Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetrBk píše:
Normálně přes zprávy. Někdy začnu já, někdy ona.Asi tomu nebudu dávat nějaký naděje.
tak pozitivní je, že někdy začne i ona…tak to nemusí být ztracené..
a ty s ní chceš chodit nebo si jenom vrznout? Nevim, jestli kolegyně z práce je zrovna dobrý nápad ![]()
Tak jenom vrznout ne. Manželka to hned být taky nemusí. Na to oťukání je ta práce fajn, protože se asi jinak neseznámím. Samozřejmě v některých případech to taky není ideální.
@teerax píše:
tak pozitivní je, že někdy začne i ona…tak to nemusí být ztracené..
a ty s ní chceš chodit nebo si jenom vrznout? Nevim, jestli kolegyně z práce je zrovna dobrý nápad
Přesně tak, po tomhle, co @PetrBk napsal by to nemuselo být úplně marné, na jeho místě bych se ještě nějak snažila…
Můj strýc byl bez ženský snad 45 let. Prace, nezájem, ale město, introvert.. pak někde v práci poznal svou současnou ženu.. no asi to s ním nebylo zezacatku snadné..
@PetrBk píše:
Tak jenom vrznout ne. Manželka to hned být taky nemusí. Na to oťukání je ta práce fajn, protože se asi jinak neseznámím. Samozřejmě v některých případech to taky není ideální.
Taky musíš zajistit nějaké prostory na tento…Techtle mechtle.
@PetrBk a působí na tebe že má zájem? Nebo spíš jen že jsi kamarád? Kdyby měla fakt zájem čas si udělá ![]()
Právě no
Z mého pohledu, tam prostě nic neni. Aspoň jsem si procvičil konverzaci ![]()
Diskuzi jsem nečetla, ale v čem je problém? Žádná se ti nelíbí? Nebo nemáš kamarádku, která by ti řekla, co by se naopak ženám mohlo nelíbit na tobě?
@PetrBk píše:
Právě noZ mého pohledu, tam prostě nic neni. Aspoň jsem si procvičil konverzaci
A ty neumíš se bavit s ženskýma? Já jsem tuhle diskuzi nečetla celou, tak snad jsi měl ve škole spolužačky, možná i kamarádky, sousedky apod., konverzaci s ženami se nemusíš učit, to tak nějak vyplyne ze situace…, není na tom nic světoborného… jdi na diskotéku, opij se a možná dojde k tomu sexu
Bavení se se ženskýma je u mě horší. Klidně bych řekl, že na některé můžu působit skoro až negramotně. Protože v tu chvíli najednou můj mozek sepne, že musí mluvit tak a tak, mluvit plynule, nezadrhnout se, neříct nějakou kravinu, pokusit se třeba o nějakej vtípek, zkusit flirtík atd… Ale to už jsem tady někde psal, myslím.
Když nad tím tak přemýšlím, tak kromě základní školy, jsem ve styku s holkama moc nebyl. Venku jsem lítal se samýma klukama. Na střední ve třídě, taky samí kluci, chození s kamarády ven v tomto období taky v drtivé většině jen s kluky. Teď v práci jsem taky ve chlapském kolektivu. Se ženskýma do styku přijdu taky, ale většinu času jsem zas s chlapama ![]()
@Božislava píše:
Taky musíš zajistit nějaké prostory na tento…Techtle mechtle.
Myslim, ze PetrBk nepsal, ze bydli pod mostem
.
Ikdyz i to je prostor ![]()
@PetrBk píše:
Bavení se se ženskýma je u mě horší. Klidně bych řekl, že na některé můžu působit skoro až negramotně. Protože v tu chvíli najednou můj mozek sepne, že musí mluvit tak a tak, mluvit plynule, nezadrhnout se, neříct nějakou kravinu, pokusit se třeba o nějakej vtípek, zkusit flirtík atd… Ale to už jsem tady někde psal, myslím.Když nad tím tak přemýšlím, tak kromě základní školy, jsem ve styku s holkama moc nebyl. Venku jsem lítal se samýma klukama. Na střední ve třídě, taky samí kluci, chození s kamarády ven v tomto období taky v drtivé většině jen s kluky. Teď v práci jsem taky ve chlapském kolektivu. Se ženskýma do styku přijdu taky, ale většinu času jsem zas s chlapama
tak se zkus někdy vykašlat na to co musíš nebo by si měl a chovej se uplně přirozeně..já když jsem chodila na rande po rozvodu, dělala jsem to taky tak a většinou si to pánové dost užívali
To je těžký no. Já to mam takhle naučený už ani nevím od kdy. Jako kdybych chtěl zaujmout nebo co.