Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jankajj píše:
Souhlasím. Mně se hrozně osvědčilo nejprve psát tak nějak s lehkostí, jakoby nezávazně a zároveň spíše stručně. a žádné vyzvídání, spíš napsat něco málo o sobě, co dnes dělám třeba nebo kam se těším.
Mně taky…většinou jsem to nechala na druhé straně, o čem se chce bavit a co chce vědět..a spíš nějakou lehkou, vtipnou formou
@Detsa píše: Říkám u mě todle neprobíhá a neřekl bych, ze chodím nějaký naštvaný po uliciDokonce jsem považován za sympatického podle veřejného mínění
Já jsem prej usměvavý sympaťák
bylo mi to stejně prd platný.
@PetrBk píše:
Já jsem prej usměvavý sympaťákbylo mi to stejně prd platný.
A mluvíš s nima?
Taky můžeš mít problém až v druhé fázi, ne přímo hned při seznámení.
@Emimin7 píše:
Rekl bych, ze takhle se jeste bavi lide na vesnicich. I kdyz se vidi poprve. Ja z vesnice nejsem a ze zacatku jsem nechapal, proc me neznami lide zdravi.Tady ve meste jsou si skutecne odcizeni.
Ja jsem prazak ctvrty generace, v Praze jsem zil do 33. V New York City jsem se cejtil jako doma. To je prave srandovni, ze newyorcan ma s prazakem vic spolecnyho nez s buranem odnekud z karoliny, mesto je proste mesto. Plny ulice, kraval, davy lidi ktery na sebe cumej a nevidej se - to vsechno mne nabijelo, cejtil jsem se tam jak doma.
Ale deti bych tam vychovavat nechtel, buranov je mi milejsi.
@brumdinka píše:
@KalamityJohn sorry ale tohle co pises zazivam denne normalka..to fakt neni tim co pises
Takze ty zhasly xichty co vidim kdyz se vratim do Prahy to na mne jenom hrajou, jo? Kde to zijes?
@drewlet píše:
Rada pro panice.Skus jet do lázní, kde se pohybují ženy 50 +,na tanečky atd. Sedni si a jenom se usmívej na ženské, představuj si, že je slíkáš, ona už si tě nějaká odloví.
ježíš kriste, až jsem se oklepal. Svlékat 50+. A pak přemítat, proč v těch lázních jsou. jednu bolej záda, druhou kyčel a třetí má hemeroidy…Ale dobrá rada, jen neslíkat. Tančit a popíjet drinky co zaplatí. ![]()
@samá práce píše:
ježíš kriste, až jsem se oklepal. Svlékat 50+. A pak přemítat, proč v těch lázních jsou. jednu bolej záda, druhou kyčel a třetí má hemeroidy…Ale dobrá rada, jen neslíkat. Tančit a popíjet drinky co zaplatí.
Tak pokud bys byl panic po 40ce /jak zní název tohoto tématu/, třeba bys takovou klidně kous´.
mně není ani 40, a záda mě bolí od nepaměti. Hemeroidy - s těma počítám po porodu, můj partner 40+ už je má roky..
A kyčle? slyšela jsem, že paninky s umelýma kyčlema jsou v posteli pěkně čilý ![]()
jo a v mým seriálu Dvě socky tuhle tvrdili, že měli sex aniž se stihli svlíknout, takže je ve hře i tahle varianta ![]()
![]()
@KalamityJohn píše:
Ja jsem prazak ctvrty generace, v Praze jsem zil do 33. V New York City jsem se cejtil jako doma. To je prave srandovni, ze newyorcan ma s prazakem vic spolecnyho nez s buranem odnekud z karoliny, mesto je proste mesto. Plny ulice, kraval, davy lidi ktery na sebe cumej a nevidej se - to vsechno mne nabijelo, cejtil jsem se tam jak doma.Ale deti bych tam vychovavat nechtel, buranov je mi milejsi.
Nevíš, jestli jsou takoví lidé i v Californii?
@KalamityJohn píše:
Takze ty zhasly xichty co vidim kdyz se vratim do Prahy to na mne jenom hrajou, jo? Kde to zijes?
no třeba na ně taky hážeš kyslejs ksicht ![]()
mmch žiju v ČR, ale né v Praze ![]()
@samá práce píše:
ježíš kriste, až jsem se oklepal. Svlékat 50+. A pak přemítat, proč v těch lázních jsou. jednu bolej záda, druhou kyčel a třetí má hemeroidy…Ale dobrá rada, jen neslíkat. Tančit a popíjet drinky co zaplatí.
sim tě některý 50+ maj lepší postavu než dvacítky a o charakteru ani nemluvim…
@Emimin7 píše:
Nevíš, jestli jsou takoví lidé i v Californii?
Tam jsem byl jen dva dny, na sluzebce v LA u Time Warner, normalni velkomesto, nic extra si nepamatuju.
Akorat jak jsem o pulnoci hledal v pujcovne cudlik v aute. Sedadlo bylo az u volantu a ja za boha nemoh najit jak se posune zpatky
![]()
@brumdinka píše:
no třeba na ně taky hážeš kyslejs ksichtmmch žiju v ČR, ale né v Praze
prave ze ne, usmivam se jak blbec, jsem na to zvyklej. Trva mi tak tyden nez nasadim zase prazskou masku.
@jankajj píše:
Tak pokud bys byl panic po 40ce /jak zní název tohoto tématu/, třeba bys takovou klidně kous´.
mně není ani 40, a záda mě bolí od nepaměti. Hemeroidy - s těma počítám po porodu, můj partner 40+ už je má roky..
A kyčle? slyšela jsem, že paninky s umelýma kyčlema jsou v posteli pěkně čilý
jo a v mým seriálu Dvě socky tuhle tvrdili, že měli sex aniž se stihli svlíknout, takže je ve hře i tahle varianta
Nechtěla bych mít sex s někým, kdo mně kousne z nedostatku jiných příležitostí…fujky