Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A není to jedno? Holt někdo si prostě nevrzne. Matka příroda ví, proč to tak zařídila.
@PetrBk píše:… proč?
A není to jedno? Holt někdo si prostě nevrzne. Matka příroda ví, proč to tak zařídila.
@89has píše: Ženské prý chtějí hodné chlapyMoc dobře všichni víme, že čím větší svině a čím více dá se začátku najevo, že o ženskou vůbec nestojí, tím více to ženskou rajcuje a daného chlapa chce.
jak kdo. Pro me to je massive turn off a naopak, cim hodnejsi chlap je a cim vic me nosi na rukou, tim vetsi zajem z moji strany. Taky nejsem blba, chci z toho neco mit.
Tyhlety nazory o tom, jak zeny chteji hajzla, to pada povetsinou od chlapu, kteri nepochopili, jak to ve svete randeni funguje.
@warita píše:
jak kdo. Pro me to je massive turn off a naopak, cim hodnejsi chlap je a cim vic me nosi na rukou, tim vetsi zajem z moji strany. Taky nejsem blba, chci z toho neco mit.Tyhlety nazory o tom, jak zeny chteji hajzla, to pada povetsinou od chlapu, kteri nepochopili, jak to ve svete randeni funguje.
@89has nesmysl ženy chtějí sebevědomé muže a ne hajzly. Nezaměňoval bych sebevědomí s tím zda je hodný či zlý
@david85lbc píše:
@89has nesmysl ženy chtějí sebevědomé muže a ne hajzly. Nezaměňoval bych sebevědomí s tím zda je hodný či zlý
Ted si na to kapl!!! O tom to prese je.
Tay tam hraje roli to, ze kdyz ma chlap nizke sebevedomi a ma pocit, ze neni dostatecne zajimavy pro zeny, tak se to snazi kompenzovat tim, ze je jako „hodny“. Jenze, zajem zeny a lasku se uplatit neda. Pokud tomu chlapovi chybi to, co ta zena hleda, tak muze byt sebe hodnejsi a stejne mit zajem nebude.
Jenze tito muzi si neuvedomuji zdroj sveho problemu. Oni vidi, ze „byl jsem na ni hodny a ona me stejne nechtela“ z cehoz si odvodi, ze zeny nechteji hodneho chlapa. A je to vyrazne jednodusi dojit k tomuto mylnemu zaveru a hodit vinu na opacne pohlavi, nez se zamyslet sam nad sebou a neco s sebou delat.
@IvaX píše:
Co tak kolem sebe pozoruji, tak někdy je ten důvod i v tom, že někteří chlapi hledají mimo svojí „ligu“ a jsou vybíraví. Kdyby zkusili i obyčejnou holku, třeba by byly úspěšnější. Nebo naopak jeden kamarád je fešák, sehnat krásnou ženu na sex nemá problém, ale najít nějakou pro život mu nejde. Tam se mu asi míjí ty požadavky vzhled barbíny versus sportovní žena na výšlapy do nepohody, to se prostě najde málo kdy v jednom balíčku…
oni budou vybiravi mi ti panicove,
kdyz to tak vezmu, tak se malokdy podari trefit na zenskou, kde je vic esouzneni nez konfliktu,
pokud chlap neni schopen se nejak poprat se vztahovymi konflikty tak nema sanci,
zenska zdrhne o dum dal,
nalesteni seladoni, barovi povaleci a psychopati jsou uspesni u zen temer vzdycky,
proc nejsou uspesni „hodni“ panicove?
zeny si zadaji darebaky a podvodniky, bohuzel,
dobry chlapec je za hlupaka a zustava panicem
@david85lbc píše:
jenze vetsine zen chybi rozpoznavaci schopnst na psychopaty a podvodnuky,
na druhou stranu, mnohe se priznavaji, ze s moulou je nuda a proto voli trosku toho adrenalinu s nejakym tim psychopatem
@PetrBk píše:
proto take evropa vymira, kdyzmtu mame takovy chovny material
@divine woman píše:
@KalamityJohn To máš dobrý, já jsem ráda, že udržím ty podstatné informace.
az dudes v domove duchodcu,
tak nebudes resit zda udrzis informace,
ale zda udrzis neco jineho
![]()
Já taky jedné své přítelkyni řekl, že líbat mě učil KAMARÁD. Taky vyvalila oči a vtip nepochopila.
![]()
https://www.kafe.cz/…0500606.html?…
aj tak sa moze ulovit mlade trdlo na pichani
@Lexter píše:
Já taky jedné své přítelkyni řekl, že líbat mě učil KAMARÁD. Taky vyvalila oči a vtip nepochopila.![]()
![]()
meli jste s kamaradem libanky?
polid mi pr_del,
ty mi polid pr_del
![]()
@Mrusnok píše:
Fotbal nehraji a nevím tedy jak je to s těma ligami. Nikdy jsem však neoslovil extrémně krásnou ženu.
je zajimave, ze ty krasne jsou mnohem pristupnejsi konverzaci, nez ty mene krasne