Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1757
30.12.17 20:16
@PetrBk píše:
Normálně přes zprávy. Někdy začnu já, někdy ona.Asi tomu nebudu dávat nějaký naděje.

tak pozitivní je, že někdy začne i ona…tak to nemusí být ztracené..
a ty s ní chceš chodit nebo si jenom vrznout? Nevim, jestli kolegyně z práce je zrovna dobrý nápad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
30.12.17 20:49

Tak jenom vrznout ne. Manželka to hned být taky nemusí. Na to oťukání je ta práce fajn, protože se asi jinak neseznámím. Samozřejmě v některých případech to taky není ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.12.17 20:53
@teerax píše:
tak pozitivní je, že někdy začne i ona…tak to nemusí být ztracené..
a ty s ní chceš chodit nebo si jenom vrznout? Nevim, jestli kolegyně z práce je zrovna dobrý nápad :think:

Přesně tak, po tomhle, co @PetrBk napsal by to nemuselo být úplně marné, na jeho místě bych se ještě nějak snažila…

• Citovat
  • Upravit
801
30.12.17 20:57

Můj strýc byl bez ženský snad 45 let. Prace, nezájem, ale město, introvert.. pak někde v práci poznal svou současnou ženu.. no asi to s ním nebylo zezacatku snadné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
30.12.17 22:06
@PetrBk píše:
Tak jenom vrznout ne. Manželka to hned být taky nemusí. Na to oťukání je ta práce fajn, protože se asi jinak neseznámím. Samozřejmě v některých případech to taky není ideální.

Taky musíš zajistit nějaké prostory na tento…Techtle mechtle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
30.12.17 22:12

@PetrBk a působí na tebe že má zájem? Nebo spíš jen že jsi kamarád? Kdyby měla fakt zájem čas si udělá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
30.12.17 22:28

Právě no :think: Z mého pohledu, tam prostě nic neni. Aspoň jsem si procvičil konverzaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
30.12.17 22:30

Diskuzi jsem nečetla, ale v čem je problém? Žádná se ti nelíbí? Nebo nemáš kamarádku, která by ti řekla, co by se naopak ženám mohlo nelíbit na tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
30.12.17 22:31

@PetrBk to je také fajn ne ;). Prostě tě bere jako kolegu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.12.17 22:45
@PetrBk píše:
Právě no :think: Z mého pohledu, tam prostě nic neni. Aspoň jsem si procvičil konverzaci :mrgreen:

A ty neumíš se bavit s ženskýma? Já jsem tuhle diskuzi nečetla celou, tak snad jsi měl ve škole spolužačky, možná i kamarádky, sousedky apod., konverzaci s ženami se nemusíš učit, to tak nějak vyplyne ze situace…, není na tom nic světoborného… jdi na diskotéku, opij se a možná dojde k tomu sexu

• Citovat
  • Upravit
587
31.12.17 09:14

Bavení se se ženskýma je u mě horší. Klidně bych řekl, že na některé můžu působit skoro až negramotně. Protože v tu chvíli najednou můj mozek sepne, že musí mluvit tak a tak, mluvit plynule, nezadrhnout se, neříct nějakou kravinu, pokusit se třeba o nějakej vtípek, zkusit flirtík atd… Ale to už jsem tady někde psal, myslím.

Když nad tím tak přemýšlím, tak kromě základní školy, jsem ve styku s holkama moc nebyl. Venku jsem lítal se samýma klukama. Na střední ve třídě, taky samí kluci, chození s kamarády ven v tomto období taky v drtivé většině jen s kluky. Teď v práci jsem taky ve chlapském kolektivu. Se ženskýma do styku přijdu taky, ale většinu času jsem zas s chlapama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
31.12.17 09:27
@Božislava píše:
Taky musíš zajistit nějaké prostory na tento…Techtle mechtle.

Myslim, ze PetrBk nepsal, ze bydli pod mostem :D.
Ikdyz i to je prostor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105364
31.12.17 10:08
@PetrBk píše:
Bavení se se ženskýma je u mě horší. Klidně bych řekl, že na některé můžu působit skoro až negramotně. Protože v tu chvíli najednou můj mozek sepne, že musí mluvit tak a tak, mluvit plynule, nezadrhnout se, neříct nějakou kravinu, pokusit se třeba o nějakej vtípek, zkusit flirtík atd… Ale to už jsem tady někde psal, myslím.Když nad tím tak přemýšlím, tak kromě základní školy, jsem ve styku s holkama moc nebyl. Venku jsem lítal se samýma klukama. Na střední ve třídě, taky samí kluci, chození s kamarády ven v tomto období taky v drtivé většině jen s kluky. Teď v práci jsem taky ve chlapském kolektivu. Se ženskýma do styku přijdu taky, ale většinu času jsem zas s chlapama :mrgreen:

tak se zkus někdy vykašlat na to co musíš nebo by si měl a chovej se uplně přirozeně..já když jsem chodila na rande po rozvodu, dělala jsem to taky tak a většinou si to pánové dost užívali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
31.12.17 19:32

To je těžký no. Já to mam takhle naučený už ani nevím od kdy. Jako kdybych chtěl zaujmout nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
31.12.17 20:37

X

Příspěvek upraven 04.01.18 v 13:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...