Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105364
11.11.17 21:01
@PetrBk píše:
Ale já nemam co vydržet. Já nevim, co je to sex. Zažít sex a pak ho nemít, tak bych určitě reagoval jinak.

aha… tak dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.11.17 23:45
@PetrBk píše:
Tak to mám rok výhodu :mrgreen:Kolem tý tržnice jezdim každý ráno :mrgreen: Do něčeho takovýho bych ani nešel, na to bych neměl koule. To spíš nějakej privátek. Když už teda. Ale já věřim, že to musí jít i normální cestou :mrgreen:

To jo xD jen si občas připadám jako zboží v supermarketu o který není zájem xD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
11.11.17 23:51
@Venetia píše: …vcera jeden napsal, ze jsou z toho hrozne nemoci..

A jaké např.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105364
11.11.17 23:54
@Gnaar píše:
A jaké např.?

kdybych vedela, kde to bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
11.11.17 23:57
@Venetia píše:
kdybych vedela, kde to bylo :D

Možná vysychání míchy? Ale to je zase ze samohany, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105364
12.11.17 00:01
@Gnaar píše:
Možná vysychání míchy? Ale to je zase ze samohany, ne? :mrgreen:

vcera to fakt psal, ale nemuzu to najit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
12.11.17 00:04

@Venetia To nehledej, pusť to z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105364
12.11.17 00:09
@Gnaar píše:
@Venetia To nehledej, pusť to z hlavy.

rekla bych, ze to bylo v tom jak odmita sex..a nemuzu to dohledat..treba si vzpomenu pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
12.11.17 00:19
@PetrBk píše:
Ale já nemam co vydržet. Já nevim, co je to sex. Zažít sex a pak ho nemít, tak bych určitě reagoval jinak.

přesně tak, dokud nepoznáš nevíš o co přicházíš, proto ten bordel asi nic moc protože co potom :? Já teda po prvnim sexu jsem si říkala že jestli tohle bylo ono že teda nic moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
12.11.17 09:47
@Venetia píše:
promin za asi hlopou otazku, ale neni tam problem v te fyzicke rovine? Ze nemas tu potrebu? Vsimni si, jak tady chlapi v diskuzich sili, ze nemaji sex pomalu denne, leze jim to na mozek, vcera jeden napsal, ze jsou z toho hrozne nemoci, hledaji si milenky a vy to vydrzite tolik let a jste v pohode :nevim:

Taky si myslím, že místní panic je frigidní, zřejmě nějaká hormonální porucha a chybí mu testosteron. Četla jsem o chápkovi, který v dětství po úraze prodělal kastraci a celý život nechápal, proč všichni ostatní chlapi pořád mluví jen o sexu. Možná je PetrBk taky kastrát a třeba o tom ani neví. Nadržený chlap totiž neřeší, jestli je nevěstinec morální či nemorální počin, ale když nemá jinou možnost a žádná normální ženská ho nechce, tak do toho nevěstince prostě jde. Každý ošklivý chlap chodí do nevěstince, protože normální ženského ho nechtějí, tak to prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
12.11.17 10:23

Nevim, co se odehrává v hlavě normální chlapa, když je nadrženej. Teda ale napsat, že jsem frigida bez hormonů, kastrát… to je hustý :mrgreen: Že už nejsem nadrženej jako v 16ti, to dokážu úplně v pohodě přiznat. Ale že by mi to vůbec nic neříkalo? Když to kolikrát ve mně tříská až hrůza :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105364
12.11.17 10:39
@PetrBk píše:
Nevim, co se odehrává v hlavě normální chlapa, když je nadrženej. Teda ale napsat, že jsem frigida bez hormonů, kastrát… to je hustý :mrgreen: Že už nejsem nadrženej jako v 16ti, to dokážu úplně v pohodě přiznat. Ale že by mi to vůbec nic neříkalo? Když to kolikrát ve mně tříská až hrůza :mrgreen:

Jak často masturbuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14853
12.11.17 10:51
@PetrBk píše:
Nevim, co se odehrává v hlavě normální chlapa, když je nadrženej. Teda ale napsat, že jsem frigida bez hormonů, kastrát… to je hustý :mrgreen: Že už nejsem nadrženej jako v 16ti, to dokážu úplně v pohodě přiznat. Ale že by mi to vůbec nic neříkalo? Když to kolikrát ve mně tříská až hrůza :mrgreen:

Petře, buď ti tvůj stav vadí a něco s tím uděláš nebo neuděláš. Není nic mezi tím. A není nic horšího na smrtelné posteli litovat toho, co jsem nezkusil a to se může týkat čehokoli. Nejsem sice žádný psycholog, ale mám z tebe pocit, že tu vypisuješ, ale opravdovou změnu a šlápnout do toho nechceš. A čekat, že se najde nějaká dobrodějka, co ti napíše, že ti dá a domluvíte si schůzku, je asi naivní, i když nic není nemožné. Ale pročekat život, je docela smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
12.11.17 12:07
@Kfětoslava píše:
Petře, buď ti tvůj stav vadí a něco s tím uděláš nebo neuděláš. Není nic mezi tím. A není nic horšího na smrtelné posteli litovat toho, co jsem nezkusil a to se může týkat čehokoli. Nejsem sice žádný psycholog, ale mám z tebe pocit, že tu vypisuješ, ale opravdovou změnu a šlápnout do toho nechceš. A čekat, že se najde nějaká dobrodějka, co ti napíše, že ti dá a domluvíte si schůzku, je asi naivní, i když nic není nemožné. Ale pročekat život, je docela smutné.

No, ale co má dělat? Skočit pod vlak? Prostitutka není řešení, válet se na posteli, kde se před ním válelo x mužů :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
12.11.17 12:11
@PetrBk píše:

Ale je pravda, že ti co zažili sex a potom už nic, to mají horší, než ti co to nepoznali.Je to jako alkoholik co touží po pivu a nesmí pít pivo, ten kdo je abstinent odjakživa má taky chuť na pivo, ale není to totéž, co ten alkoholik co nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí