Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@slunecnice82 píše:
Ahoj holky,znáte muže, kterému je přes 40 a ještě je stále panic? Já takového poznala.. je milý, zábavný, pohledný, pracovitý a slušný.. nechápu, kde je problém.. jak se tohle může stát? Myslím to tak, že jak se mu mohla takhle zkušenost stále vyhýbat? prostě čeká na tu „pravou“? Odradilo by Vás to?
Díky za názory
tak do toho jdi, jestli se ti líbí ![]()
@Venetia píše:
Hodní…spíš takoví hodně klidní, nesměli, s netypickymi koníčky, abstinenti, neradi se baví ve spolecnosti…tím to mají všechno komplikovanejsi
Jo, to je přesně ono. Kdo nepije, zpravidla se ani nemá potřebu „bavit“.
Přesně můj případ.
Na druhou stranu, s ženou, která se dokáže dobře zabavit jen když je pod vlivem, bych si stejně asi neměl co říct.
Je fakt, že ženy, které nemají k alkoholu moc blízko, jsou na rozhovor daleko zajímavější. Mám z nich pocit většího rozhledu a zájmu o věci do větší hloubky. Z toho vyplývá, že mají zpravidla i nějaké koníčky.
To je alespoň moje zkušenost.
Neberte mě za slovo, určitě se najde i řada výjimek.
@Pavelkowa píše:
Charisma tvoří ze 85 procent fyzický vzhled, z 10 procent hlas a z 5 procent chování.
A to si vycetla kde
predstav si ze charisma maj i chlapi co by sis rekla nic moc teda ![]()
@Anonymní píše:
Přesně můj případ.
Na druhou stranu, s ženou, která se dokáže dobře zabavit jen když je pod vlivem, bych si stejně asi neměl co říct.
Je fakt, že ženy, které nemají k alkoholu moc blízko, jsou na rozhovor daleko zajímavější. Mám z nich pocit většího rozhledu a zájmu o věci do větší hloubky. Z toho vyplývá, že mají zpravidla i nějaké koníčky.
Ach jo zas pausalizovani…co to takhle nebrat z extremu do extremu..
@brumdinka píše:
Ach jo zas pausalizovani…co to takhle nebrat z extremu do extremu..
Jaképak paušalizování?
Jde jen o mojí zkušenost. Třeba máš jinou.
Proto jsem psal, neberte mě za slovo. Asi zbytečně ![]()
Je přeci pochopitelné, že si budu dobře rozumět s tím, kdo je naladěn na stejnou vlnu ![]()
To jiste ale to se nevylucuje..aneb ja si treba pivko rada dam a rozumim si i s abstinenty ![]()
@Pesimistaa píše:
tak souhlas na 110%, zenske tihnou k psychopatum a hajzlikum,ne mozna, ale urcite, moulu doma nechce zadna,
tohle mi potvrdila rada zenskych, kdyz on je takovy hodny, to se s nim neda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nudnej se hodí leda k hnízdění a vychování potomstva, na zábavu moc ne. ![]()
@Anonymní píše:
Přesně můj případ.
Ale prd, víš jakej má plno ženskejch zájem po lahvince vína o řešení věci do hloubky…
A jinak je to samozřejmě úplná nelogická kravina.
Tak mi je přes 40, časem se budu rozvádět, s chlapem si nerozumime, mám 3 velké deti, tak už se těším, jaké zástupy chlapů budou na mne čekat.)))) copak ti svobodní, ti jsou v tomto ohledu naprosto v pohodě. A do hospody nechodím, jsem abstinent nekuřák, a seznamky mne neberou, chlapi by jen tahali ženskou na první schůzce do postele, to si odpustím, takže se okruh možného seznámení zúžil tedy dost…
@Anonymní píše:
Tak mi je přes 40, časem se budu rozvádět, s chlapem si nerozumime, mám 3 velké deti, tak už se těším, jaké zástupy chlapů budou na mne čekat.)))) copak ti svobodní, ti jsou v tomto ohledu naprosto v pohodě. A do hospody nechodím, jsem abstinent nekuřák, a seznamky mne neberou, chlapi by jen tahali ženskou na první schůzce do postele, to si odpustím, takže se okruh možného seznámení zúžil tedy dost…
Když tak zkus panice ve zralém věku.
@Božislava jasně panic bude chtít 3 nevlastní děti, tak naivní fakt nejsem.)))
@Anonymní píše:
@Božislava jasně panic bude chtít 3 nevlastní děti, tak naivní fakt nejsem.)))
Děti jsou velké, můžete si to udělat ten nejhezčí vztah pro Vás dva.
@Anonymní píše:
Ten nejmladší má 12.
A co jako? To už můžou být samy doma a ty můžeš chodit s panicem na dlouhé procházky. ![]()