Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hroznej puberťák
12.3.19 19:09
@notachemicalromance píše:
Samozřejmě, že mi to došlo, nejsem blbej. Neřeknu ti po který, už je přece jen nějaký ten pátek. Když jsem zjistil, že být sámsebou nezabírá, začal jsem zkoušet hodně různých strategií - být „na lovu“ sám, nebo naopak v ženském kolektivu, nebo mužském; být někým jiným, lhát, hrát si na tvrďáka/slušňáka/romantika/metalistu atd. Prostě bylo toho hodně. Samozřejmostí byla i změna image, šatníku, prostřednictvím nakupování s kamarádkou.

Zjistil jsem třeba zajímavá fakta:

• bylo úplně jedno jaký jsem měl/mám sociální status (student/nezaměstnaný/pracující)
  • bylo jedno v jaké společnosti jsem trávil večer (mužské, ženské, sám)
  • bylo jedno jestli jsem byl na discu, v hospodě nebo na cyklovýletu

K tomu bych dodal: postupem času jsem zjistil, že na vzhledu až tak nezáleží. Kdybych vám zde poslal fotky některých kámošů, tak byste rozhodně nevěřili že můžou mít babu/děti. Jeden je třeba malý, zrzavý a štíhlý, druhý silně koktá a má postavu zajatce z koncetračního tábora. To by člověk musel vidět na vlastní oči :)

Jinak aby nedošlo k mýlce, příběh jsem zde napsal asi z důvodu potřeby se vypovídat. Nejsem vůči ženám zahořklý, ani nepřátelský, jelikož dobře vím že problém je ve mě. V podstatě když nad tím přemýšlím, fakt, že jsem panic mi začal vadit přibližně před 3 měsíci. Ani nevím proč. Po mnoha nezdarech jsem už byl celkem otupený, takže mě to nějak nežralo. A možná je to tím, že to kompenzuji prací a sportem :) :)

S kamarády to neřeším, nevím co si myslí. O těchto věcech se nebavíme. Asi by mi bylo trapně o tom mluvit, drby se šíří rychle. S holkama to taky neřeším, nechci se ptát jestli vyzařuju blbou auru, což rozhodně dělám.

Ono nakonec nejvíc záleží na tom, koho potkáš. Prakticky na ničem jiném. V tomhle mě hodně vyškolily setkání ze seznamek, na stará kolena :D Po psaní to vypadalo OK, naživo… prd. Zopakuješ to desetkrát, dvacetkrát… a přesně si říkáš, co děláš blbě, v čem děláš chybu, jak je to možný. Chápu vás, že vás to sráží, já se sice moc nenechám, ale taky to hlodalo, přiznávám. No a pak potkáš tu jedenadvacátou, kde si to sedne, děláš všechno úplně stejně jak předtím, nebo dokonce i nějaký „chyby“, a holka by tě stejně nejradši zatáhla do nejbližšího křoví :mrgreen: (přiznala potom). Prostě - když „to“ tam je, jde to samo, když „to“ tam není, nejde to ani lámat a nemá cenu se s tím s.át, jen to hodit za hlavu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.19 19:14

@notachemicalromance Muzu se zeptat, jestli mas vubec nejakou zkusenost? Treba petting, oralni sex? Nebo jsi absolutne „nepolibeny“?

• Citovat
  • Upravit
12.3.19 20:14
@Anonymní píše:
@notachemicalromance Muzu se zeptat, jestli mas vubec nejakou zkusenost? Treba petting, oralni sex? Nebo jsi absolutne „nepolibeny“?

Zcela „nepolíbený“ nejsem. To bych zas lhal, kdybych tvrdil že ano. Pořádnou líbačku s ošaháváním jsem zažil s 3 ženami/holkami. S jednou opakovaně + 1× fisting, což je dle googlu „heavy petting“. To jsem neveděl :)

To co teď napíšu bude znít asi hnusně, nebo povrchně, ale musím konstatovat, že všechny 3 by šlo dle vzhledu zařadit do kategorie
„velmi nepohledná“ . Ne úplně typ paní Šabatové (čti „totální strašidlo“) ale stejně… Já vím, že každá žena je svým způsobem krásná, ale bohužel nemá cenu si zase něco nalhávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
12.3.19 20:28
Samozřejmě je o to předchozích neúspěších. Někde jsem i četl, že v současné době je žena sama, pokud ji není nikdo dost dobrý a naproti tomu je chlap sám, když není žádné dost dobrý.Samozřejmě když se přidají i nějaké faktory, které jsou u žen tak nějak tolerovány, ale u chlapa by byly okamžitě diskvalifikační, je vymalováno. K těm faktorům patří namátkou například nezaměstnanost, stydlivost, zdravotní handicap, mírná obezita atd. Pokud třeba chlap potká hezkou holku, ale pak zjistí, že je třeba nezaměstnaná, nebo bydlí u rodičů (či obojí), většinou ho to nezastaví („vždyť si určitě v blízké době najde práci, nebo si ji nastěhuju domů“). U chlapa by to naopak bylo zcela likvidační.

Tak to naprostej souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
12.3.19 21:09
Samozřejmě je o to předchozích neúspěších. Někde jsem i četl, že v současné době je žena sama, pokud ji není nikdo dost dobrý a naproti tomu je chlap sám, když není žádné dost dobrý.Samozřejmě když se přidají i nějaké faktory, které jsou u žen tak nějak tolerovány, ale u chlapa by byly okamžitě diskvalifikační, je vymalováno. K těm faktorům patří namátkou například nezaměstnanost, stydlivost, zdravotní handicap, mírná obezita atd. Pokud třeba chlap potká hezkou holku, ale pak zjistí, že je třeba nezaměstnaná, nebo bydlí u rodičů (či obojí), většinou ho to nezastaví („vždyť si určitě v blízké době najde práci, nebo si ji nastěhuju domů“). U chlapa by to naopak bylo zcela likvidační.

tak ale ono to je logický, ženy samozřejmě chtějí spíš schopné muže, co je eventuelně zajistí a postarají se o rodinu, tak to bylo vždy :nevim: stejně jako že chlapům třeba u ženy zas nejde tolik o prachy a tyhle věci, ale o vizuál.
a taky co se týká bydlení, tak chlap dlouho doma často znamená, že je to prostě mamánek, co si sám ani neuvaří čaj, i když samozřejmě ne vždy, to zas nechci tvrdit. Pokud žena bydlí s rodiči, tak je to často kvůli těm financím, nebo se o ně třeba stará, ale neznám asi žádnou, co by doma ležela na gauči a nechala se obskakovat :think:

Zas buďme spravedlivý, na ženu jsou zase vyšší nároky co se vzhledu a figury týče. Chlap může být ošklivý, ale když je třeba chytrý, nějak zajímavý, něco umí, nebo aspoň prachatý, tak má vysoké šance sbalit i hodně hezkou ženu.
Ošklivá žena hodně atraktivního chlapa taky sem tam má, ale spíš ne.

Ale suma sumárum, vídám kolem sebe nepříliš hezké ženy i muže, nebo jsou třeba povahově hodně divný a taky někoho mají. Každý má šanci někoho mít, když opravdu chce a když nemůže mít koho chce, tak se přinejhorším musí smířit aspoň s tím, co na něj zbyde, pokud fakt nechce být sám :nevim:
a o tom štěstí to trochu je taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.3.19 21:52

@teerax Ošklivá žena hodně atraktivního chlapa taky sem tam má, ale spíš ne.
I to jde. O těch se pak říká, že mají jiné přednosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.19 22:04
@teerax píše:
tak ale ono to je logický, ženy samozřejmě chtějí spíš schopné muže, co je eventuelně zajistí a postarají se o rodinu, tak to bylo vždy :nevim: stejně jako že chlapům třeba u ženy zas nejde tolik o prachy a tyhle věci, ale o vizuál.
a taky co se týká bydlení, tak chlap dlouho doma často znamená, že je to prostě mamánek, co si sám ani neuvaří čaj, i když samozřejmě ne vždy, to zas nechci tvrdit. Pokud žena bydlí s rodiči, tak je to často kvůli těm financím, nebo se o ně třeba stará, ale neznám asi žádnou, co by doma ležela na gauči a nechala se obskakovat :think:

Zas buďme spravedlivý, na ženu jsou zase vyšší nároky co se vzhledu a figury týče. Chlap může být ošklivý, ale když je třeba chytrý, nějak zajímavý, něco umí, nebo aspoň prachatý, tak má vysoké šance sbalit i hodně hezkou ženu.
Ošklivá žena hodně atraktivního chlapa taky sem tam má, ale spíš ne.

Ale suma sumárum, vídám kolem sebe nepříliš hezké ženy i muže, nebo jsou třeba povahově hodně divný a taky někoho mají. Každý má šanci někoho mít, když opravdu chce a když nemůže mít koho chce, tak se přinejhorším musí smířit aspoň s tím, co na něj zbyde, pokud fakt nechce být sám :nevim:
a o tom štěstí to trochu je taky.

Já ti nevím, podle co pozoruji v okolí bych řekl, že větší nároky na figuru a hlavně vzhled jsou v současné době u mužů než u žen. Je to tím, že u žen (ne všech samozřejmě) už nejsou v kurzu chlapi typu Stalloneho nebo Willise? Ale spíše homosexuálové jako Clooney nebo Channing Tatum?

Příklady: posilovna - samí chlapi, bazén totéž, jóga(!) na které jsem párkrát byl - 7 chlapů a 2 postarší ženy. A to tu jogu vede mladý pohledný chlap! Cyklo a inline stezky - občas nějaké ženy, musím uznat, přesto spíše se tam prohánějí chlapi. Že by (mladé) holky a ženy cvičily tajně doma? Je to možné :) Nebo spíše dle zkušeností ví, že i když nebudou v top formě (ale zároveň se totálně nespustí) je stále dost chlapů, kteří budou mít zájem? Kdo ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.3.19 22:19

Pánové nedělal bych z toho zatím vědu . Ale začal bych na tom pracovat aby tu jednou nebylo téma
"Je mi 80 a jsem panic , dá se s tím něco dělat ? " 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
13.3.19 06:52
@teerax píše:
Každý má šanci někoho mít, když opravdu chce a když nemůže mít koho chce, tak se přinejhorším musí smířit aspoň s tím, co na něj zbyde, pokud fakt nechce být sám :nevim:

Tak s tím zásadně nesouhlasím. Být s někým, jen proto abych nebyl/a sám, je prostě blbost.

@Tommy2500 píše:
Pánové nedělal bych z toho zatím vědu . Ale začal bych na tom pracovat aby tu jednou nebylo téma
"Je mi 80 a jsem panic , dá se s tím něco dělat ? " 8o

Klid. Nikdo z toho vědu nedělá. Ve dvaceti bych z to na větvi byl, ale teď už mi to je fakt u zádele. Prostě se stalo. Jsou i horší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
13.3.19 07:30
Já ti nevím, podle co pozoruji v okolí bych řekl, že větší nároky na figuru a hlavně vzhled jsou v současné době u mužů než u žen. Je to tím, že u žen (ne všech samozřejmě) už nejsou v kurzu chlapi typu Stalloneho nebo Willise? Ale spíše homosexuálové jako Clooney nebo Channing Tatum?Příklady: posilovna - samí chlapi, bazén totéž, jóga(!) na které jsem párkrát byl - 7 chlapů a 2 postarší ženy. A to tu jogu vede mladý pohledný chlap! Cyklo a inline stezky - občas nějaké ženy, musím uznat, přesto spíše se tam prohánějí chlapi. Že by (mladé) holky a ženy cvičily tajně doma? Je to možné :) Nebo spíše dle zkušeností ví, že i když nebudou v top formě (ale zároveň se totálně nespustí) je stále dost chlapů, kteří budou mít zájem? Kdo ví…

Tak trend se zdá být jasný, směřujeme k tomu, co už je dávno před námi v Anglii, USA atd., holky většinově líné vyžrané machny, co se nepohnou ani za pytel hamburgerů a chlapi do toho stejně jdou, protože nemaj na výběr :jazyk: :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
284
13.3.19 12:04

@notachemicalromance A když už jsi byl skoro v k…, tak proč jsi tedy nezahodil to svý panictví do jejich lůna? :nevim: Strach? To je totiž tvoje chyba kámo. Ženská musí cítit, že jí chceš!! Pokud se to odehrává v rovině osahávaček a nic z toho, zapíná se jim v hlavě kontrolka-tudy cesta nevede.Tím šťouchem tu kontrolku vypneš!
A zas tak bych nebral krásu jako bernou minci pro dobrý sex.Měl jsem ženskou o pár let starší-mamina, jako žádná krasavice, ale ten pich s ní stál fakt za to! Celou noc no problém. :mrgreen: :mrgreen:
Zajedeš se na horší a pak můžeš zalovit v lepších vodách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20908
13.3.19 12:41

@Arac15

Podle mý zkušenosti to potvory nějak poznaj - jako že máš babu.

Pamatuji období, kdy jsem nezavadil a nezavadil a zase naopak příležitosti, které se nabízeli když jsem byl ve vztahu.

Možná je vyšukanej chlap víc v klidu a ony to berou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
13.3.19 13:06

Tak to je stará známá věc, že nejzajímavější chlap pro ženskou je ten, který - má ženskou :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
522
13.3.19 16:03

nechtěla bych dělat heterokřoví

Je to tím, že u žen (ne všech samozřejmě) už nejsou v kurzu chlapi typu Stalloneho nebo Willise? Ale spíše homosexuálové jako Clooney nebo Channing Tatum?

Tohle je správný postřeh, všimla jsem si toho u mnoha svých kamarádek, že vkus většiny ženských se přiklání stále víc k těm krásným utajeným gayům, kteří se žení, aby maskovali svoji orientaci. Já bych utajeného gaye nechtěla, ani kdyby to byl nejkrásněšjí chlap na světě, ale mnoho ženských klidně dělá heterokřoví a jsou tak spokojené. Ještě to chápu, když ženská dělá heterokřoví nějakému slavnému herci nebo hokejistovi a on ji za to živí, ale dělat heterokřoví zadarmo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
13.3.19 16:17

Holky já znám muže,má 39 a neví co je to poštěváček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie