Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
10.1.18 23:37
@Detsa píše:
@brumdinka Ono dost záleží i v jaký části republiky… já jako rozený pražák, co tu žije celý život musím říct, že ty lidi spolu moc nekomunikují jen z čistě skromnýho důvodu, aby si měli s kým povídat. Dost lidí ti v tu chvíli jen odsekne, ignoruje a nepouští se do nějakých rozhovorů. To je tou dobou a situací - stres, pospícháš, problémy a do tohodle nejdeš. Samozřejmě se bavím o situaci, kdy jedeš MHD, jdeš po ulici někam… je jasný, že někde v podniku je to pak trochu jiný, kam lidi jdou za účelem zábavy, to se ví :palec:.

Hele, mně oslovil na ulici borec, když jsem někam šla. Chtěl nezávazný sex (a bylo to ve 2 odpoledne cca). :mrgreen:

Ale je pravda, že většinou se mě lidé ptají na cestu, kde najdou masox nebo že něco potřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
11.1.18 00:33
@Venetia píše:
Jenže on je mladý..co by z toho měl.

zaučil by se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
11.1.18 05:59

Přesně tak. Taky si myslím, že je to něco co se nedá naučit. Tohle uměla moje kolegyňka z práce. Prostě se začala úplně v pohodě bavit s kde kým. Až jsem čuměl, jak jednoduché a přirozené z její strany to bylo. A mně akorát vrtala hlavou otázka, proč to neumím. Takovým lidem opravdu závidím. Protože maj vše takové jednodušší, se mi zdá. Včetně toho balení samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.18 07:34
@PetrBk píše:
Přesně tak. Taky si myslím, že je to něco co se nedá naučit. Tohle uměla moje kolegyňka z práce. Prostě se začala úplně v pohodě bavit s kde kým. Až jsem čuměl, jak jednoduché a přirozené z její strany to bylo. A mně akorát vrtala hlavou otázka, proč to neumím. Takovým lidem opravdu závidím. Protože maj vše takové jednodušší, se mi zdá. Včetně toho balení samozřejmě.

Já taky nemám problém začít se bavit s kýmkoliv o čemkoliv, se ženami, s muži. Mám ráda nezávaznou komunikaci. Je to pohoda. Ráda mluvím s cizími lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.18 07:37
@Anonymní píše:
Ze svojí zkušenosti můžu říct, že ženy většinou neměly moc chuť se mnou komunikovat. Určitě ne dlouhodobě.
Ten zájem musí být oboustranný.
Tohle ženy nechápou, protože pokud ony osloví nějakého muže, ten asi nebude chtít komunikaci zahrát do ztracena.
Osobně jsem se pokoušel seznámit jak přes svoje zájmy, tak přes seznamku. Poznal jsem tak možná deset žen, ale že by nějaká měla chuť pravidelně trávit společně volný čas, to se mi nestalo.
Jen s jedinou výjimkou jsem se viděl asi sedmkrát.
Vzhledem k tomu, že je mi přes třicet, tak to není žádná sláva a pro řadu lidí asi věc nepochopitelná. Kolegové v práci si už mysleli, že jsem gay :mrgreen:

Nepůsobíš nesměle, nejistě? To hodně odrazuje.
Jinak máš pravdu. Potkat někoho normálního pro život je těžké. Zadaní tomu nevěří, když se snadno seznámili.
Mám teď aktuální zkušenosti se seznamkou, za pár týdnů a i když tam všichni vypadají, že se chtějí seznamovat, tak nechtějí :P. A nebo se nechtějí seznamovat se mnou, i když mě oslovují jako první. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
11.1.18 08:30
@Venetia píše:
Jenže on je mladý..co by z toho měl.

zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
11.1.18 08:32
@Detsa píše:
S předpokladem, že budu oslovovat každou cizí ženu, což přesně nedělám :P.

