Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KalamityJohn píše: „Hele, ty ses s tou holkou fakt seznámil přes internet?" ptá se matka syna, "Není to ňáký divný, teda jako nepřirozený?“ „A jak je to přirozený, mami? Jak ses třeba ty seznámila s tátou?“ „No právě! Úplně normálně. Vyhrál mě v kartách.“
@brumdinka píše:
no nevim na seznamce sem v životě nebyla a ani tam nepolezu… to nemáte spoustu lidí v normálním životě kolem sebe
Já třeba fakt nemám..nepohybuju se v prostředí spousty lidí
@Detsa píše:
Já ti nevím. Nikdy jsem snad nepostřehl, že v dopravním prostředku se začli aktivně bavit 2 cizí lidi. Každěj akorát pospíchá, jde si za svým a okolí si moc nevšímá, stejně jako já
. Možná to takhle máš z pohledu pohledné ženy no… mě se to nestává a v dopravním prostředku snad nikdy nestalo
![]()
.
ty si to zase nepredstavuj jako permanentni seznamku, spis jako na moznost procviceni konverzace. Ja cestuju pomerne casto Brno-Praha. A tady ten jeden hovor vyplynul z potreby nabit si mobil v te jedne spolecne zasuvce
. Chlapek vedle se otazal, jestli mi to nebude vadit a nebudu ji take potrebovat, ja slusne odpovedela, ze ne. On videl v me ruce blackberry a naprosto nenucene se rozvinula konverzace, ze to je drzak, co se baterky tyce atd.
A to mi ver, ze takove ty vlezle typy nemam rada, ale nekdy se proste situace semele a kdyz pridas usmev a nejsi kysela prdel…
@KalamityJohn píše: „Hele, ty ses s tou holkou fakt seznámil přes internet?" ptá se matka syna, "Není to ňáký divný, teda jako nepřirozený?“ „A jak je to přirozený, mami? Jak ses třeba ty seznámila s tátou?“ „No právě! Úplně normálně. Vyhrál mě v kartách.“
No ono je spis tristni, ze dnes snad nikdo neumi zavest (pripadne pokracovat) normalni bezny hovor. Pak tu na triceti stranach dospeli lide resi, jak a co odpovedet na sms a jestli muze rict chlapkovi (ktereho potkava mesic ve vlaku) ahoj, aby to nebyl fail.
Příspěvek upraven 10.01.18 v 19:17
@Detsa píše:
@vonajebohyne Počkat, tak se musím opravit. Vzpomněl jsem si, že tenkrát sem jel vlakem (už tomu bude pár let) a přisedl ke mě starší muž a když si všiml, že jsem student, tak mi začal něco vykládat o svých zkouškách a přísným profesorovi, když eště studoval
![]()
.
No, tak přecejenom jsem to zažil![]()
.
A von se ti nelibil
, nebo kde vam to kluci drhlo?
@vonajebohyne píše:
No ono je spis tristni, ze dnes snad nikdo neumi zavest (pripadne pokracovat) normalni bezny hovor. Pak tu na triceti stranach dospeli lide resi, jak a co odpovedet na sms a jestli muze rict chlapkovi (ktereho potkava mesic ve vlaku) ahoj, aby to nebyl fail.Příspěvek upraven 10.01.18 v 19:17
Hele je to i trochu česká věc. Američani se běžně bavěj ať se znaj nebo ne.
@Detsa píše:
Necítil jsem z něho to správné charisma, co muž má mít![]()
.
Nemel to spravne muzne pizmo, ktere by ti rozervalo chripi u nosu. Jo, to pak chapu.
@Venetia píše:
Já třeba fakt nemám..nepohybuju se v prostředí spousty lidí
Ja taky ne..to je prirozena konverzace jak pise Bohyne..fakt smutny ze ti to pripada divny
@KalamityJohn píše:
Hele je to i trochu česká věc. Američani se běžně bavěj ať se znaj nebo ne.
No to bych nerekla
@Detsa tak jestli chceš tak mi pisni seznamky, třeba budu mít štěstí.)
@KalamityJohn píše:
Moje vlastní zkušenost.
já mám jinou a žiju v ČR
@Detsa no nevim já sice nejsem pražák, ale bavim se i s lidma v Praze, když tam přijedu..třeba v metru ![]()
@brumdinka píše:
já mám jinou a žiju v ČR
Příklad:
tankuju benzín u pumpy, na druhý straně stojanu zastaví auto, vyleze někdo, začne tankovat. Když se kouknem jeden na druhýho, oba pozdravíme, normální.
Zastavím na světlech, auto vedle mne, kouknu na řidiče, pozdravíme se úklonem hlavy.
Ve frontě u stánku na žrádlo jsem si pokecal snad pokaždý - ať ten stánek byl v NYC nebo v DC, stejně tak lokální prodejna zmrzliny. Lidi se baví, místo aby vedle sebe nasraně postávali jak se to tak často stává v Čechách.
Můj názor je, že u čechů za to může ten jejich minderwertigkeitskomplex.
@brumdinka píše:
@Detsa no nevim já sice nejsem pražák, ale bavim se i s lidma v Praze, když tam přijedu..třeba v metru
Tak to ziram i ja, v MHD jsem narazila akorat kdysi na uchyla a jednou me babka kopla duchodkou do nohy
. Ale kontaktaz to byla, o tom zadna.