Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cosmopol píše:
Sakra zeny! To se tu nenajde zadna, ktera by se ho malinko ujala?!
je tu asi všechno starší ![]()
@PetrBk píše: Ne každej z těch co znám, je takovej střelec. Hodně z nich mají rodiny, manželky a jejich styl života, je trochu usedlejšíKaždopádně s těma borcema, jak tady zaznělo, nikam nechodím protože v jejich přítomnosti si připadám jak nějvětší kretén pod sluncem. S nima to prostě psychicky nedávám.
a to j je presne o te komunikaci se zenskymi, tam bys zjistil, jak je ta komunikace primitivni, kdy si zenska vtahne onoho strelce sama do postele,
I kdyz u techto „strelcu“ to vubec neni o umeni konverzace, ale o necem zcela jinem, oni maji nejaky sesty smysl, kterym odhali tu spravne nadrzenou zenskou, do ktere staci jen „dloubnout“ a uz se rovnou kaci sama do postele,
my ostatni, bez tohoto talentu, musime proste mlatit pantem a ukecavat a ukecavat, neco jak je to s tou slepici,
co si mysli slepice, kdyz ji kohout zene treti kolecko kolem dvorku?,
no prece, jeste jedno kolecko, aby nerekl, ze jsem kxxxa,
co si mysli kohout, kdyz zene tu slepici uz treti kolecko kolem dvorku?,
jeste jedno kolecko a uz se na tu kxxxu vysxxu,
takz eono ti strelci take vi, ktere kolecko se na tu „nedobytnou“ vykaslat a zmenit hriste
@Venetia píše:
je tu asi všechno starší
stara stodola nejlip hori, rikavali stari proutnici
@Cosmopol píše: Sakra zeny! To se tu nenajde zadna, ktera by se ho malinko ujala?!
spise bych to videl, kdyby nektera obetovala svoji dceru na oltar panictvi
@Venetia píše:
neměla jsem na mysli balení, ale sex
Dvě schránky pod peřinou rytmem srdcí v póze hříšné spojené. Sdružení klínové-do hlubin rozkoše volný pád…
Nepredpokladam, ze by tu nekdo cetl Feynmana - to byl jadernej fyzik - a ten mel na zensky figl naucenej od jedny tanecnice.
Na baru ty rozarce proste rekl: hele, kdyz ti tedka koupim drink, vyspis se se mnou?
A kazda rekla ano.
Priznam, ze jsem na to nikdy nemel koule to zkusit, ale on to ve svy knizce skutecne takhle pise.
Je to neco o tom, ze ona nechce zustat dluzna nebo ze nechce aby si on myslel ze je mu neco dluzna.
@KalamityJohn a proč by tu nikdo nečetl Feynmana? To snad nemyslíte vážně! Tady nás normálně podceňujou
Jsem četla v sedmý třídě
Mimochodem To snad nemyslíte váźně! je tak pěkně vypointovaná, protože ji s ním psal ghostwriter, pak RF asi usoudil, že uź ghostwritera nepotřebuje, na populárních přednáškách a Cizích názorech je to podle mne
silně znát.
@madlicka píše:
@KalamityJohn a proč by tu nikdo nečetl Feynmana? To snad nemyslíte vážně! Tady nás normálně podceňujouJsem četla v sedmý třídě
Mimochodem To snad nemyslíte váźně! je tak pěkně vypointovaná, protože ji s ním psal ghostwriter, pak RF asi usoudil, že uź ghostwritera nepotřebuje, na populárních přednáškách a Cizích názorech je to podle mne
silně znát.
OK, tak teda vis o cem mluvim. Co ty na to jako zenska? Fungovalo by to?
@KalamityJohn píše:…no jo, jenze Richard Feynman vypadal zamlada jako Clar Gable strizenej Seanem Connerym.
Nepredpokladam, ze by tu nekdo cetl Feynmana - to byl jadernej fyzik - a ten mel na zensky figl naucenej od jedny tanecnice.Na baru ty rozarce proste rekl: hele, kdyz ti tedka koupim drink, vyspis se se mnou?
A kazda rekla ano.
Priznam, ze jsem na to nikdy nemel koule to zkusit, ale on to ve svy knizce skutecne takhle pise.
Je to neco o tom, ze ona nechce zustat dluzna nebo ze nechce aby si on myslel ze je mu neco dluzna.
@Cosmopol píše: …no jo, jenze Richard Feynman vypadal zamlada jako Clar Gable strizenej Seanem Connerym.
No nevím, nevím.. ![]()
@Cosmopol píše: …no jo, jenze Richard Feynman vypadal zamlada jako Clar Gable strizenej Seanem Connerym.
Přesně tak, když je chlap krásný řasnatec, tak mu ženské samy lezou do postele. Je úplně jedno, co chlap říká nebo dělá, důležité je jenom to, jak vypadá. Žádné balící triky ve skutečnosti neexistují, jediný balící trik, který chlap může použít, je hezký obličej. Nenamlouvejte tady starému panicovi, že se má naučit balit ženské, to se nedá naučit, je to všechno jen o tom, jak vypadá. A vzhledem k tomu, že je zůstal po celý život panicem, tak asi krasvec není. Možná nějaká plastická operace by jeho staropanictví mohla vyřešit. Nebudeme si nic nalhávat, ale fyzický vzhled je alfou a omegou všeho seznamování.
@Therminal Earth píše:
Dvě schránky pod peřinou rytmem srdcí v póze hříšné spojené. Sdružení klínové-do hlubin rozkoše volný pád…
tak ![]()
@KalamityJohn píše:
Nepredpokladam, ze by tu nekdo cetl Feynmana - to byl jadernej fyzik - a ten mel na zensky figl naucenej od jedny tanecnice.Na baru ty rozarce proste rekl: hele, kdyz ti tedka koupim drink, vyspis se se mnou?
A kazda rekla ano.
ty co posedavaji po nocich po barech asi tam nejsou proto, aby brzely pust v rozkroku,
jak videt, v baru se prima rec ceni
@Pavelkowa píše:
Přesně tak, když je chlap krásný řasnatec, tak mu ženské samy lezou do postele. Je úplně jedno, co chlap říká nebo dělá, důležité je jenom to, jak vypadá. Žádné balící triky ve skutečnosti neexistují, jediný balící trik, který chlap může použít, je hezký obličej. Nenamlouvejte tady starému panicovi, že se má naučit balit ženské, to se nedá naučit, je to všechno jen o tom, jak vypadá. A vzhledem k tomu, že je zůstal po celý život panicem, tak asi krasvec není. Možná nějaká plastická operace by jeho staropanictví mohla vyřešit. Nebudeme si nic nalhávat, ale fyzický vzhled je alfou a omegou všeho seznamování.
Tahle ženská to prostě vždycky napíše na férovku, tak jak to je. To se mi líbí ![]()
@KalamityJohn Tuhle pasáž si nepamatuju, mě tehdy bavilo spíš Bumli moč bumli, romantický vztah s Arlene a různé legrácky typu „tentýž chlapík“. Jako díte jsme mu samo baśtila i to Já RF vyzraju na všecky a naučím se cokoliv, teď uź mě to nějak vrže. Evidentně se strašně rád poslouchal… Kdyź za něj psal ghost writer, který psát uměl, přidal do toho nadhled. pokraćování uź ho nemá.
Tady je docela popis Feynmanna od pamětníka Gell-Manna https://www.youtube.com/watch?…
který celkem rezonuje s tím, jaký mám dojem z něho samého, třeba tady https://www.youtube.com/watch?…