Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetrBk píše:
Seznamku jsem nezkoušel. Párkrát jsem do ní nahlédl, ale žádné nenapsal. Nechci aby to vyznělo, že jsem vybíravý, ale žádná mě tam nenadchla. Doufal jsem, že se seznámím nějak náhodně. Něco co vzejde z nějaký situace.Letos jsem byl na rande (jestli se tomu tak dá říct) 2× a nic. Asi mi něco chybí, nebo vyzařuju něco špatnýho
@PetrBk píše:
To ti ani nepovím. Ta holka mě prostě musí něčím zaujmout. Něco se mi na ní musí líbit. S těma dvěma co jsem byl letos, tak to byly úplný protiklady a s oběma mi bylo docela fajn. Jenže to jsem zjistil až postupnym oťukáváním v práci. Takže vybírat někoho na seznamce je pro mě takový prostě složitý.
njn, problém asi bude v hlavě…dej mozku chvíli oddych, přestaň na tím tak moc přemýšlet a ber seznamování jako hru…nemusíš přece pokaždé vyhrát ne?
@PetrBk píše:
To ti ani nepovím. Ta holka mě prostě musí něčím zaujmout. Něco se mi na ní musí líbit. S těma dvěma co jsem byl letos, tak to byly úplný protiklady a s oběma mi bylo docela fajn. Jenže to jsem zjistil až postupnym oťukáváním v práci. Takže vybírat někoho na seznamce je pro mě takový prostě složitý.
mně zase přijde, že ta komunikace přes net je jednodušší a jestli jste na stejné vlně snadno zjistíš
@LLump píše:
Jo, pokud člověk kouká jen na fotky, tak třeba najde koukatelnou, ale když si přečte její text, tak ho chuť odpovědět rázem přejde, a nebo naopak, když najde pěkný text, tak pak z fotky vykoukne obluda
Já třeba neměla žádný text..jen nějaké info o sobě
@LLump píše:
Jo, pokud člověk kouká jen na fotky, tak třeba najde koukatelnou, ale když si přečte její text, tak ho chuť odpovědět rázem přejde, a nebo naopak, když najde pěkný text, tak pak z fotky vykoukne obluda
Hele písmenka jsou zrádný…(a fotky taky
)…
Může to být Adonis a vypisovat jak Andersen…a pak s ním jseš na rande a zjistíš, že nemá přední zuby a ještě mu smrdí nohy…a je po okouzlení…ale to bez osobního setkání nezjistíš…
a může to být i obráceně…fotka nic moc, protože se fotil sám a ještě je nefotogenickej, sem tam nějaká hrubice a nakonec se z něj může vyklubat největší láska života ![]()
@LLump píše:
Jo jo. A jsme přesně u nedávného tématu, kdo je víc povrchní, jestli muži, nebo ženyprotože to je přesně ženská seznamková specialita, odstřelování podle fotky
Na jednu stranu se člověk moc nediví, když ženským, jak některé říkaly, přijde třeba 300 odpovědí, na druhou stranu pokud všechno odstřílí podle dvouvteřinového pohledu na fotku, nechť se potom nediví, že furt nemůže najít, když si sama vylila s vaničkou i všechny děti…
dělají to, ale je to nesmysl…chlap musí mít úplně jiné přednosti…to žena je ta která by měla být v páru pohlednější ![]()
@LLump píše:
Jo jo, dělají to a pak si stěžují, jak nikde „nejsou“ chlapi - no jasně že nejsou, když je ony samy takhle vyřadilyJak se tomu říká - pro stromy nevidí les?
možná spíš nedůvtipnost? ![]()
@LLump píše:
Jo jo, dělají to a pak si stěžují, jak nikde „nejsou“ chlapi - no jasně že nejsou, když je ony samy takhle vyřadilyJak se tomu říká - pro stromy nevidí les?
asi nejsou přitažliví chlapi…tím neupírám těm druhým dobrou povahu..sama jsem měla hodně takových schůzek
@LLump píše:
Přitažlivost chlapů jako chlap asi těžko posoudím. Nicméně vím, že odstřelovat podle fotky je ehm. poněkud nerozumné, fotky dokáží hodně zkreslovat, a to oběma směry. Neříkám, že jsem to nikdy neudělal, taky jsem v řadě případů podle fotky usoudil, že schůzka nemá cenu. Ale dělám to jen ve vyloženě odpudivých případech…Ale co tyhle ženské provází je zpravidla absolutní nesoudnost. Jako když má dotyčná nároky na chlapa, že by neobstál ani George Clooney kříženej s Bradem Pittem, a přitom je sama otřesná škatule hnusná jak noc, tak to už pak není snad ani k smíchu…
Ale jak už jsem psal, když jsem si jednou předsevzal, že se tam zkusím tou hromadou hrůzy prohrabat a hrabat tak dlouho, než najdu nějaký klenot, bylo mi jasné, že to asi bude velká legrace, jaká makačka to nakonec byla překvapilo i mě, ale nakonec se fakt našlo. Dá se, akorát šanci bych odhadl řádově na jedno procento - na jednu použitelnou přebrat a vyřadit klidně sto hrůz
souhlas, tak nějak to je a hlavně to brát více jako zábavu, komunikaci, poznávání nových lidí než od toho něco očekávat
@LLump píše:
Jo jo. A jsme přesně u nedávného tématu, kdo je víc povrchní, jestli muži, nebo ženyprotože to je přesně ženská seznamková specialita, odstřelování podle fotky
Na jednu stranu se člověk moc nediví, když ženským, jak některé říkaly, přijde třeba 300 odpovědí, na druhou stranu pokud všechno odstřílí podle dvouvteřinového pohledu na fotku, nechť se potom nediví, že furt nemůže najít, když si sama vylila s vaničkou i všechny děti…
Kdybys nepovídal. Copak chlapi si podle fotky/vzhledu ženy nevybírají? Tos mě pobavil.
Chlapi jsou přeci vizuálně založení. A to mnohem víc než my ženy /my jsme zas víc ukecatelné.
@LLump píše:
Přitažlivost chlapů jako chlap asi těžko posoudím. Nicméně vím, že odstřelovat podle fotky je ehm. poněkud nerozumné, fotky dokáží hodně zkreslovat, a to oběma směry. Neříkám, že jsem to nikdy neudělal, taky jsem v řadě případů podle fotky usoudil, že schůzka nemá cenu. Ale dělám to jen ve vyloženě odpudivých případech…Ale co tyhle ženské provází je zpravidla absolutní nesoudnost. Jako když má dotyčná nároky na chlapa, že by neobstál ani George Clooney kříženej s Bradem Pittem, a přitom je sama otřesná škatule hnusná jak noc, tak to už pak není snad ani k smíchu…
Ale jak už jsem psal, když jsem si jednou předsevzal, že se tam zkusím tou hromadou hrůzy prohrabat a hrabat tak dlouho, než najdu nějaký klenot, bylo mi jasné, že to asi bude velká legrace, jaká makačka to nakonec byla překvapilo i mě, ale nakonec se fakt našlo. Dá se, akorát šanci bych odhadl řádově na jedno procento - na jednu použitelnou přebrat a vyřadit klidně sto hrůz
Tak hlavně, že ty vůbec nesoudíš ženy podle vzhledu
.
@jankajj píše:
Kdybys nepovídal. Copak chlapi si podle fotky/vzhledu ženy nevybírají? Tos mě pobavil.Chlapi jsou přeci vizuálně založení. A to mnohem víc než my ženy /my jsme zas víc ukecatelné.
To víš, každý si myslí, že je James Bond, hledá Miss Universe a pak přijde na schůzku v rozdrbaných kalhotách a ošívá se, když má zaplatit blbý kafe. ![]()
Ta soudnost obecně platí na obou stranách.
@Černá vdova píše:
To víš, každý si myslí, že je James Bond, hledá Miss Universe a pak přijde na schůzku v rozdrbaných kalhotách a ošívá se, když má zaplatit blbý kafe.
Ta soudnost obecně platí na obou stranách.
To snad není možný, jak to víš? Takový rande ze seznamky jsem přesně zažila! ![]()
@jankajj píše:
To snad není možný, jak to víš? Takový rande ze seznamky jsem přesně zažila!
Tomu se člověk musí tak akorát zasmát. ![]()
Já jsem tohle měla už hodně dávno. A asi jen jednou. Už si to moc nepamatuju.
@LLump píše: Jo, pokud člověk kouká jen na fotky, tak třeba najde koukatelnou, ale když si přečte její text, tak ho chuť odpovědět rázem přejde, a nebo naopak, když najde pěkný text, tak pak z fotky vykoukne obluda
u zen casto plati, ze soucin intelligence a krasy rovna se konstanta,
vedecke pracovnice obvykle moc krasy nepobraly, viz Jara Cimrmann,
loutky na koukani obvykle jsou koukatelne dokud nepromluvi,
takze si vyber, jakou zenskou chces, hybrid z obou skupin je poskrovnu, ale najdou se, dost casto nezadane, takze sance jsou