Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brumdinka píše:
@Detsa no vidis a ja je uvidim zebtra v praciono je to o lidech..v kazdym narode jsou slusny i hajzlici..jeden starsi pan dokonce jednou na nas hulakal ze nas vsechny postrili..asi zaspal dobu
Dneska uz se nestrili? ![]()
@berďana píše:
@Detsa
To, ze je nemusis, to beru, ale zase neverim, ze by si napadl zenu se 3 prcky. To ty bys neudelal. Ale je to tezky no. Blbe tema, vid. To radsi to tema SEX
![]()
Dneska uz se nestrili?
![]()
![]()
No tak tenhle byl dle veku vyslouzilej nacek..sem si tak rikala kolik lidi ma na svedomi ![]()
@Detsa njn bych mohla pomalu o tech zazitcich napsat knizku
Ale proste jak tam chodi dost lidi tak uz nejak poznas kdo je slusnej a ne..ja si s nima i pokecam ![]()
@Detsa píše:
Já nejsem konfliktní typ. Jen si myslím svoje, ale nikomu to neomlacuju o hlavu, že Váš národ nemám rád. Nedělám to, co by se mi taky nelíbilo - je to jednoduchý.
No hele, ženu sem eště nikdy nenapadl ani slovně, co si pamatuju. Jinak to neni ani špatný téma. Já se o sexu moc veřejně nebavím, mě to přijde hodně soukromý
.
Jak to mysliš? Váš narod? Nechapu ![]()
A s tim tematem sex to byla jenom legrace ![]()
@Detsa píše:
@brumdinka A jak bys je zhodnotila schválně jako národ celkově?
nezlob se ale ja lidi nesoudim a narod uz vubec ne..
@Detsa píše:
@brumdinka A jak bys je zhodnotila schválně jako národ celkově?
Ja uz je ani jako narod nehodnotim. Oni uz jsou tak promíchaní, ze ti nevim, jestli by to melo cenu.
Nekteri by se rozdali, nekteri jsou lakomci…trva dlouho, nez te mezi sebe prijmou, nemusi te prijmout nikdy a jsou studení čumáccì
. Ale jsou i uzasní, kteri ti okamzite pomuzou, poradi, jsou pratelští…To zalezi i na tom, kde v nemecku zijes. Ti lide jsou v tech regionech dost ruzní. Jejich prace je precizní…dal se mi pokracovat nechce
@berďana jo to je fakt, ale to cesi taky..ja mam treba rodice cechy..prarodice slovaky..dal ta slovenska vetev vede do madarska a ta ceska zas do nemecka..prababicka byla nemka jak poleno ![]()
ale tak dobre udelam @Detsa trochu radost ![]()
nekteri jsou schopni se s tebou hadat o cent do bezvedomi..jini klidne nechaj 3eura disko.. a obcas jsou mezi nima i krasny chlapi..no a pak zjistis ze maj predky v Cechach ![]()
@brumdinka
Jeee ta posledni veta…to se mi taky casto stalo. Nakonec z nich vyleze, vzdyt ja jsem se v cechach narodil, ale jako mimi jsem s maminkou odesel, nebo ze moje babicka…muj dedecek, teta…jak rikam, je to promichane
@Detsa
Vidis? Ja kratce s jednim italem za mlada chodila a i kdyz byl hodnej, nikdy bych itala nechtela ![]()
@Detsa
A pritom ti prave v italii muzou treba za rychlost sebrat i fáro ![]()