Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetrBk píše:
Ale já nemam co vydržet. Já nevim, co je to sex. Zažít sex a pak ho nemít, tak bych určitě reagoval jinak.
aha… tak dik
@PetrBk píše:
Tak to mám rok výhoduKolem tý tržnice jezdim každý ráno
Do něčeho takovýho bych ani nešel, na to bych neměl koule. To spíš nějakej privátek. Když už teda. Ale já věřim, že to musí jít i normální cestou
To jo xD jen si občas připadám jako zboží v supermarketu o který není zájem xD
@Venetia píše: …vcera jeden napsal, ze jsou z toho hrozne nemoci..
A jaké např.?
@Venetia píše:
kdybych vedela, kde to bylo
Možná vysychání míchy? Ale to je zase ze samohany, ne? ![]()
@Gnaar píše:
Možná vysychání míchy? Ale to je zase ze samohany, ne?
vcera to fakt psal, ale nemuzu to najit ![]()
@Gnaar píše:
@Venetia To nehledej, pusť to z hlavy.
rekla bych, ze to bylo v tom jak odmita sex..a nemuzu to dohledat..treba si vzpomenu pozdeji
@PetrBk píše:
Ale já nemam co vydržet. Já nevim, co je to sex. Zažít sex a pak ho nemít, tak bych určitě reagoval jinak.
přesně tak, dokud nepoznáš nevíš o co přicházíš, proto ten bordel asi nic moc protože co potom
Já teda po prvnim sexu jsem si říkala že jestli tohle bylo ono že teda nic moc ![]()
@Venetia píše:
promin za asi hlopou otazku, ale neni tam problem v te fyzicke rovine? Ze nemas tu potrebu? Vsimni si, jak tady chlapi v diskuzich sili, ze nemaji sex pomalu denne, leze jim to na mozek, vcera jeden napsal, ze jsou z toho hrozne nemoci, hledaji si milenky a vy to vydrzite tolik let a jste v pohode
Taky si myslím, že místní panic je frigidní, zřejmě nějaká hormonální porucha a chybí mu testosteron. Četla jsem o chápkovi, který v dětství po úraze prodělal kastraci a celý život nechápal, proč všichni ostatní chlapi pořád mluví jen o sexu. Možná je PetrBk taky kastrát a třeba o tom ani neví. Nadržený chlap totiž neřeší, jestli je nevěstinec morální či nemorální počin, ale když nemá jinou možnost a žádná normální ženská ho nechce, tak do toho nevěstince prostě jde. Každý ošklivý chlap chodí do nevěstince, protože normální ženského ho nechtějí, tak to prostě je.
Nevim, co se odehrává v hlavě normální chlapa, když je nadrženej. Teda ale napsat, že jsem frigida bez hormonů, kastrát… to je hustý
Že už nejsem nadrženej jako v 16ti, to dokážu úplně v pohodě přiznat. Ale že by mi to vůbec nic neříkalo? Když to kolikrát ve mně tříská až hrůza ![]()
@PetrBk píše:
Nevim, co se odehrává v hlavě normální chlapa, když je nadrženej. Teda ale napsat, že jsem frigida bez hormonů, kastrát… to je hustýŽe už nejsem nadrženej jako v 16ti, to dokážu úplně v pohodě přiznat. Ale že by mi to vůbec nic neříkalo? Když to kolikrát ve mně tříská až hrůza
Jak často masturbuješ?
@PetrBk píše:
Nevim, co se odehrává v hlavě normální chlapa, když je nadrženej. Teda ale napsat, že jsem frigida bez hormonů, kastrát… to je hustýŽe už nejsem nadrženej jako v 16ti, to dokážu úplně v pohodě přiznat. Ale že by mi to vůbec nic neříkalo? Když to kolikrát ve mně tříská až hrůza
Petře, buď ti tvůj stav vadí a něco s tím uděláš nebo neuděláš. Není nic mezi tím. A není nic horšího na smrtelné posteli litovat toho, co jsem nezkusil a to se může týkat čehokoli. Nejsem sice žádný psycholog, ale mám z tebe pocit, že tu vypisuješ, ale opravdovou změnu a šlápnout do toho nechceš. A čekat, že se najde nějaká dobrodějka, co ti napíše, že ti dá a domluvíte si schůzku, je asi naivní, i když nic není nemožné. Ale pročekat život, je docela smutné.
@Kfětoslava píše:
Petře, buď ti tvůj stav vadí a něco s tím uděláš nebo neuděláš. Není nic mezi tím. A není nic horšího na smrtelné posteli litovat toho, co jsem nezkusil a to se může týkat čehokoli. Nejsem sice žádný psycholog, ale mám z tebe pocit, že tu vypisuješ, ale opravdovou změnu a šlápnout do toho nechceš. A čekat, že se najde nějaká dobrodějka, co ti napíše, že ti dá a domluvíte si schůzku, je asi naivní, i když nic není nemožné. Ale pročekat život, je docela smutné.
No, ale co má dělat? Skočit pod vlak? Prostitutka není řešení, válet se na posteli, kde se před ním válelo x mužů ![]()
@PetrBk píše:
Ale je pravda, že ti co zažili sex a potom už nic, to mají horší, než ti co to nepoznali.Je to jako alkoholik co touží po pivu a nesmí pít pivo, ten kdo je abstinent odjakživa má taky chuť na pivo, ale není to totéž, co ten alkoholik co nesmí.