpečnýPrvní reportáž https://novaplus.nova.cz/…ny-6-5-2018/
Tak to je případ jeden z milionu. Ostatně prý nenávist feministek vůči mužům, prý plyne z toho, že se cití být od mužů odstrkováné a přehlížené.
@Božislava píše: Tak to je případ jeden z milionu. Ostatně prý nenávist feministek vůči mužům, prý plyne z toho, že se cití být od mužů odstrkováné a přehlížené.
a kdyz nejakou tu feminu chlap neprehledne a placne ji pratelsky, s chlipnym pohedem, po zadku, tak chudaka chlipnika, ktery tu kozu neprehledl pozene k soudu, rozcupuje ho MeeToo a dalsi carodejnicke tresty, malem jde na vykastovani, chudak
@Pesimistaa píše:
a kdyz nejakou tu feminu chlap neprehledne a placne ji pratelsky, s chlipnym pohedem, po zadku, tak chudaka chlipnika, ktery tu kozu neprehledl pozene k soudu, rozcupuje ho MeeToo a dalsi carodejnicke tresty, malem jde na vykastovani, chudak
Tak zrovna o chlípníky nikdo nestojí.
@Božislava píše: Tak zrovna o chlípníky nikdo nestojí.
mluvim o chlipnem pohledu, nikoli o chlipnosti jako takove ![]()
@LLump píše:
Je celkem sranda, jak spousta ženských nechápe, jak může být chlap po 20 panic. Prej schopnost vcítit se![]()
![]()
leda kulový. Ženské, co to na ně každou chvíli někdo zkouší asi nikdy nepochopí, že chlapi to mají úplně opačně…
Tak tedy: chlapů, co to maj „od přírody“, co jim ženské od mlada nadbíhaj, nebo se „samy“ nechaj svést, co toho rovnou uměj využít, je jen pár procent. Ti ostatní se to musí nějak naučit, aby nějakou tu Mařku urvali, a leckdy dost tvrdě a bolestně naučit. Tohle fakt asi nikdy nepochopíte, za ty pindy, jak pak něco „samo vyplynulo“, ačkoliv se to ten chudák ve skutečnosti musel pár let učit a utopil na tom stovky hodin pokusů a omylů byste občas měly dostat korunu
No a samozřejmě jsou tu velké rozdíly v tom, jak se kdo učí a chápe rychle, a jak rychle sám vyroste do něhoho zajímavého nebo ne. Asi většina to tak nějak zvládne a nějakou tu Mařenu nakonec fakt uhučí, ale furt zůstává poměrně velká skupina, která to „štěstí“ nemá. Buď jsou fakt mimoni myšlením, nebo mají nesmyslné nároky, nebo jsou fakt odpuzujícího vzhledu, či libovolná kombinace. Každopádně málo jich není, a hodně z nich zůstává panici fakt i po třicítce. Část z nich si „to“ zaplatí v privátu, část zahořkne, část hodných troubů se nakonec nechá urvat xkrát rozvedenou pipkou s y dětmi s několika grázly, co aspoň na stará kolena dokázala přijít na to, že její dosavadní výběrová kritéria na chlapa byly defektní.
Celkově tihle zastydlí panicové bývají dost tragikomičtí. Ať už typ s představami viz výše, nebo i takový, co si myslí, jak zaboduje u žen, když bude na ženském fóru halasně nazývat ty kterým to jde „kretény, co ošu… všechno“, aniž by chápali, že právě díky tomuto myšlení žádnou nemají - protože ani ta největší zoufalka zcela zásadně nechce zoufalce.
Každopádně je třeba vyvrátit často tradovaný omyl, že na každého nějaká čeká a vice versa. Nečeká. Kdo čeká, až zahřmí, zůstane tím panicem nadále. Kdo je v 25 panic, měl by se sakra vážně zamyslet nad tím, co doteď dělal blbě. Kdo je ve 40 panic a má ty představy viz výše, už se zamýšlet nemusíPřipomíná mi to jednoho nic moc spolužáka, na střední šprt, v životě neschopný, skončil za přepážkou v bance, ale jako ženskou vy vysnil miss world. Žádná mu není dobrá, tak si holt nikdy ani neškrt. Kdyby byl aspoň dolarovej milionář, nalepila by se na něj nějaká fešná zlatokopka, a než by ho stáhla z kůže, aspoň by si zašu…, takhle už mu zbejvá jen levačka u péčka (páč levou je to prej jak od cizího
)
Výše napsáno je asi nejhodnotnější příspěvek tohoto vlákna. Nicméně zkusím taky napsat svůj příběh.
Je mi 32 a jsem panic - jinak bych asi do tohoto vlákna jako muž nepsal. Pokud to mám dobře spočítáno, od cca 17 let mě odmítlo cca 150 žen. Dle kamarádek/kamarádů nejsem ošklivý, nejsem ani krasavec, nemám tělesnou vadu ani nejsem obézní, koktavý atd. klidně bych dal fotku, ale asi oprávněně se bojím se veřejného zostuzení
Pracuji, mám hodně koníčků (hlavně sport a turistika) takže jsem hodně mezi lidmi a co je důležité i mezi ženami. Pravidelně jsem chodil a chodím na pivo s kamarády, ale i třeba na jógu:-) nebo bazén. Nejsem asociál, nemám ani malé p..o. Nebydlím s rodiči, nemám ani psychickou poruchu (aspon myslím -:) Nejsem žádný „hodný slušňák“, ale ani hrající si drsňáka nebo ho*ado.
Tak proč jsem stále panic? Jak trefně píše uživatel LLump, bohužel patřím do skupiny, která „neměla to štěstí a žádnou Mařenu prostě neuhučela“ . Příležitostí a pokusů bylo hodně, bohužel to nevyšlo (+ asi 3 baby jsem sám odmítl, 2 byly obézní a s jednou jsem se tak nějak minul v názorech). Někdo by mohl namítnou, že mám možná vysoké nároky. Kdepak, samozřejmě když žena váží při výšce 150cm 150 kilo, nebo má psychickou poruchu, asi by to pro mě nebylo. Ikdyž jsem panic, taky mám nějaké zbytky důstojnosti:-)
Asi se najde hodně lidí (žen), které to nepochopí. Jak velmi výstižně napsal LLump, 9 z 10 žen to opravdu nikdy nepochopí, protože to na ně každou chvíli někdo zkouší. Takže si nedokážou představit, že u chlapů to může být zcela opačně. Chlapi to asi pochopí, paniců ve vyšším věku je celkem dost, akorát se tím oprávněně nechlubí. Aspoň co jsem vyčetl z jiných diskuzních fór.
Takže i takoví lidé jako jsem já jsou mezi vámi, akorát to „naživo“ nehlásají do světa.
Doporucuju na to ordinovat alkohol v pomerne silnych davkach. Jak sobe, tak hlavne potencialnim kandidatkam suku. U nich by ty davky mely byt o neco vyssi.
Zkoušet na postarších dámách, takže, milí pánové, když je vám 40, tak to zkusit se 60kou, tady platí staré známé a osvědčené - na staré p.č. se dobře cvičí. ![]()
@notachemicalromance píše:Takže i takoví lidé jako jsem já jsou mezi vámi, akorát to „naživo“ nehlásají do světa.
Vůbec bych si nedělal vrásky a dávno bych navštívil nějaký lepší privát. Už v dávném Řecku se následníci trůnu zaučovali u žen, kterým se říkalo Hetéry aby do manželství nešli jak „kopyta“ Nebyl bys první ani poslední kdo neměl první sex z „lásky“ jestli teda nečekáš na tu „pravou“ … tak potom jen aby ses dočkal
TVL 150 ženskejch tě odmítlo? A to ti nedošlo, po takový pátý až desátý, že něco děláš blbě? ![]()
No nevím, těžko říct, co je u tebe špatně. Mě by to ve 32 asi štvalo. Zašel bych na nějaké erotické masáže a pak zamířil na priváty. Ošustil bych nějakých 10 pěkných šlapek, narovnal si ego. Možná by ses od nich o sobě něco dozvěděl
Budeš se divit, ale některé můžou být za peníze i empatické ![]()