Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7333
18.11.17 12:42
@Klopotkova píše:
Petře, Petře, s Tebou je to těžký, tak buď si chceš zam.dat nebo ne, pokud jo, tak někam jdi a něco podnikni, nechápu, co tady pořád řešíš, to jsi tak nerozhodný nebo si z nás děláš (_._)?

Petře, Petře, proč už nemailuješ s Klopotkovou? Už dávno bys ji měl na lopatě, kdyby ses aspoň trochu snažil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
18.11.17 13:20
@Božislava píše:
Petře, Petře, proč už nemailuješ s Klopotkovou? Už dávno bys ji měl na lopatě, kdyby ses aspoň trochu snažil…

zasah 100 bodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
18.11.17 13:42
@PetrBk píše: Tak jít za nějakou pěknou babou mě v životě ani nenapadlo. Jelikož si tak nějak uvědumuji, jak na tom asi jsem. Takže je fakt, že tyhle typy jsem rovnou smetal ze stolu se slovy „na tu stejně nemáš“
pravda, ale to je presne ta tvoje chyba, nakonec, kdyz budes takto uvazovat, tak do kategorie, „na kterou nemam“, spadne i Quasimodo v suknich,
tusim jiny problem, nez ze se ti kuzicka na tom onom neshnuje, jak se rika, ale ty mas blok, ze se to proste nepovede, ze se ti nejaka zenska vysmeje a podobne, prodlouzeno dal je to problem panu, ze maji strach, ze proste selzou a to je pak uplne psychycky zablokuje, takze maji erekcni problem, (taky se mi nekdy nepostavil ve spravnou chvili a zadna, opakuji zadna me kvuli tomu neposlal nekam, naopak, rada si to uzila priste, ty mas ten blok o dva stupne drive, jeste nez zacnes zenskou oblbovat, musis to brat positivne, proste zenska, ktera te po prvnich vetach posle do r.ti je tvuj nejlepsi pritel, nebot setri tvuj drahocenny cas a nezivi zadne plane nadeje, takze ji slusne podekuj za uprimnost a zapomen na ni, priste si vyber tu krasnejsi, o ktere si myslis, ze „na ni nemam“, a nakonec zjistis, ze ty jsou mnohem otevrenejsi komunikaci a nemaji problem, ony ty, ktere jsou krasne a jsou maji vetsi sebeduveru, vubec nepotrebuji nekoho posilat nekam do zadnich koncin, protoze ruznym seredkam to pomaha si zvysovat jejich pochroumane sebevedomi az casem zjisti, ze na ne vsichni kali z vysoka, ale zpet k tem krasnym zenskym,, ony maji sice kolem sebe spoustu napadniku, ale 99 ze sta je oblbuje s cilem si jednorazove „udelat zarez“ na pazbe, jak se rika, a ony to velmi dobre vedi, ze jsou v ocich nalestenych seladonu a barovych povalecu jen krasny obal na svoji vaginu na jedno pouziti, takze nevahej a mozna se budes divit, jaky luxusni kousek ulovis, ja jsem stary skaredy jako cert a vim, mam vyzkousene, ze to funguje, nejakych par facek, cestou k mete, to je dan kterou musis akceptovat, jasne
@PetrBk píše: No ale nějaký pošeptat do ucha, že jí tady na místě vohnu, to bych si ani ve snu nedovolil :mrgreen:

jasne, tohle uz jsou extremni drzosti, to chce o dost vice sebejistoty, kterou ta zenska vyciti a podleha ji, takze neodporuje, ono par vytek od krasnych zenksych jsem v zivote take dostal za to, ze jsem byl prilis gentlemansky, jak rikaji rusove, prehnout pres koleno a cerstvym brezovym proutim na holy zadek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
18.11.17 14:01

Podivej, jake modelky a co si vybraly zaq chlapy, jste si z nich media delaji dobry den, kam daly oci, prsto spolu jsou nekteri i desitky let,
krasna zenska a skaredy chlap,
funguje to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
18.11.17 22:07

Taky to asi nebudou žádní chudáci :mrgreen: Ne že by ony samy měly málo peněz, ale s nějakym vandrákem by asi nebyly.