Tak pozdravit snad umíš, ne. Nebo se jako zeptat na radu. Kolikrát může stačit i se usmívat a podívat do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
11.1.18 08:34
@Makepeaceová píše:
Nepůsobíš nesměle, nejistě? To hodně odrazuje.
Jinak máš pravdu. Potkat někoho normálního pro život je těžké. Zadaní tomu nevěří, když se snadno seznámili.
Mám teď aktuální zkušenosti se seznamkou, za pár týdnů a i když tam všichni vypadají, že se chtějí seznamovat, tak nechtějí :P. A nebo se nechtějí seznamovat se mnou, i když mě oslovují jako první. :P

Tak ono že tě někdo oslovil jako první neznamená, že má povinnost s tebou jít na schůzku. Když jsem byla na seznamce, taky když mě někdo odradil, tak jsem seznamování stopla, a nic na tom nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.18 08:43
@jankajj píše:
Tak ono že tě někdo oslovil jako první neznamená, že má povinnost s tebou jít na schůzku. Když jsem byla na seznamce, taky když mě někdo odradil, tak jsem seznamování stopla, a nic na tom nevidím.

Nepsala jsem nic o tom, že by se mnou musel jít někdo na schůzku. ;) Jen že i když jsem odpovídala a snažila se udržet komunikaci, tak to prostě vždycky umřelo na nezájem z druhé strany. Poznala jsem to hned. Takže proč oslovovat někoho, kdo mě vůbec nezajímá, že? :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
11.1.18 09:03
@Makepeaceová píše:
Nepsala jsem nic o tom, že by se mnou musel jít někdo na schůzku. ;) Jen že i když jsem odpovídala a snažila se udržet komunikaci, tak to prostě vždycky umřelo na nezájem z druhé strany. Poznala jsem to hned. Takže proč oslovovat někoho, kdo mě vůbec nezajímá, že? :roll:.

Jasně že je divné oslovit někoho, kdo mě nezajímá. Nicméně nejednou se mi stalo, že už první odpověď mě odradila, proto jsem následně komunikaci ukončila. Podle mě je dobré/a nutné/ na seznamce dobře protřiďovat. A dát na instinkty a nesympatie. Nebo jsem třeba ukončila komunikaci po výměně fotek, když mě fotka odrazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105351
11.1.18 10:40
@jankajj píše:
zkušenost?

no jo…jestli ho o tolik starší ženská přitahuje… a jestli fakt má tolik starších zájem zaučovat panice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105351
11.1.18 10:42
@Makepeaceová píše:
Nepsala jsem nic o tom, že by se mnou musel jít někdo na schůzku. ;) Jen že i když jsem odpovídala a snažila se udržet komunikaci, tak to prostě vždycky umřelo na nezájem z druhé strany. Poznala jsem to hned. Takže proč oslovovat někoho, kdo mě vůbec nezajímá, že? :roll:.

tak to zase bude obdobné jako s Detsou…jakým zpusobem ta komunikace probíhá…jetli tam není něco co většinu odradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
11.1.18 11:52
@Venetia píše:
tak to zase bude obdobné jako s Detsou…jakým zpusobem ta komunikace probíhá…jetli tam není něco co většinu odradí

Souhlasím. Mně se hrozně osvědčilo nejprve psát tak nějak s lehkostí, jakoby nezávazně a zároveň spíše stručně. a žádné vyzvídání, spíš napsat něco málo o sobě, co dnes dělám třeba nebo kam se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
11.1.18 11:53
@Detsa píše: Říkám u mě todle neprobíhá a neřekl bych, ze chodím nějaký naštvaný po ulici :mrgreen: Dokonce jsem považován za sympatického podle veřejného mínění :jazyk:

Výmluvy a úhybné manévry, co. Sympatie nesympatie, je třeba pro seznámení s prima slečnou něco udělat. A k tomu patří minimálně úsměv pro ni určený, pohled do jejích očí apod.
Jak se chceš jinak seznámit a trošku zaujmout? S takovou by ti nepomohlo ani chození do barů a hospůdek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.1.18 11:57
@Detsa píše:
Nooo :think: někdo se toho nebojí občas :lol: :mrgreen:. A cos mu na to řekla? :)

Že nemám zájem a že mi jede autobus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria