Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi tak, nejsem tak zoufalá, abych zkoušela seznamky, zatím.)
@Anonymní píše:
Asi tak, nejsem tak zoufalá, abych zkoušela seznamky, zatím.)
seznamky přece nejsou zoufalé
já tam poznala bývalého i manžela ![]()
@Detsa klidně dej, ale myslím si a potvrdilo mi to víc lidí, že je to ta poslední možnost.)
@pohledzdruhestrany píše:
Ale prd, víš jakej má plno ženskejch zájem po lahvince vína o řešení věci do hloubky…A jinak je to samozřejmě úplná nelogická kravina.
si to dobře shrnul
![]()
@Anonymní píše:
@Detsa no nevím, mám kamarádku, ta má depky z toho, že je na seznamce roky, je fakt že našla, ale akorát tak alkoholika, který ji stejně utekl nakonec a ona se utápí v slzách, každé setkání s ní, znamená poslouchat, jak je neštastná, že nikoho nemá.
tak že vzkazuju kamarádce at´začne mít ráda nejdřív sama sebe, pak se někdo kdo bude mít rád i jí najde tam kde to bude nejmíň čekat ![]()
@Detsa píše:
Chápu… to už je zas záležitostí nestastneho výběru. Takového můžeš potkat i osobně bez seznamky, to tak je a s tim nic neudělás, bohuzel
. Ja osobně tam neuspěl, to taky uznávám, ale furt je tam ta zvysena šance. Víš, jak to myslím
.
no nevim na seznamce sem v životě nebyla a ani tam nepolezu… to nemáte spoustu lidí v normálním životě kolem sebe ![]()
@brumdinka píše:
no nevim na seznamce sem v životě nebyla a ani tam nepolezu… to nemáte spoustu lidí v normálním životě kolem sebe
No hele..ja taky ne a moc to nechapu. Mam kolem sebe pomerne dost lidi, urcite by se mezi nimi nekdo nasel
.
Ale ja beru, ze jsem rocnik, kdy to seznamovani jeste povetsinou probihalo prirozene..ve skole, v ramci zajmu, kamaradi nekoho privedli a konecne i na tech diskotekach. To az dnes vsichni mladi sedi u PC
. A pak jen zasnou, co si tam kdo o sobe vybaji a ze realita je pak na hony vzdalena tomu, co dotycni uvadeli v profilu (o fotkach nemluve).
Zvednout zadek a vyrazit ven mezi lidi @Detsa!
@Detsa píše:
@brumdinka NojoNěkdy ty kontakty prostě nejsou
ale prdlajs, stačí zajít do nejbližší hospody
do obchodu, na nějakej zájmovej sport, na koncert, do divadla ježíšmarjá těch možností je ![]()
se seznamuju i ve vlaku ![]()
@Detsa píše:
@brumdinka NojoNěkdy ty kontakty prostě nejsou
A ty nemas zadne kamarady?? Ja jsem treba sveho manzela poznala na koncerte, kde ja jsem byla se znamymi a on se svymi. Dali jsme se do reci a bylo
..jako seznameni, ne sex
.
@Detsa píše:
S předpokladem, že budu oslovovat každou cizí ženu, což přesně nedělám.
hele já taky neoslovuju každýho cizího muže nebo ženu..prostě to vyplyne ze situace
posledního kamaráda mám třeba z aquafora ve Františkových Lázních a on je z Brna..se mě jen zeptal jak to tam chodí, že je tu poprvé, tak sem mu poradila ![]()
@brumdinka píše:
hele já taky neoslovuju každýho cizího muže nebo ženu..prostě to vyplyne ze situaceposledního kamaráda mám třeba z aquafora ve Františkových Lázních a on je z Brna..se mě jen zeptal jak to tam chodí, že je tu poprvé, tak sem mu poradila
Jj, ja jsem byla na podzim mesic bez auta a muzu rict, ze i v tom zlutem buse se lidi bezne davali do reci. Ne, fakt z toho nebylo seznameni a neoslovovali me denne perspektivni fesaci, ale jako procviceni konverzacnich schopnosti
, proc ne?
Příspěvek upraven 10.01.18 v 18:49
@Detsa sim tě v dopravním prostředku běžně, za mě nejlepší je vlak
jo a bavim se i s ženskejma, to by ses divil co já se všechno dovim v rychlíku jenom cestou do školy z Chebu do Plzně ![]()
@vonajebohyne píše:
No hele..ja taky ne a moc to nechapu. Mam kolem sebe pomerne dost lidi, urcite by se mezi nimi nekdo nasel.
Ale ja beru, ze jsem rocnik, kdy to seznamovani jeste povetsinou probihalo prirozene..ve skole, v ramci zajmu, kamaradi nekoho privedli a konecne i na tech diskotekach. To az dnes vsichni mladi sedi u PC. A pak jen zasnou, co si tam kdo o sobe vybaji a ze realita je pak na hony vzdalena tomu, co dotycni uvadeli v profilu (o fotkach nemluve).
Zvednout zadek a vyrazit ven mezi lidi @Detsa!
„Hele, ty ses s tou holkou fakt seznámil přes internet?" ptá se matka syna, "Není to ňáký divný, teda jako nepřirozený?“ „A jak je to přirozený, mami? Jak ses třeba ty seznámila s tátou?“ „No právě! Úplně normálně. Vyhrál mě v kartách.“
@Detsa no nevím, mám kamarádku, ta má depky z toho, že je na seznamce roky, je fakt že našla, ale akorát tak alkoholika, který ji stejně utekl nakonec a ona se utápí v slzách, každé setkání s ní, znamená poslouchat, jak je neštastná, že nikoho nemá.