Asi mám strach z toho, že si nabiju hubu, že budu odmítnut, že se mi vysměje, že musím bejt takovej a makovej. Možná nad tim všim moc přemýšlím, dělám z toho vědu atd… To asi dělám celej život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105350
18.11.17 22:12
@PetrBk píše:
Taky to asi nebudou žádní chudáci :mrgreen: Ne že by ony samy měly málo peněz, ale s nějakym vandrákem by asi nebyly.Asi mám strach z toho, že si nabiju hubu, že budu odmítnut, že se mi vysměje, že musím bejt takovej a makovej. Možná nad tim všim moc přemýšlím, dělám z toho vědu atd… To asi dělám celej život.

to nas je vic..nic si z toho nedelej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
30.12.17 16:18

Holky dotaz. Dá se nějak u vás poznat to, že to s chlapem myslíte vážně nebo že jen taháte za frňák? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.12.17 16:22
@PetrBk píše:
Holky dotaz. Dá se nějak u vás poznat to, že to s chlapem myslíte vážně nebo že jen taháte za frňák? :mrgreen:

No neke, už jsi zasunul, jo? Pochlubíš se? Těším se na podrobnosti :dance: :dance:
Jo, dá se to poznat, ale Tvůj dotaz je moc všeobecný, zkus být konkrétnější. :think:

• Citovat
  • Upravit
105350
30.12.17 16:24
@PetrBk píše:
Holky dotaz. Dá se nějak u vás poznat to, že to s chlapem myslíte vážně nebo že jen taháte za frňák? :mrgreen:

Asi podle chování a zájmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
30.12.17 17:55

Žádný zásun. Píšu si teď docela často s jednou kolegyní z práce. Asi před dvěma týdny jsem s ní byl skoro celé odpoledne na procházce městem. Docela fajn, ale jako bych měl pocit, že jenom potřebuje zabít čas. Někomu se vykecat… Mám z toho právě pocit, že to spíš nikam nevede než vede. Nebo tam něco je a já to nevidím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105350
30.12.17 17:57
@PetrBk píše: Žádný zásun. Píšu si teď docela často s jednou kolegyní z práce. Asi před dvěma týdny jsem s ní byl skoro celé odpoledne na procházce městem. Docela fajn, ale jako bych měl pocit, že jenom potřebuje zabít čas. Někomu se vykecat… Mám z toho právě pocit, že to spíš nikam nevede než vede. Nebo tam něco je a já to nevidím?

No a píšete si, komunikujete dal…další návrh na schůzku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
30.12.17 18:08

@PetrBk a má někoho? Jestli ne zkus nadhodit třeba kino ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
30.12.17 18:45

Nikoho nemá, jestli nekecá. S druhou schůzkou jsem to zkusil, ale to se jí nějak nehodilo :think: Ta četnost písmenkování trochu padla po tý první schůzce. Takže asi jsem opět nezabodoval. Ale kontakt udržujeme přes fb pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.12.17 19:14
@PetrBk píše:
Nikoho nemá, jestli nekecá. S druhou schůzkou jsem to zkusil, ale to se jí nějak nehodilo :think: Ta četnost písmenkování trochu padla po tý první schůzce. Takže asi jsem opět nezabodoval. Ale kontakt udržujeme přes fb pořád.

Druhou schůzku jsi navrhl, teď to nech na ní. :think:
Sama od sebe bych rozhodně nenavrhovala další. Kontakt přes fcb jako jak, píšete si, komentujete si fotky, ozve se sama od sebe? :think:
Pokud je to vše z Tvé strany, tak bych to dál neřešila a hledala jinde.

• Citovat
  • Upravit
587
30.12.17 20:09

Normálně přes zprávy. Někdy začnu já, někdy ona.

Asi tomu nebudu dávat nějaký naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria