Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.1.18 21:13

Ze svojí zkušenosti můžu říct, že ženy většinou neměly moc chuť se mnou komunikovat. Určitě ne dlouhodobě.
Ten zájem musí být oboustranný.
Tohle ženy nechápou, protože pokud ony osloví nějakého muže, ten asi nebude chtít komunikaci zahrát do ztracena.
Osobně jsem se pokoušel seznámit jak přes svoje zájmy, tak přes seznamku. Poznal jsem tak možná deset žen, ale že by nějaká měla chuť pravidelně trávit společně volný čas, to se mi nestalo.
Jen s jedinou výjimkou jsem se viděl asi sedmkrát.
Vzhledem k tomu, že je mi přes třicet, tak to není žádná sláva a pro řadu lidí asi věc nepochopitelná. Kolegové v práci si už mysleli, že jsem gay :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25123
10.1.18 21:36

@KalamityJohn sorry ale tohle co pises zazivam denne normalka..to fakt neni tim co pises ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
10.1.18 21:39
@Detsa píše:
Divný :jazyk:. Tak si fakt magnet :nevim: ;)

Mozna ;) ne nemyslim on kolikrat staci jen usmev a bejt milej..to dokaze zazraky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
10.1.18 21:46
@KalamityJohn píše:
Příklad:

tankuju benzín u pumpy, na druhý straně stojanu zastaví auto, vyleze někdo, začne tankovat. Když se kouknem jeden na druhýho, oba pozdravíme, normální.

Zastavím na světlech, auto vedle mne, kouknu na řidiče, pozdravíme se úklonem hlavy.

Ve frontě u stánku na žrádlo jsem si pokecal snad pokaždý - ať ten stánek byl v NYC nebo v DC, stejně tak lokální prodejna zmrzliny. Lidi se baví, místo aby vedle sebe nasraně postávali jak se to tak často stává v Čechách.

Můj názor je, že u čechů za to může ten jejich minderwertigkeitskomplex.

Rekl bych, ze takhle se jeste bavi lide na vesnicich. I kdyz se vidi poprve. Ja z vesnice nejsem a ze zacatku jsem nechapal, proc me neznami lide zdravi. :mrgreen: Tady ve meste jsou si skutecne odcizeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105328
10.1.18 21:52
@vonajebohyne píše:
ty si to zase nepredstavuj jako permanentni seznamku, spis jako na moznost procviceni konverzace. Ja cestuju pomerne casto Brno-Praha. A tady ten jeden hovor vyplynul z potreby nabit si mobil v te jedne spolecne zasuvce :mrgreen:. Chlapek vedle se otazal, jestli mi to nebude vadit a nebudu ji take potrebovat, ja slusne odpovedela, ze ne. On videl v me ruce blackberry a naprosto nenucene se rozvinula konverzace, ze to je drzak, co se baterky tyce atd.
A to mi ver, ze takove ty vlezle typy nemam rada, ale nekdy se proste situace semele a kdyz pridas usmev a nejsi kysela prdel…

tak takové situace jsou běžné, ale že by se tak mohl někdo seznámit bude dost náhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105328
10.1.18 21:53
@brumdinka píše:
Ja taky ne..to je prirozena konverzace jak pise Bohyne..fakt smutny ze ti to pripada divny

no jo, mně se líp konverzuje na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
10.1.18 22:10

@Emimin7 .no tak jestli ti pripada mesto s 13 tis. obyvateli kde bydlim jako vesnice tak to pak jo no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
10.1.18 22:11
@Venetia píše:
no jo, mně se líp konverzuje na netu

A neni to skoda ;) jo a nahody neexistujou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105328
10.1.18 22:13
@brumdinka píše:
A neni to skoda ;) jo a nahody neexistujou :andel:

V mém věku už ne, kam. já bych chodila? Pár seznámení v reálu jsem měla, ale vyšlo to úplně nastejno…že by ty chlapi byli nějak lepší, to určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
10.1.18 22:26

@Venetia sim te mluvis jak kdyby ti bylo 150..to ja hodlam furt nekam chodit i v duchodu…me budou muset zastrelit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105328
10.1.18 22:30
@brumdinka píše:
@Venetia sim te mluvis jak kdyby ti bylo 150..to ja hodlam furt nekam chodit i v duchodu…me budou muset zastrelit :mrgreen:

Já chodím na to stařecké disco a to mi stačí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
10.1.18 23:05

Rada pro panice.Skus jet do lázní, kde se pohybují ženy 50 +,na tanečky atd. Sedni si a jenom se usmívej na ženské, představuj si, že je slíkáš, ona už si tě nějaká odloví. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
10.1.18 23:06
@Venetia píše:
Já chodím na to stařecké disco a to mi stačí :D

co je stařecké disco? 8o :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105328
10.1.18 23:08
@drewlet píše:
co je stařecké disco? 8o :P

Disco pro cca padesát a více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105328
10.1.18 23:10
@drewlet píše:
Rada pro panice.Skus jet do lázní, kde se pohybují ženy 50 +,na tanečky atd. Sedni si a jenom se usmívej na ženské, představuj si, že je slíkáš, ona už si tě nějaká odloví. :D

Jenže on je mladý..co by z toho měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria