Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@notachemicalromance Muzu se zeptat, jestli mas vubec nejakou zkusenost? Treba petting, oralni sex? Nebo jsi absolutne „nepolibeny“?
@Anonymní píše:
@notachemicalromance Muzu se zeptat, jestli mas vubec nejakou zkusenost? Treba petting, oralni sex? Nebo jsi absolutne „nepolibeny“?
Zcela „nepolíbený“ nejsem. To bych zas lhal, kdybych tvrdil že ano. Pořádnou líbačku s ošaháváním jsem zažil s 3 ženami/holkami. S jednou opakovaně + 1× fisting, což je dle googlu „heavy petting“. To jsem neveděl ![]()
To co teď napíšu bude znít asi hnusně, nebo povrchně, ale musím konstatovat, že všechny 3 by šlo dle vzhledu zařadit do kategorie
„velmi nepohledná“ . Ne úplně typ paní Šabatové (čti „totální strašidlo“) ale stejně… Já vím, že každá žena je svým způsobem krásná, ale bohužel nemá cenu si zase něco nalhávat.
@notachemicalromance píše:
Samozřejmě je o to předchozích neúspěších. Někde jsem i četl, že v současné době je žena sama, pokud ji není nikdo dost dobrý a naproti tomu je chlap sám, když není žádné dost dobrý.Samozřejmě když se přidají i nějaké faktory, které jsou u žen tak nějak tolerovány, ale u chlapa by byly okamžitě diskvalifikační, je vymalováno. K těm faktorům patří namátkou například nezaměstnanost, stydlivost, zdravotní handicap, mírná obezita atd. Pokud třeba chlap potká hezkou holku, ale pak zjistí, že je třeba nezaměstnaná, nebo bydlí u rodičů (či obojí), většinou ho to nezastaví („vždyť si určitě v blízké době najde práci, nebo si ji nastěhuju domů“). U chlapa by to naopak bylo zcela likvidační.
Tak to naprostej souhlas.
Samozřejmě je o to předchozích neúspěších. Někde jsem i četl, že v současné době je žena sama, pokud ji není nikdo dost dobrý a naproti tomu je chlap sám, když není žádné dost dobrý.Samozřejmě když se přidají i nějaké faktory, které jsou u žen tak nějak tolerovány, ale u chlapa by byly okamžitě diskvalifikační, je vymalováno. K těm faktorům patří namátkou například nezaměstnanost, stydlivost, zdravotní handicap, mírná obezita atd. Pokud třeba chlap potká hezkou holku, ale pak zjistí, že je třeba nezaměstnaná, nebo bydlí u rodičů (či obojí), většinou ho to nezastaví („vždyť si určitě v blízké době najde práci, nebo si ji nastěhuju domů“). U chlapa by to naopak bylo zcela likvidační.
tak ale ono to je logický, ženy samozřejmě chtějí spíš schopné muže, co je eventuelně zajistí a postarají se o rodinu, tak to bylo vždy
stejně jako že chlapům třeba u ženy zas nejde tolik o prachy a tyhle věci, ale o vizuál.
a taky co se týká bydlení, tak chlap dlouho doma často znamená, že je to prostě mamánek, co si sám ani neuvaří čaj, i když samozřejmě ne vždy, to zas nechci tvrdit. Pokud žena bydlí s rodiči, tak je to často kvůli těm financím, nebo se o ně třeba stará, ale neznám asi žádnou, co by doma ležela na gauči a nechala se obskakovat ![]()
Zas buďme spravedlivý, na ženu jsou zase vyšší nároky co se vzhledu a figury týče. Chlap může být ošklivý, ale když je třeba chytrý, nějak zajímavý, něco umí, nebo aspoň prachatý, tak má vysoké šance sbalit i hodně hezkou ženu.
Ošklivá žena hodně atraktivního chlapa taky sem tam má, ale spíš ne.
Ale suma sumárum, vídám kolem sebe nepříliš hezké ženy i muže, nebo jsou třeba povahově hodně divný a taky někoho mají. Každý má šanci někoho mít, když opravdu chce a když nemůže mít koho chce, tak se přinejhorším musí smířit aspoň s tím, co na něj zbyde, pokud fakt nechce být sám ![]()
a o tom štěstí to trochu je taky.
@teerax Ošklivá žena hodně atraktivního chlapa taky sem tam má, ale spíš ne.
I to jde. O těch se pak říká, že mají jiné přednosti.
@teerax píše:
tak ale ono to je logický, ženy samozřejmě chtějí spíš schopné muže, co je eventuelně zajistí a postarají se o rodinu, tak to bylo vždystejně jako že chlapům třeba u ženy zas nejde tolik o prachy a tyhle věci, ale o vizuál.
a taky co se týká bydlení, tak chlap dlouho doma často znamená, že je to prostě mamánek, co si sám ani neuvaří čaj, i když samozřejmě ne vždy, to zas nechci tvrdit. Pokud žena bydlí s rodiči, tak je to často kvůli těm financím, nebo se o ně třeba stará, ale neznám asi žádnou, co by doma ležela na gauči a nechala se obskakovat![]()
Zas buďme spravedlivý, na ženu jsou zase vyšší nároky co se vzhledu a figury týče. Chlap může být ošklivý, ale když je třeba chytrý, nějak zajímavý, něco umí, nebo aspoň prachatý, tak má vysoké šance sbalit i hodně hezkou ženu.
Ale suma sumárum, vídám kolem sebe nepříliš hezké ženy i muže, nebo jsou třeba povahově hodně divný a taky někoho mají. Každý má šanci někoho mít, když opravdu chce a když nemůže mít koho chce, tak se přinejhorším musí smířit aspoň s tím, co na něj zbyde, pokud fakt nechce být sám
Ošklivá žena hodně atraktivního chlapa taky sem tam má, ale spíš ne.
a o tom štěstí to trochu je taky.
Já ti nevím, podle co pozoruji v okolí bych řekl, že větší nároky na figuru a hlavně vzhled jsou v současné době u mužů než u žen. Je to tím, že u žen (ne všech samozřejmě) už nejsou v kurzu chlapi typu Stalloneho nebo Willise? Ale spíše homosexuálové jako Clooney nebo Channing Tatum?
Příklady: posilovna - samí chlapi, bazén totéž, jóga(!) na které jsem párkrát byl - 7 chlapů a 2 postarší ženy. A to tu jogu vede mladý pohledný chlap! Cyklo a inline stezky - občas nějaké ženy, musím uznat, přesto spíše se tam prohánějí chlapi. Že by (mladé) holky a ženy cvičily tajně doma? Je to možné
Nebo spíše dle zkušeností ví, že i když nebudou v top formě (ale zároveň se totálně nespustí) je stále dost chlapů, kteří budou mít zájem? Kdo ví…
Pánové nedělal bych z toho zatím vědu . Ale začal bych na tom pracovat aby tu jednou nebylo téma
"Je mi 80 a jsem panic , dá se s tím něco dělat ? " ![]()
@teerax píše:
Každý má šanci někoho mít, když opravdu chce a když nemůže mít koho chce, tak se přinejhorším musí smířit aspoň s tím, co na něj zbyde, pokud fakt nechce být sám
Tak s tím zásadně nesouhlasím. Být s někým, jen proto abych nebyl/a sám, je prostě blbost.
@Tommy2500 píše:
Pánové nedělal bych z toho zatím vědu . Ale začal bych na tom pracovat aby tu jednou nebylo téma
"Je mi 80 a jsem panic , dá se s tím něco dělat ? "
Klid. Nikdo z toho vědu nedělá. Ve dvaceti bych z to na větvi byl, ale teď už mi to je fakt u zádele. Prostě se stalo. Jsou i horší věci.
Já ti nevím, podle co pozoruji v okolí bych řekl, že větší nároky na figuru a hlavně vzhled jsou v současné době u mužů než u žen. Je to tím, že u žen (ne všech samozřejmě) už nejsou v kurzu chlapi typu Stalloneho nebo Willise? Ale spíše homosexuálové jako Clooney nebo Channing Tatum?Příklady: posilovna - samí chlapi, bazén totéž, jóga(!) na které jsem párkrát byl - 7 chlapů a 2 postarší ženy. A to tu jogu vede mladý pohledný chlap! Cyklo a inline stezky - občas nějaké ženy, musím uznat, přesto spíše se tam prohánějí chlapi. Že by (mladé) holky a ženy cvičily tajně doma? Je to možnéNebo spíše dle zkušeností ví, že i když nebudou v top formě (ale zároveň se totálně nespustí) je stále dost chlapů, kteří budou mít zájem? Kdo ví…
Tak trend se zdá být jasný, směřujeme k tomu, co už je dávno před námi v Anglii, USA atd., holky většinově líné vyžrané machny, co se nepohnou ani za pytel hamburgerů a chlapi do toho stejně jdou, protože nemaj na výběr
![]()
@notachemicalromance A když už jsi byl skoro v k…, tak proč jsi tedy nezahodil to svý panictví do jejich lůna?
Strach? To je totiž tvoje chyba kámo. Ženská musí cítit, že jí chceš!! Pokud se to odehrává v rovině osahávaček a nic z toho, zapíná se jim v hlavě kontrolka-tudy cesta nevede.Tím šťouchem tu kontrolku vypneš!
A zas tak bych nebral krásu jako bernou minci pro dobrý sex.Měl jsem ženskou o pár let starší-mamina, jako žádná krasavice, ale ten pich s ní stál fakt za to! Celou noc no problém.
![]()
Zajedeš se na horší a pak můžeš zalovit v lepších vodách..
Podle mý zkušenosti to potvory nějak poznaj - jako že máš babu.
Pamatuji období, kdy jsem nezavadil a nezavadil a zase naopak příležitosti, které se nabízeli když jsem byl ve vztahu.
Možná je vyšukanej chlap víc v klidu a ony to berou ![]()
Tak to je stará známá věc, že nejzajímavější chlap pro ženskou je ten, který - má ženskou
![]()
Je to tím, že u žen (ne všech samozřejmě) už nejsou v kurzu chlapi typu Stalloneho nebo Willise? Ale spíše homosexuálové jako Clooney nebo Channing Tatum?
Tohle je správný postřeh, všimla jsem si toho u mnoha svých kamarádek, že vkus většiny ženských se přiklání stále víc k těm krásným utajeným gayům, kteří se žení, aby maskovali svoji orientaci. Já bych utajeného gaye nechtěla, ani kdyby to byl nejkrásněšjí chlap na světě, ale mnoho ženských klidně dělá heterokřoví a jsou tak spokojené. Ještě to chápu, když ženská dělá heterokřoví nějakému slavnému herci nebo hokejistovi a on ji za to živí, ale dělat heterokřoví zadarmo? ![]()
Ono nakonec nejvíc záleží na tom, koho potkáš. Prakticky na ničem jiném. V tomhle mě hodně vyškolily setkání ze seznamek, na stará kolena
Po psaní to vypadalo OK, naživo… prd. Zopakuješ to desetkrát, dvacetkrát… a přesně si říkáš, co děláš blbě, v čem děláš chybu, jak je to možný. Chápu vás, že vás to sráží, já se sice moc nenechám, ale taky to hlodalo, přiznávám. No a pak potkáš tu jedenadvacátou, kde si to sedne, děláš všechno úplně stejně jak předtím, nebo dokonce i nějaký „chyby“, a holka by tě stejně nejradši zatáhla do nejbližšího křoví
(přiznala potom). Prostě - když „to“ tam je, jde to samo, když „to“ tam není, nejde to ani lámat a nemá cenu se s tím s.át, jen to hodit za hlavu