Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105365
11.1.18 12:25
@jankajj píše:
Souhlasím. Mně se hrozně osvědčilo nejprve psát tak nějak s lehkostí, jakoby nezávazně a zároveň spíše stručně. a žádné vyzvídání, spíš napsat něco málo o sobě, co dnes dělám třeba nebo kam se těším.

Mně taky…většinou jsem to nechala na druhé straně, o čem se chce bavit a co chce vědět..a spíš nějakou lehkou, vtipnou formou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
11.1.18 12:26
@Detsa píše: Říkám u mě todle neprobíhá a neřekl bych, ze chodím nějaký naštvaný po ulici :mrgreen: Dokonce jsem považován za sympatického podle veřejného mínění :jazyk:

Já jsem prej usměvavý sympaťák :mrgreen: bylo mi to stejně prd platný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
11.1.18 12:29
@PetrBk píše:
Já jsem prej usměvavý sympaťák :mrgreen: bylo mi to stejně prd platný.

A mluvíš s nima?
Taky můžeš mít problém až v druhé fázi, ne přímo hned při seznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20908
11.1.18 12:50
@Emimin7 píše:
Rekl bych, ze takhle se jeste bavi lide na vesnicich. I kdyz se vidi poprve. Ja z vesnice nejsem a ze zacatku jsem nechapal, proc me neznami lide zdravi. :mrgreen: Tady ve meste jsou si skutecne odcizeni.

Ja jsem prazak ctvrty generace, v Praze jsem zil do 33. V New York City jsem se cejtil jako doma. To je prave srandovni, ze newyorcan ma s prazakem vic spolecnyho nez s buranem odnekud z karoliny, mesto je proste mesto. Plny ulice, kraval, davy lidi ktery na sebe cumej a nevidej se - to vsechno mne nabijelo, cejtil jsem se tam jak doma.

Ale deti bych tam vychovavat nechtel, buranov je mi milejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20908
11.1.18 12:53
@brumdinka píše:
@KalamityJohn sorry ale tohle co pises zazivam denne normalka..to fakt neni tim co pises ;)

Takze ty zhasly xichty co vidim kdyz se vratim do Prahy to na mne jenom hrajou, jo? Kde to zijes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
11.1.18 13:06
@drewlet píše:
Rada pro panice.Skus jet do lázní, kde se pohybují ženy 50 +,na tanečky atd. Sedni si a jenom se usmívej na ženské, představuj si, že je slíkáš, ona už si tě nějaká odloví. :D

ježíš kriste, až jsem se oklepal. Svlékat 50+. A pak přemítat, proč v těch lázních jsou. jednu bolej záda, druhou kyčel a třetí má hemeroidy…Ale dobrá rada, jen neslíkat. Tančit a popíjet drinky co zaplatí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
11.1.18 13:10
@samá práce píše:
ježíš kriste, až jsem se oklepal. Svlékat 50+. A pak přemítat, proč v těch lázních jsou. jednu bolej záda, druhou kyčel a třetí má hemeroidy…Ale dobrá rada, jen neslíkat. Tančit a popíjet drinky co zaplatí. ;)

Tak pokud bys byl panic po 40ce /jak zní název tohoto tématu/, třeba bys takovou klidně kous´.
mně není ani 40, a záda mě bolí od nepaměti. Hemeroidy - s těma počítám po porodu, můj partner 40+ už je má roky..
A kyčle? slyšela jsem, že paninky s umelýma kyčlema jsou v posteli pěkně čilý :)
jo a v mým seriálu Dvě socky tuhle tvrdili, že měli sex aniž se stihli svlíknout, takže je ve hře i tahle varianta :):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
11.1.18 13:25
@KalamityJohn píše:
Ja jsem prazak ctvrty generace, v Praze jsem zil do 33. V New York City jsem se cejtil jako doma. To je prave srandovni, ze newyorcan ma s prazakem vic spolecnyho nez s buranem odnekud z karoliny, mesto je proste mesto. Plny ulice, kraval, davy lidi ktery na sebe cumej a nevidej se - to vsechno mne nabijelo, cejtil jsem se tam jak doma.Ale deti bych tam vychovavat nechtel, buranov je mi milejsi.

Nevíš, jestli jsou takoví lidé i v Californii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
11.1.18 13:38
@KalamityJohn píše:
Takze ty zhasly xichty co vidim kdyz se vratim do Prahy to na mne jenom hrajou, jo? Kde to zijes?

no třeba na ně taky hážeš kyslejs ksicht :mrgreen:

mmch žiju v ČR, ale né v Praze 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
11.1.18 13:40
@samá práce píše:
ježíš kriste, až jsem se oklepal. Svlékat 50+. A pak přemítat, proč v těch lázních jsou. jednu bolej záda, druhou kyčel a třetí má hemeroidy…Ale dobrá rada, jen neslíkat. Tančit a popíjet drinky co zaplatí. ;)

sim tě některý 50+ maj lepší postavu než dvacítky a o charakteru ani nemluvim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20908
11.1.18 13:41
@Emimin7 píše:
Nevíš, jestli jsou takoví lidé i v Californii?

Tam jsem byl jen dva dny, na sluzebce v LA u Time Warner, normalni velkomesto, nic extra si nepamatuju.

Akorat jak jsem o pulnoci hledal v pujcovne cudlik v aute. Sedadlo bylo az u volantu a ja za boha nemoh najit jak se posune zpatky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20908
11.1.18 13:42
@brumdinka píše:
no třeba na ně taky hážeš kyslejs ksicht :mrgreen:mmch žiju v ČR, ale né v Praze 8)

prave ze ne, usmivam se jak blbec, jsem na to zvyklej. Trva mi tak tyden nez nasadim zase prazskou masku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
11.1.18 13:45

@Detsa prosim tě si zapomněl, že věk je jenom číslo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
11.1.18 13:47

@Detsa Takovy vyraz musis nasadit ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105365
11.1.18 13:47
@jankajj píše:
Tak pokud bys byl panic po 40ce /jak zní název tohoto tématu/, třeba bys takovou klidně kous´.
mně není ani 40, a záda mě bolí od nepaměti. Hemeroidy - s těma počítám po porodu, můj partner 40+ už je má roky..
A kyčle? slyšela jsem, že paninky s umelýma kyčlema jsou v posteli pěkně čilý :)
jo a v mým seriálu Dvě socky tuhle tvrdili, že měli sex aniž se stihli svlíknout, takže je ve hře i tahle varianta :):)

Nechtěla bych mít sex s někým, kdo mně kousne z nedostatku jiných příležitostí…fujky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí